Advanced Masterclass PHP

 • 8 dagen
 • 4999
 • eerstvolgende startdatum 2 november  startgarantie

Tijdens de Advanced Masterclass PHP bouw je jouw kennis van object georiënteerd programmeren (OOP) uit door te leren werken met verschillende design patterns en ontwikkelmethoden. Je maakt daarbij gebruik van geavanceerde UML technieken en zult gaan werken met het Zend Framework. Verder maken we in deze opleiding serieus werk van beveiliging, testen en performance van applicaties. De Advanced Masterclass PHP is bedoeld voor gevorderde PHP programmeurs, die al bekend zijn met object georiënteerd programmeren (OOP) en relationeel database design.

Tijdens de Advanced Masterclass PHP bouw je jouw kennis van object georiënteerd programmeren (OOP) uit door te leren werken met verschillende design patterns en ontwikkelmethoden. Je maakt daarbij gebruik van geavanceerde UML technieken en zult gaan werken met het Zend Framework. Verder maken we in deze opleiding serieus werk van beveiliging, testen en performance van applicaties. De Advanced Masterclass PHP is bedoeld voor gevorderde PHP programmeurs, die al bekend zijn met object georiënteerd programmeren (OOP) en relationeel database design.

Waarom Eduvision?

Gecertificeerde trainingen

Praktijkcase centraal

Ervaren docenten uit de praktijk

98% klanttevredenheid

Meer dan 150.000 klanten

Kenmerken Advanced Masterclass PHP

Alle startdata
Waar en wanneer wilt u de opleiding volgen?

Beoordelingen

Advanced Masterclass PHP

Wat vond u goed?: tempo was snel, maar dat dwingt je wel om scherp te blijven. Ook het enthousiasme van de docent is erg leuk. En als ik iets niet snapte, dan werd er gewoon diep op in gegaan

E.M.L.M. van der Linde te Enschede 4.0
Alle beoordelingen

Wat is PHP?

PHP op het niveau van de advanced masterclass PHP is PHP op het niveau van wat nog net mogelijk is. Deze cursus PHP advanced masterclass is dan ook bedoeld voor grote ingewikkelde cases met gevorderde technieken. Zaken als design patterns, performance, unit tests - eigenlijk alles wat voor grote serieuze applicaties is bedoeld, komen hier aan bod.
Tijdens de advanced masterclass PHP ga je aan de slag met het verbreden van jouw kennis over object georiënteerd programmeren (OOP) door te leren werken met design patterns en ontwikkelmethoden. Design patterns zijn algemene structuren van software die een oplossing kunnen bieden voor problemen in het ontwerp. Daarnaast zul je leren werken met de architectuur om een applicatie te ontwikkelen. Ook is het belangrijk om jouw applicatie te leren beveiligen en te monitoren. Dat zul je ook leren tijdens de cursus PHP advanced masterclass.

Advanced Masterclass PHP: Inleiding

Welkom bij de Advanced Masterclass PHP

PHP is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwaardige object georiënteerde (OO) programmeertaal. In de professionele praktijk wordt PHP ingezet voor grote webapplicaties, waarbij het ontwerp en het ontwikkelproces van groot belang zijn. Van PHP ontwikkelaars wordt dan ook verwacht dat zij kennis hebben van software ontwikkelingsprocessen, ontwerppatronen en zaken als beveiliging en testmethoden.

Hét certificeringsinstituut voor PHP programmeurs

Eduvision is al 10 jaar het certificeringsinstituut voor PHP programmeurs in Nederland en België. We zijn marktleider op het gebied van PHP en webdesign en hebben de afgelopen jaren al zo'n 5.000 cursisten opgeleid tot professionele PHP programmeur.

Tijdens de cursus

Tijdens deze masterclass bouw jij jouw kennis van OOP uit door te leren werken met verschillende design patterns en ontwikkelmethoden. Je maakt daarbij gebruik van geavanceerde UML technieken en zult gaan werken met het Zend Framework. Verder maken we in deze opleiding serieus werk van beveiliging, testen en performance van applicaties.

Doelgroep

De Advanced Masterclass PHP is bedoeld voor gevorderde PHP programmeurs, die al bekend zijn met object georiënteerd programmeren (OOP) en relationeel database design.

