Cursus ActionScript 3.0 professional

  • 5 dagen
  • 1999
  • eerstvolgende startdatum 6 februari  startgarantie

ActionScript is de scripttaal waarmee u kunt programmeren in Flash. Met ActionScript bent u in staat om zeer interactieve toepassingen te maken zoals puzzels, games en andere geavanceerde toepassingen. Tijdens de Cursus ActionScript 3.0 professional leiden we ActionScript eerst in om vervolgens verder te gaan met het object-model, het event-model, geluid en animatie en externe data. U heeft geen ActionScript voorkennis nodig om met deze cursus te starten.

ActionScript is de scripttaal waarmee u kunt programmeren in Flash. Met ActionScript bent u in staat om zeer interactieve toepassingen te maken zoals puzzels, games en andere geavanceerde toepassingen. Tijdens de Cursus ActionScript 3.0 professional leiden we ActionScript eerst in om vervolgens verder te gaan met het object-model, het event-model, geluid en animatie en externe data. U heeft geen ActionScript voorkennis nodig om met deze cursus te starten.

Waarom Eduvision?

Gecertificeerde trainingen

Praktijkcase centraal

Ervaren docenten uit de praktijk

98% klanttevredenheid

Meer dan 150.000 klanten

Kenmerken Cursus ActionScript 3.0 professional

Alle startdata
Waar en wanneer wilt u de opleiding volgen?

Beoordelingen

Cursus ActionScript 3.0 professional

Wat vond u goed?: Persoonlijke begeleiding was zeer prettig.

Cursus ActionScript 3.0 professional Inhouse 4.0
Alle beoordelingen

Cursus ActionScript 3.0 professional: Inleiding

Welkom bij de Cursus ActionScript 3.0 professional

Tijdens de cursus ActionScript 3.0 professional leert u programmeren in ActionScript 3.0. Na een basismodule programmeren krijgt u een introductie in de scripttaal. Vervolgens gaat u werken met verschillende objecten, zoals movieclips, sprites, shapes en bitmaps. U leert hoe u events, zoals muisclicks en toetsenbordaanslagen, afhandelt en hoe u geluid en video kunt toepassen in uw applicatie.

In het tweede deel van de cursus leert u object georiënteerd programmeren. U gaat zelf objecten programmeren en leert u verschillende methoden om een object georiënteerde applicatie te ontwerpen. Tenslotte leert u hoe u externe informatie, bijvoorbeeld uit een database, kunt inladen en verwerken in uw ActionScript applicatie.

Tijdens de opleiding

Tijdens de Cursus ActionScript 3.0 professional werkt u aan een centrale praktijkcase. Zo leert u ook hoe u een programmeerproject opzet. Uw docent tijdens de cursus is een ervaren ActionScript programmeur. Hij kent de techniek uit zijn dagelijkse praktijk. Daarom is hij tijdens de cursus de persoonlijke coach van onze cursisten. Aan het einde van de cursus bent u in staat zelfstandig een dynamische applicatie in ActionScript 3.0 te bouwen.

Cursus ActionScript 3.0 professional: Modulen

Programmeren in ActionScript 3.0

In deze module leert u de basisprincipes van programmeren kennen. Variabelen, verschillende soorten programmalussen, functies, de belangrijkste commando's, etc. Deze basis gaat u toepassen in ActionScript 3.0.

U leert tevens hoe u een applicatie opbouwt en inricht. Daarnaast leert u welke software u kunt gebruiken bij het programmeren in ActionScript en hoe u uw applicatie test op fouten met de Flash debugger.

Werken met objecten en events

Omdat ActionScript een object georiënteerde programmeertaal is, zijn alle componenten waarmee u werkt objecten. Een aantal basis objecten, zoals Movieclip, Sprite, Shape en Bitmap, passeren in deze module de revue.

U leert hoe u deze objecten toepast in uw applicatie en hoe u ze vanuit uw code kunt manipuleren. Tenslotte gaat u objecten animeren met behulp van Tweens.

Een interactieve applicatie reageert op input van de gebruiker. Meestal komt deze input via het toetsenbord, of via de muis. Deze handelingen worden events genoemd. Een ActionScript applicatie wordt gestuurd door events. Tijdens deze module leert u hoe uw applicatie kan reageren op deze events.

Object georiënteerd programmeren (OOP)

ActionScript is een object georiënteerde taal. Om goed met Action-Script te kunnen werken, moet u zelf in staat zijn om klassen te schrijven. Dit vereist een goed inzicht in object georiënteerd programmeren.

U gaat in deze module zelf klassen bouwen. Tevens leert u hoe u gebruik maakt van packages.

Externe data met PHP en MySQL

Vrijwel alle webapplicaties maken gebruik van informatie uit een database, of informatie die door een extern systeem wordt aangeleverd. Vaak wordt XML gebruikt om deze informatie uit te wisselen.

