TRAINING BIJ EDUVISION EN MAATREGELEN INZAKE CORONA

Virtueel of face-to-face: aan jou de keus
Onze insteek is om geplande trainingen zoveel mogelijk doorgang te laten vinden. Daarbij kun je kiezen tussen een face-to-face-training of een virtuele training. In dit laatste geval schakel je online direct met de trainer. Daarbij bieden we je vanzelfsprekend de kwaliteit die je van ons gewend bent. Natuurlijk ligt de keuze primair bij jou als cursist. Mocht je twijfelen over wat de beste keuze is in jouw specifieke geval, dan spreken we de opties heel graag met je door.

Gegarandeerd respect voor hygiëneregels (RIVM)
Kies je voor een face-to-face-training, dan garanderen we je alle benodigde voorzorgsmaatregelen. Dat geldt zowel voor externe locaties als voor onze trainingslocatie in Apeldoorn, waar we beschikken over verschillende trainingsruimtes (normaal gesproken geschikt voor 6 tot 12 personen). In tijden van corona betekent dit dat we maximaal 6 personen in een ruimte kunnen trainen, met respect voor de onderlinge 1,5m afstand. Voor grotere groepen kunnen we uitwijken naar een locatie elders. Ook de overige RIVM-voorschriften leven we nauwlettend na. Dat betekent dat we onze eigen hygiëne goed in acht nemen, goed ventileren, meerdere malen per dag schoonmaken en extra zorgvuldigheid betrachten inzake consumpties. Dat betekent ook dat als we corona-gerelateerde klachten hebben, we dit melden en thuis blijven. Van jou verwachten we hetzelfde.

Instructie aan onze trainers
We hebben onze trainers de nadrukkelijke instructie gegeven dat als zij ook maar de minste corona-gerelateerde klachten hebben, zij dit bij ons melden en thuisblijven. Wij nemen dan contact met je op en bespreken mogelijke alternatieven (o.a. inzet van een andere trainer, online-training, externe locatie, uitstel).

Vragen? Bel ons gerust!
Wil je meer informatie hebben of weten wat we in jouw specifieke geval voor je kunnen betekenen, bel ons dan op nummer 0880 444 222. We bespreken het graag met je.

CONTACT
Eduvision Locatie Apeldoorn

Eduvision Opleiding & Training
Loolaan 554
7315 AG Apeldoorn
info@eduvision.nl
0880 444 222

IBAN: NL66ABNA0452897998
KVK : 08088389

Routebeschrijving (PDF)

EDUVISION
  • is al 20 jaar thuis in IT & Tech
  • levert passende oplossingen
  • vertaalt ‘theorie’ naar ‘praktijk’
  • biedt antwoord op elk vraagstuk
  • is pas tevreden als jij dat bent