De docent

Om de praktijk zo dicht mogelijk te benaderen werkt Eduvision uitsluitend met docenten die zich dagelijks bezighouden met het ontwikkelen van (grote) PHP applicaties. Zij kennen de branche, de klanten en de problemen waar een developer tegenaan loopt. Daarom zijn zij tijdens de opleiding de persoonlijke coach van onze cursisten.

Competenties en vaardigheden

Om een goede PHP developer te worden, werk je tijdens de Advanced Masterclass PHP aan de volgende competenties en vaardigheden: uitbreiden van kennis over object georiënteerd programmeren (OOP), werken met het Zend Framework, kennis over applicatie architectuur en design patterns, diverse beveiligingsaspecten en testen (unit tests). Ook uitgebreide foutafhandeling is een onderdeel van de cursus.
Als een gevorderde PHP programmeur ga je tijdens de advanced masterclass PHP nog dieper in op het object oriented programming dan tijdens de masterclass PHP. Je maakt kennis met veelgebruikte ontwerppatronen, zoals MVC en Interface en je gaat werken met het Zend Framework. Dankzij het gebruik van design patterns zul jij je tot een betere PHP programmeur ontwikkelen.

Specialisaties

PHP frameworks

Advanced Masterclass PHP: Modulen

Design Patterns

Bij het ontwerp van grote applicaties wordt vaak gebruik gemaakt van design patterns; algemene softwarestructuren die een oplossing bieden voor een bepaald ontwerpprobleem. Jij maakt kennis met een aantal veelgebruikte ontwerppatronen als MVC, Interface, Factory, Observer, etc. Uiteindelijk zullen deze patronen jou helpen om goed gestructureerde, schaalbare en herbruikbare software te ontwikkelen.

Software architectuur

Het ontwerpen van een applicatie is een proces waarbij je op gestructureerde wijze een functionele omschrijving omzet in een technisch ontwerp. Hierbij wordt gebruik gemaakt van geavanceerde ontwerpmethoden en modelleringstechnieken. Met een aantal modelleringstechnieken, zoals Use Case– en klassen-diagrammen, zul je al bekend zijn. In deze module maak jij kennis met geavanceerde UML technieken. Bij het ontwerp zul je ook rekening houden met schaalbaarheid, beheer, monitoring en testen.

Zend Framework

Het Zend Framework is gebaseerd op het MVC model en biedt een gestructureerde basis voor elke PHP applicatie. De verschillende onderdelen zijn echter ook afzonderlijk te gebruiken en bieden bijvoorbeeld uitgebreide ondersteuning voor webservices. Tijdens deze module maak je uitgebreid kennis met het Zend Framework.

Security, beheer en monitoring

Voor grote bedrijfskritische applicaties die op meerdere servers kunnen draaien, is beveiliging cruciaal. De data die in de applicatie omgaan, moeten te allen tijde betrouwbaar zijn. Verder moet de toegankelijkheid van (delen van) de applicatie beheerd worden. Beveiligingsaspecten komen al aan de orde bij het ontwerp van de applicatie, maar ook bij de omgeving waarbinnen de applicatie draait, zoals de webserver.

Dit soort applicaties vraagt tevens om structurele monitoring, waarbij de processen in het systeem continu gecontroleerd worden. Hiervoor zijn verschillende systemen beschikbaar. In deze module maak jij kennis met een aantal van deze systemen.

Software testen en performance

Het testen van PHP applicaties is een onderdeel van het ontwikkelproces, dat vaak te weinig aan bod komt. Een goede testmethode kan echter veel problemen en daarmee vertraging voorkomen. In deze module ga jij aan de slag met Unit Testing methoden. Je leert hoe je een testcase opzet om jouw klassen goed door te lichten op hun gedrag onder verschillende omstandigheden. Tevens kun je door middel van deze methoden de performance van jouw applicatie testen en optimaliseren.

Examen

In overleg met jouw docent ontwikkel jij tijdens de opleiding, in samenwerking met andere cursisten, een webapplicatie. Het welslagen van deze opdracht resulteert in een examencertificaat.

