Bert van der Zee

Bert van der Zee is een ware Big Data professional. Zo verzorgt hij voor ons verschillende Big Data opleidingen: de cursus Big Data, Data Mining, Data Vault en Business Intelligence. Naast docent Big Data is hij ook Big Data consultant voor verschillende organisaties. Met deze aantoonbare praktijkervaring kent hij dus de klappen van de zweep.

In oktober 2015 verschijnt Berts eerste boek over Big Data.

Bert heeft al diverse artikelen over Big Data geschreven voor ICTmagazine. Bovendien is hij de auteur van het boek dat het lesmateriaal is voor de Big Data cursussen van de Big Data Academy. Hij is dus volledig op de hoogte van de stof en hierdoor als geen ander in staat om te zorgen dat jij de cursus én het examen succesvol afrondt.

Arjan Burger

Arjan Burger (1974), MA, is al 15 jaar een begrip in IT-land. Arjan is CEO van Eduvision en al sinds het begin specialist op het snijvlak tussen IT en strategie/(online) marketing. Arjan bedenkt en maakt concepten die het beste van deze twee werelden combineren. De laatste jaren is hij geïnteresseerd geraakt in Big Data. Derhalve heeft hij een aantal concepten bedacht en geïmplementeerd, als ondernemer in Xaggle en als externe sparringpartner.

Arjan verzorgt cursussen op Big Data gebied aan de technische en analytische kant en functioneert daarnaast als gesprekspartner en spreker.