In deze module maakt u kennis met het Loader object, die het importeren van externe data in een ActionScript applicatie regelt.

Tevens gaan we met behulp van remoting technieken contact leggen met een PHP applicatie. We maken hierbij gebruik van de open-source software AMF PHP. Tenslotte leert u hoe u een MySQL database opzet en bevraagt met behulp van PHP scripts.

Eindcase

U bouwt gedurende de cursus een applicatie in ActionScript, waarin alle behandelde technieken samenkomen. Aan het eind van de cursus bent u in staat om op object georiënteerde wijze een dynamische ActionScript applicatie te bouwen.

Cursus ActionScript 3.0 professional: Extra info

Docenten

Om de praktijk zo dicht mogelijk te benaderen, werkt Eduvision uitsluitend met docenten die zelf in de praktijk actief zijn. Zij kennen de branche, de klanten en de problemen waar je tegenaan loopt. Daarom zijn zij tijdens deze training je persoonlijke coach. De vakdocent staat volledig tot je beschikking en ondersteunt direct en doelgericht bij je eigen praktijkcase.

Benodigdheden

Om het meeste rendement te halen uit de Cursus ActionScript 3.0 professional verzoeken wij je vriendelijk om je eigen laptop mee te nemen. Hierdoor heb je altijd jouw eigen praktijkcase en opleidingsmateriaal bij de hand en kun je thuis direct verder met je eigen case.

Literatuur

Eduvision maakt altijd gebruik van de laatste inzichten op het gebied van Actionscript. We maken tijdens de cursus dan ook gebruik van zelf ontwikkeld cursusmateriaal. Het materiaal bevat de nodige achtergrondinformatie die afkomstig is uit de dagelijkse praktijk, voorbeelden en opdrachten.

Cursus ActionScript 3.0 professional: Beoordelingen

4.0

Wat vond u goed?: Persoonlijke begeleiding was zeer prettig.

4.0

Wat vond u goed?: De flexibiliteit van Eduvision: toen bekend was dat ik de enige aanmelder was, kon de cursus bij mij aan huis gegeven worden. Ook mag ik, indien de volgende cursus niet volgeboekt is, nog aanschuiven bij de klassikale lessen.

4.0

Wat vond u goed?: Het feit dat de werkwijze van de docent het zelfde is als hoe ik graag wil werken dus zo heb ik veel richtlijnen mee gekregen om dat te kunnen.

4.0

Wat vond u goed?: Wouter is heel goed in het overbrengen van kennis zonder dat het saai gaat worden. Ik vond het prettig dat we niet zelf achter een computer zaten zodat Wouter de volle aandacht aan de groep in zijn geheel kon geven en hij niet mensen individueel hoeft te helpen. Dit scheelde veel tijd en daardoor kon hij meer informatie delen.

4.0

Wat vond u goed?: De docent is uitstekend, hij is enthousiast, kundig en in staat zijn gehoor te boeien.

4.0

Wat vond u goed?: De instructeur en zijn kennis niveau.

4.0

Wat vond u goed?: Persoonlijke goede aanpak van docent

4.0

Wat vond u goed?: De cursus had een goede opbouw... en ik kan aan de hand van de info die ik kreeg heel goed verder zelf aan de slag. Erg fijne docent.

4.0

Wat vond u goed?: enthousiaste docent, zeer kundig, motiverend.

4.0

Wat vond u goed?: Uitstekende kennis van docent. Het lastige concept van OOP werd mij (mede geholpen door het project waar we gezamenlijk aan werkten) goed duidelijk. Met het geleerde denk ik een zeer goede basis te hebben om zelf meer de diepte in te kunnen gaan.
Wat vond u niet goed?: Er was geen enkel aspect "niet goed". Wat betreft lesmateriaal zou het wel fijn zijn om een goed OOP of AS3 boek erbij te hebben. Wat ik zelf ook wel een nuttige aanvulling zou vinden is dat er wat meer gestuurd wordt op uitvoeren van opdrachten en dat er een elektronische leeromgeving is om vragen en ervaringen uit te wisselen.

Meer Alle beoordelingen

Cursus ActionScript 3.0 professional: Startdata

Kies uit 1 locatie(s) in Nederland. Ook beschikbaar in Antwerpen.Startgarantie

Al onze trainingen worden gegarandeerd verzorgd. Mocht het voorkomen dat een training waarvoor je aangemeld bent, niet het minimum aantal deelnemers heeft bereikt, dan bieden wij je voor dezelfde prijs een upgrade aan naar een inhouse training bij jou op locatie.

Cursus ActionScript 3.0 professional: Tarieven

Tarief

De Cursus ActionScript 3.0 professional kost € 1999,- (€ 2418,- incl. BTW).