Alternatief

Denk jij dat de Advanced Masterclass een stap te ver gaat, maar weet je al wel genoeg over PHP? Dan kun je een Masterclass PHP volgen! Tijdens de masterclass PHP zul jij je specialiseren in onder andere object georiënterd programmeren (OOP) met het Zend Framework en ga je aan de slag met het bouwen van een eigen gevorderde webapplicatie. Daarnaast is het ook mogelijk om een opleiding PHP Professional te volgen, wanneer je nog geen ervaring hebt met PHP. Je leert werken met de scripttaal PHP en dit combineer je met relationele databases en MySQL tijdens een cursus PHP professional. Wanneer je al wel enige ervaring hebt met een andere programmeertaal en SQL, kun je een cursus PHP voor programmeurs volgen! Tijdens de cursus PHP voor programmeurs zul je leren programmeren met PHP en leer je de basisbeginselen van MySQL.

Advanced Masterclass PHP: Extra info

Docenten

Om de praktijk zo dicht mogelijk te benaderen, werkt Eduvision uitsluitend met docenten die zelf in de praktijk actief zijn. Zij kennen de branche, de klanten en de problemen waar je tegenaan loopt. Daarom zijn zij tijdens deze training je persoonlijke coach. De vakdocent staat volledig tot je beschikking en ondersteunt direct en doelgericht bij je eigen praktijkcase.

Benodigdheden

Om het meeste rendement te halen uit de Advanced Masterclass PHP verzoeken wij je vriendelijk om je eigen laptop mee te nemen. Hierdoor heb je altijd jouw eigen praktijkcase en opleidingsmateriaal bij de hand en kun je thuis direct verder met je eigen case.

Programmatuur

Tijdens de opleiding maken wij alleen gebruik van opensource software. Jij krijgt van ons een volledig toegerust hostaccount met PHP en een MySQL database. Daarnaast krijg je de beschikking over een Subversion account. Je kunt in principe zelf bepalen welke editor je wilt gebruiken. Op de cursuslocatie maken we gebruik van Eclipse voor PHP.

Platform

De Advanced masterclass PHP is geschikt voor zowel PC als Mac gebruikers. Tijdens de bijeenkomsten maken wij gebruik van PC's met Windows.

Discussieer mee!

Ben je op zoek naar een plek waar jij vakinhoudelijke informatie of ervaringen omtrent PHP met medecursisten en professionals kunt delen? Of wil jij je omringen met mede professionals? Word dan lid van de vakgroep voor PHP professionals van Eduvision en discussieer mee!

PHP ontwikkelingen

Als PHP programmeur en developer moet je op de hoogte blijven van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Niet alleen websites worden geprogrammeerd met PHP, maar ook mobiele applicaties. De mobiliteit neemt toe en de mogelijkheden om hierop in te spelen worden steeds groter. Elke ontwikkeling op het gebied van technologie, vereist ook een ontwikkeling in het programmeren. Hierbij kan ook de manier waarop er met objecten wordt omgegaan veranderen. Daarom is het handig om telkens de nieuwste functies van OOP bij te leren.
PHP developers kunnen gebruik maken van diverse PHP frameworks, denk bijvoorbeeld aan Laravel, Zend Framework en Symfony. Deze frameworks maken het PHP programmeren een stuk makkelijker. PHP frameworks zijn gebaseerd op een ontwerppatroon, de zogenaamde de model-view-controller structuur (MVC). Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen: datamodel (model), datapresentatie (view) en applicatielogica (controller). Dit zorgt er voor dat de PHP code gescheiden wordt gehouden van bijvoorbeeld de databasecode. Dit maakt de PHP code beter leesbaar en herbruikbaar. Een belangrijk voordeel van het gebruik van een PHP framework is, dat een andere PHP programmeur jouw werk sneller zou kunnen overnemen. Elke framework heeft weer andere functionaliteiten. Het is van belang dat je zelf uitzoekt welke het beste bij jouw project past en dat je de laatste versies van deze PHP frameworks weet te beheersen.

Advanced Masterclass PHP: Beoordelingen

4.0

Wat vond u goed?: tempo was snel, maar dat dwingt je wel om scherp te blijven. Ook het enthousiasme van de docent is erg leuk. En als ik iets niet snapte, dan werd er gewoon diep op in gegaan

Klanttevredenheid

Bij Eduvision staat de klanttevredenheid voorop. 98% van onze klanten is tevreden over de gevolgde training. Al meer dan 150.000 cursisten gingen jou voor! Onze klanten spreken niet voor niets hun vertrouwen uit in Eduvision en ruim 95% van alle klanten waardeert de cursus van Eduvision met een 8 of hoger. Wanneer jij de Advanced Masterclass PHP gevolgd hebt, word je uitgenodigd om een enquête in te vullen. Je kan ons een beoordeling geven over de gehele Advanced Masterclass PHP en de behandelde modulen, bijvoorbeeld object georiënteerd programmeren (OOP), het Zend Framework, UML, MVC patroon, design patterns, architectuur, beveiliging en testing. Als PHP programmeur kan jij ons een beoordeling geven voor de toekomstige PHP developers!

Advanced Masterclass PHP: Startdata

Kies uit 1 locatie(s) in Nederland. Ook beschikbaar in Antwerpen.Startgarantie

Al onze trainingen worden gegarandeerd verzorgd. Mocht het voorkomen dat een training waarvoor je aangemeld bent, niet het minimum aantal deelnemers heeft bereikt, dan bieden wij je voor dezelfde prijs een upgrade aan naar een inhouse training bij jou op locatie.

Trainingsvormen

Klassikaal/open inschrijving

De Advanced Masterclass PHP wordt op vaste startdata en locaties gegeven. Iedereen die graag een PHP developer wil worden, kan zich inschrijven voor de desbetreffende training. Inschrijving is mogelijk via de website of telefonisch. Tijdens de training PHP advanced masterclass ga je nog dieper in op het PHP programmeren en leer je nog beter werken met object oriented programming, de architectuur, design patterns en ontwikkelmethoden.

Incompany

Wil je liever werken met een eigen case? Dat is mogelijk bij Eduvision! De trainer komt dan bij jouw bedrijf op bezoek en stemt de inhoud van de reguliere trainingen speciaal op jou en je collega’s af. Je krijgt een praktijkgerichte, persoonlijke en intensieve begeleiding van de trainer. De trainer is gespecialiseerd in het Zend Framework, object georiënteerd programmeren (OOP), UML, software architectuur en beveiligingsaspecten van de webserver en zal jullie opleiden tot een PHP programmeur. Een incompany training is via de website of telefonisch aan te vragen. Beschik je niet over voldoende ruimte of apparatuur? Dan bieden wij jou een Advanced Masterclass PHP op maat aan bij ons op locatie.

Virtuele training

Het is ook mogelijk om de Advanced Masterclass PHP online te volgen! Je krijgt dezelfde training als de klassikale vorm, maar dan in een virtueel klaslokaal. Via een online systeem kan je inloggen om vervolgens de trainer en jouw medecursisten online te ontmoeten. Een virtuele training PHP advanced masterclass is via de website en telefonisch aan te vragen.

Advanced Masterclass PHP: Tarieven

Tarief

De Advanced Masterclass PHP kost € 4999,- (€ 6048,- incl. BTW).

Belastingvoordeel voor werkgevers

Met een opleiding vergroot je je kennis en competenties. En dát stimuleert de overheid. Daarom kom je als werkgever in aanmerking voor belastingvermindering als tegemoetkoming in studiekosten. Op grond van de Subsidieregeling praktijkleren kan je als werkgever vaak een groot deel van de opleidingskosten terugkrijgen. Per jaar kan dit oplopen tot €2700,- per werknemer.

Belastingvoordeel voor particulieren

Ook als je zelf de opleiding betaalt, kun je de kosten vaak aftrekken bij je belastingaangifte. Op die manier verlaag je de kosten van je opleiding aanzienlijk! Voorwaarde is wel dat de studie is gericht op je (toekomstige) werk of beroep. Voor jou als particulier geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op www.belastingdienst.nl

Certificering

Nadat je een cursustraject volledig hebt doorlopen, ontvang je van ons een certificaat. Hiermee kan je aantonen dat je hebt deelgenomen aan de training en deze succesvol hebt afgerond. Je laat zien dat je kennis hebt van object georiënteerd programmeren (OOP), UML, het Zend Framework, design patterns, architectuur en beveiligingsaspecten. Tijdens de Advanced Masterclass PHP ga je aan de slag met het maken van een eigen webapplicatie waarbij je werkt met het Model-View-Controller (MVC) patroon, OOP, software architectuur en design patterns. En vanaf nu mag je jezelf een professioneel PHP developer noemen!

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het certificaat in het Engels te ontvangen, zodat het in het buitenland te gebruiken is.