Belastingvoordeel voor werkgevers

Met een opleiding vergroot je je kennis en competenties. En dát stimuleert de overheid. Daarom kom je als werkgever in aanmerking voor belastingvermindering als tegemoetkoming in studiekosten. Op grond van de Subsidieregeling praktijkleren kan je als werkgever vaak een groot deel van de opleidingskosten terugkrijgen. Per jaar kan dit oplopen tot €2700,- per werknemer.

Belastingvoordeel voor particulieren

Ook als je zelf de opleiding betaalt, kun je de kosten vaak aftrekken bij je belastingaangifte. Op die manier verlaag je de kosten van je opleiding aanzienlijk! Voorwaarde is wel dat de studie is gericht op je (toekomstige) werk of beroep. Voor jou als particulier geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op www.belastingdienst.nl

Cursus ActionScript 3.0 professional: Virtuele training

De Cursus ActionScript 3.0 professional online

Wil je de Cursus ActionScript 3.0 professional online volgen? Dat kan! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de Cursus ActionScript 3.0 professional speciaal op jou en je collega's af. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.

Wacht niet langer en neem contact op voor de online Cursus ActionScript 3.0 professional!

ActionScript is de scripttaal waarmee u kunt programmeren in Flash. Met ActionScript bent u in staat om zeer interactieve toepassingen te maken zoals puzzels, games en andere geavanceerde toepassingen. Tijdens de Cursus ActionScript 3.0 professional leiden we ActionScript eerst in om vervolgens verder te gaan met het object-model, het event-model, geluid en animatie en externe data. U heeft geen ActionScript voorkennis nodig om met deze cursus te starten.

Cursus ActionScript 3.0 professional: Inleiding

Welkom bij de Cursus ActionScript 3.0 professional

Tijdens de cursus ActionScript 3.0 professional leert u programmeren in ActionScript 3.0. Na een basismodule programmeren krijgt u een introductie in de scripttaal. Vervolgens gaat u werken met verschillende objecten, zoals movieclips, sprites, shapes en bitmaps. U leert hoe u events, zoals muisclicks en toetsenbordaanslagen, afhandelt en hoe u geluid en video kunt toepassen in uw applicatie.

In het tweede deel van de cursus leert u object georiënteerd programmeren. U gaat zelf objecten programmeren en leert u verschillende methoden om een object georiënteerde applicatie te ontwerpen. Tenslotte leert u hoe u externe informatie, bijvoorbeeld uit een database, kunt inladen en verwerken in uw ActionScript applicatie.

Tijdens de opleiding

Tijdens de Cursus ActionScript 3.0 professional werkt u aan een centrale praktijkcase. Zo leert u ook hoe u een programmeerproject opzet. Uw docent tijdens de cursus is een ervaren ActionScript programmeur. Hij kent de techniek uit zijn dagelijkse praktijk. Daarom is hij tijdens de cursus de persoonlijke coach van onze cursisten. Aan het einde van de cursus bent u in staat zelfstandig een dynamische applicatie in ActionScript 3.0 te bouwen.

Cursus ActionScript 3.0 professional: Modulen

Programmeren in ActionScript 3.0

In deze module leert u de basisprincipes van programmeren kennen. Variabelen, verschillende soorten programmalussen, functies, de belangrijkste commando's, etc. Deze basis gaat u toepassen in ActionScript 3.0.

U leert tevens hoe u een applicatie opbouwt en inricht. Daarnaast leert u welke software u kunt gebruiken bij het programmeren in ActionScript en hoe u uw applicatie test op fouten met de Flash debugger.

Werken met objecten en events

Omdat ActionScript een object georiënteerde programmeertaal is, zijn alle componenten waarmee u werkt objecten. Een aantal basis objecten, zoals Movieclip, Sprite, Shape en Bitmap, passeren in deze module de revue.

U leert hoe u deze objecten toepast in uw applicatie en hoe u ze vanuit uw code kunt manipuleren. Tenslotte gaat u objecten animeren met behulp van Tweens.

Een interactieve applicatie reageert op input van de gebruiker. Meestal komt deze input via het toetsenbord, of via de muis. Deze handelingen worden events genoemd. Een ActionScript applicatie wordt gestuurd door events. Tijdens deze module leert u hoe uw applicatie kan reageren op deze events.

Object georiënteerd programmeren (OOP)

ActionScript is een object georiënteerde taal. Om goed met Action-Script te kunnen werken, moet u zelf in staat zijn om klassen te schrijven. Dit vereist een goed inzicht in object georiënteerd programmeren.

U gaat in deze module zelf klassen bouwen. Tevens leert u hoe u gebruik maakt van packages.

Externe data met PHP en MySQL

Vrijwel alle webapplicaties maken gebruik van informatie uit een database, of informatie die door een extern systeem wordt aangeleverd. Vaak wordt XML gebruikt om deze informatie uit te wisselen.