Arbeidsperspectief

Wanneer je de opleiding PHP advanced masterclass met succes hebt afgerond, kan je in principe meteen aan de slag. Er is veel vraag naar PHP programmeurs op de arbeidsmarkt, maar weinig aanbod. Er wordt vaak gevraagd naar ervaring met object georiënteerd programmeren (OOP). Je kunt beginnen bij een webshop of je kunt werken als een PHP webdeveloper aan diverse websites. Je combineert HTML en CSS met PHP en eventueel JavaScript om frontend en backend te combineren. Daarbij werken organisaties vaak met een PHP Framework, denk bijvoorbeeld aan Zend Framework, Laravel en Symfony. Nadat je een advanced masterclass PHP hebt afgerond, kun je er eventueel voor kiezen om een cursus Laravel, cursus CodeIgniter, cursus Laravel of cursus Symfony te volgen. Tijdens de advanced masterclass PHP leer je in ieder geval al werken met het Zend Framework.

Advanced Masterclass PHP: Virtuele training

De Advanced Masterclass PHP online

Wil je de Advanced Masterclass PHP online volgen? Dat kan! Wij bieden nu ook virtuele trainingen aan. Dat houdt in dat je exact dezelfde training volgt in een virtueel klaslokaal. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.

Een online training scheelt je tijd én geld! Uiteraard kost het je geen reistijd om naar de opleidingslocatie te komen maar je bespaart ook de reiskosten!

Voordelen van een virtuele training:

 • Exact dezelfde cursus als de klassikale (reguliere) training
 • Trainer neemt je scherm over en kijkt met je mee
 • De trainer helpt je op afstand en geeft feedback
 • Geen reiskosten en reistijd kwijt
 • Kwaliteit blijft gewaarborgd

Wacht niet langer en neem contact op voor de online Advanced Masterclass PHP!

Training op maat

Wil je liever werken met een eigen case? Dat is mogelijk bij Eduvision! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de advanced masterclass PHP speciaal op jou en je collega’s af. Je wordt opgeleid tot een professioneel PHP programmeur door een trainer die verstand heeft van PHP, object georiënteerd programmeren, het Zend Framework, design patterns en de architectuur. Je gaat als toekomstig PHP developer aan de slag met het maken van een eigen webapplicatie waarbij je werkt met het Model-View-Controller (MVC) patroon, OOP en design patterns. Een virtuele training PHP advanced masterclass op maat is via de website en telefonisch aan te vragen.

Tijdens de Advanced Masterclass PHP bouw je jouw kennis van object georiënteerd programmeren (OOP) uit door te leren werken met verschillende design patterns en ontwikkelmethoden. Je maakt daarbij gebruik van geavanceerde UML technieken en zult gaan werken met het Zend Framework. Verder maken we in deze opleiding serieus werk van beveiliging, testen en performance van applicaties. De Advanced Masterclass PHP is bedoeld voor gevorderde PHP programmeurs, die al bekend zijn met object georiënteerd programmeren (OOP) en relationeel database design.

Advanced Masterclass PHP: Inleiding

Welkom bij de Advanced Masterclass PHP

PHP is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwaardige object georiënteerde (OO) programmeertaal. In de professionele praktijk wordt PHP ingezet voor grote webapplicaties, waarbij het ontwerp en het ontwikkelproces van groot belang zijn. Van PHP ontwikkelaars wordt dan ook verwacht dat zij kennis hebben van software ontwikkelingsprocessen, ontwerppatronen en zaken als beveiliging en testmethoden.

Hét certificeringsinstituut voor PHP programmeurs

Eduvision is al 10 jaar het certificeringsinstituut voor PHP programmeurs in Nederland en België. We zijn marktleider op het gebied van PHP en webdesign en hebben de afgelopen jaren al zo'n 5.000 cursisten opgeleid tot professionele PHP programmeur.

Tijdens de cursus

Tijdens deze masterclass bouw jij jouw kennis van OOP uit door te leren werken met verschillende design patterns en ontwikkelmethoden. Je maakt daarbij gebruik van geavanceerde UML technieken en zult gaan werken met het Zend Framework. Verder maken we in deze opleiding serieus werk van beveiliging, testen en performance van applicaties.

Doelgroep

De Advanced Masterclass PHP is bedoeld voor gevorderde PHP programmeurs, die al bekend zijn met object georiënteerd programmeren (OOP) en relationeel database design.

De docent

Om de praktijk zo dicht mogelijk te benaderen werkt Eduvision uitsluitend met docenten die zich dagelijks bezighouden met het ontwikkelen van (grote) PHP applicaties. Zij kennen de branche, de klanten en de problemen waar een developer tegenaan loopt. Daarom zijn zij tijdens de opleiding de persoonlijke coach van onze cursisten.