In deze module maakt u kennis met het Loader object, die het importeren van externe data in een ActionScript applicatie regelt.

Tevens gaan we met behulp van remoting technieken contact leggen met een PHP applicatie. We maken hierbij gebruik van de open-source software AMF PHP. Tenslotte leert u hoe u een MySQL database opzet en bevraagt met behulp van PHP scripts.

Eindcase

U bouwt gedurende de cursus een applicatie in ActionScript, waarin alle behandelde technieken samenkomen. Aan het eind van de cursus bent u in staat om op object georiënteerde wijze een dynamische ActionScript applicatie te bouwen.

Cursus ActionScript 3.0 professional: Beoordelingen

4.0

Wat vond u goed?: Persoonlijke begeleiding was zeer prettig.

4.0

Wat vond u goed?: De flexibiliteit van Eduvision: toen bekend was dat ik de enige aanmelder was, kon de cursus bij mij aan huis gegeven worden. Ook mag ik, indien de volgende cursus niet volgeboekt is, nog aanschuiven bij de klassikale lessen.

4.0

Wat vond u goed?: Het feit dat de werkwijze van de docent het zelfde is als hoe ik graag wil werken dus zo heb ik veel richtlijnen mee gekregen om dat te kunnen.

4.0

Wat vond u goed?: Wouter is heel goed in het overbrengen van kennis zonder dat het saai gaat worden. Ik vond het prettig dat we niet zelf achter een computer zaten zodat Wouter de volle aandacht aan de groep in zijn geheel kon geven en hij niet mensen individueel hoeft te helpen. Dit scheelde veel tijd en daardoor kon hij meer informatie delen.

4.0

Wat vond u goed?: De docent is uitstekend, hij is enthousiast, kundig en in staat zijn gehoor te boeien.

4.0

Wat vond u goed?: De instructeur en zijn kennis niveau.

4.0

Wat vond u goed?: Persoonlijke goede aanpak van docent

4.0

Wat vond u goed?: De cursus had een goede opbouw... en ik kan aan de hand van de info die ik kreeg heel goed verder zelf aan de slag. Erg fijne docent.

4.0

Wat vond u goed?: enthousiaste docent, zeer kundig, motiverend.

4.0

Wat vond u goed?: Uitstekende kennis van docent. Het lastige concept van OOP werd mij (mede geholpen door het project waar we gezamenlijk aan werkten) goed duidelijk. Met het geleerde denk ik een zeer goede basis te hebben om zelf meer de diepte in te kunnen gaan.
Wat vond u niet goed?: Er was geen enkel aspect "niet goed". Wat betreft lesmateriaal zou het wel fijn zijn om een goed OOP of AS3 boek erbij te hebben. Wat ik zelf ook wel een nuttige aanvulling zou vinden is dat er wat meer gestuurd wordt op uitvoeren van opdrachten en dat er een elektronische leeromgeving is om vragen en ervaringen uit te wisselen.

Meer Alle beoordelingen

Cursus ActionScript 3.0 professional: Startdata

Kies uit 1 locatie(s) in Nederland. Ook beschikbaar in Antwerpen.Startgarantie

Al onze trainingen worden gegarandeerd verzorgd. Mocht het voorkomen dat een training waarvoor je aangemeld bent, niet het minimum aantal deelnemers heeft bereikt, dan bieden wij je voor dezelfde prijs een upgrade aan naar een inhouse training bij jou op locatie.

Cursus ActionScript 3.0 professional: Tarieven

Tarief

De Cursus ActionScript 3.0 professional kost € 1999,- (€ 2418,- incl. BTW).

Belastingvoordeel voor werkgevers

Met een opleiding vergroot je je kennis en competenties. En dát stimuleert de overheid. Daarom kom je als werkgever in aanmerking voor belastingvermindering als tegemoetkoming in studiekosten. Op grond van de Subsidieregeling praktijkleren kan je als werkgever vaak een groot deel van de opleidingskosten terugkrijgen. Per jaar kan dit oplopen tot €2700,- per werknemer.

Belastingvoordeel voor particulieren

Ook als je zelf de opleiding betaalt, kun je de kosten vaak aftrekken bij je belastingaangifte. Op die manier verlaag je de kosten van je opleiding aanzienlijk! Voorwaarde is wel dat de studie is gericht op je (toekomstige) werk of beroep. Voor jou als particulier geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op www.belastingdienst.nl

Cursus ActionScript 3.0 professional: Virtuele training

De Cursus ActionScript 3.0 professional online

Wil je de Cursus ActionScript 3.0 professional online volgen? Dat kan! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de Cursus ActionScript 3.0 professional speciaal op jou en je collega's af. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.

Wacht niet langer en neem contact op voor de online Cursus ActionScript 3.0 professional!

Speciale deals ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Uw inschrijving is verwerkt.