Competenties en vaardigheden

Om een goede PHP developer te worden, werk je tijdens de Advanced Masterclass PHP aan de volgende competenties en vaardigheden: uitbreiden van kennis over object georiënteerd programmeren (OOP), werken met het Zend Framework, kennis over applicatie architectuur en design patterns, diverse beveiligingsaspecten en testen (unit tests). Ook uitgebreide foutafhandeling is een onderdeel van de cursus.
Als een gevorderde PHP programmeur ga je tijdens de advanced masterclass PHP nog dieper in op het object oriented programming dan tijdens de masterclass PHP. Je maakt kennis met veelgebruikte ontwerppatronen, zoals MVC en Interface en je gaat werken met het Zend Framework. Dankzij het gebruik van design patterns zul jij je tot een betere PHP programmeur ontwikkelen.

Specialisaties

PHP frameworks

Advanced Masterclass PHP: Modulen

Design Patterns

Bij het ontwerp van grote applicaties wordt vaak gebruik gemaakt van design patterns; algemene softwarestructuren die een oplossing bieden voor een bepaald ontwerpprobleem. Jij maakt kennis met een aantal veelgebruikte ontwerppatronen als MVC, Interface, Factory, Observer, etc. Uiteindelijk zullen deze patronen jou helpen om goed gestructureerde, schaalbare en herbruikbare software te ontwikkelen.

Software architectuur

Het ontwerpen van een applicatie is een proces waarbij je op gestructureerde wijze een functionele omschrijving omzet in een technisch ontwerp. Hierbij wordt gebruik gemaakt van geavanceerde ontwerpmethoden en modelleringstechnieken. Met een aantal modelleringstechnieken, zoals Use Case– en klassen-diagrammen, zul je al bekend zijn. In deze module maak jij kennis met geavanceerde UML technieken. Bij het ontwerp zul je ook rekening houden met schaalbaarheid, beheer, monitoring en testen.

Zend Framework

Het Zend Framework is gebaseerd op het MVC model en biedt een gestructureerde basis voor elke PHP applicatie. De verschillende onderdelen zijn echter ook afzonderlijk te gebruiken en bieden bijvoorbeeld uitgebreide ondersteuning voor webservices. Tijdens deze module maak je uitgebreid kennis met het Zend Framework.

Security, beheer en monitoring

Voor grote bedrijfskritische applicaties die op meerdere servers kunnen draaien, is beveiliging cruciaal. De data die in de applicatie omgaan, moeten te allen tijde betrouwbaar zijn. Verder moet de toegankelijkheid van (delen van) de applicatie beheerd worden. Beveiligingsaspecten komen al aan de orde bij het ontwerp van de applicatie, maar ook bij de omgeving waarbinnen de applicatie draait, zoals de webserver.

Dit soort applicaties vraagt tevens om structurele monitoring, waarbij de processen in het systeem continu gecontroleerd worden. Hiervoor zijn verschillende systemen beschikbaar. In deze module maak jij kennis met een aantal van deze systemen.

Software testen en performance

Het testen van PHP applicaties is een onderdeel van het ontwikkelproces, dat vaak te weinig aan bod komt. Een goede testmethode kan echter veel problemen en daarmee vertraging voorkomen. In deze module ga jij aan de slag met Unit Testing methoden. Je leert hoe je een testcase opzet om jouw klassen goed door te lichten op hun gedrag onder verschillende omstandigheden. Tevens kun je door middel van deze methoden de performance van jouw applicatie testen en optimaliseren.

Examen

In overleg met jouw docent ontwikkel jij tijdens de opleiding, in samenwerking met andere cursisten, een webapplicatie. Het welslagen van deze opdracht resulteert in een examencertificaat.

Alternatief

Denk jij dat de Advanced Masterclass een stap te ver gaat, maar weet je al wel genoeg over PHP? Dan kun je een Masterclass PHP volgen! Tijdens de masterclass PHP zul jij je specialiseren in onder andere object georiënterd programmeren (OOP) met het Zend Framework en ga je aan de slag met het bouwen van een eigen gevorderde webapplicatie. Daarnaast is het ook mogelijk om een opleiding PHP Professional te volgen, wanneer je nog geen ervaring hebt met PHP. Je leert werken met de scripttaal PHP en dit combineer je met relationele databases en MySQL tijdens een cursus PHP professional. Wanneer je al wel enige ervaring hebt met een andere programmeertaal en SQL, kun je een cursus PHP voor programmeurs volgen! Tijdens de cursus PHP voor programmeurs zul je leren programmeren met PHP en leer je de basisbeginselen van MySQL.

Advanced Masterclass PHP: Beoordelingen

4.0

Wat vond u goed?: tempo was snel, maar dat dwingt je wel om scherp te blijven. Ook het enthousiasme van de docent is erg leuk. En als ik iets niet snapte, dan werd er gewoon diep op in gegaan

Klanttevredenheid

Bij Eduvision staat de klanttevredenheid voorop. 98% van onze klanten is tevreden over de gevolgde training. Al meer dan 150.000 cursisten gingen jou voor! Onze klanten spreken niet voor niets hun vertrouwen uit in Eduvision en ruim 95% van alle klanten waardeert de cursus van Eduvision met een 8 of hoger. Wanneer jij de Advanced Masterclass PHP gevolgd hebt, word je uitgenodigd om een enquête in te vullen. Je kan ons een beoordeling geven over de gehele Advanced Masterclass PHP en de behandelde modulen, bijvoorbeeld object georiënteerd programmeren (OOP), het Zend Framework, UML, MVC patroon, design patterns, architectuur, beveiliging en testing. Als PHP programmeur kan jij ons een beoordeling geven voor de toekomstige PHP developers!

Advanced Masterclass PHP: Startdata

Kies uit 1 locatie(s) in Nederland. Ook beschikbaar in Antwerpen.Startgarantie

Al onze trainingen worden gegarandeerd verzorgd. Mocht het voorkomen dat een training waarvoor je aangemeld bent, niet het minimum aantal deelnemers heeft bereikt, dan bieden wij je voor dezelfde prijs een upgrade aan naar een inhouse training bij jou op locatie.

Trainingsvormen

Klassikaal/open inschrijving

De Advanced Masterclass PHP wordt op vaste startdata en locaties gegeven. Iedereen die graag een PHP developer wil worden, kan zich inschrijven voor de desbetreffende training. Inschrijving is mogelijk via de website of telefonisch. Tijdens de training PHP advanced masterclass ga je nog dieper in op het PHP programmeren en leer je nog beter werken met object oriented programming, de architectuur, design patterns en ontwikkelmethoden.

Incompany

Wil je liever werken met een eigen case? Dat is mogelijk bij Eduvision! De trainer komt dan bij jouw bedrijf op bezoek en stemt de inhoud van de reguliere trainingen speciaal op jou en je collega’s af. Je krijgt een praktijkgerichte, persoonlijke en intensieve begeleiding van de trainer. De trainer is gespecialiseerd in het Zend Framework, object georiënteerd programmeren (OOP), UML, software architectuur en beveiligingsaspecten van de webserver en zal jullie opleiden tot een PHP programmeur. Een incompany training is via de website of telefonisch aan te vragen. Beschik je niet over voldoende ruimte of apparatuur? Dan bieden wij jou een Advanced Masterclass PHP op maat aan bij ons op locatie.

Virtuele training

Het is ook mogelijk om de Advanced Masterclass PHP online te volgen! Je krijgt dezelfde training als de klassikale vorm, maar dan in een virtueel klaslokaal. Via een online systeem kan je inloggen om vervolgens de trainer en jouw medecursisten online te ontmoeten. Een virtuele training PHP advanced masterclass is via de website en telefonisch aan te vragen.

Advanced Masterclass PHP: Tarieven

Tarief

De Advanced Masterclass PHP kost € 4999,- (€ 6048,- incl. BTW).

Belastingvoordeel voor werkgevers

Met een opleiding vergroot je je kennis en competenties. En dát stimuleert de overheid. Daarom kom je als werkgever in aanmerking voor belastingvermindering als tegemoetkoming in studiekosten. Op grond van de Subsidieregeling praktijkleren kan je als werkgever vaak een groot deel van de opleidingskosten terugkrijgen. Per jaar kan dit oplopen tot €2700,- per werknemer.

Belastingvoordeel voor particulieren

Ook als je zelf de opleiding betaalt, kun je de kosten vaak aftrekken bij je belastingaangifte. Op die manier verlaag je de kosten van je opleiding aanzienlijk! Voorwaarde is wel dat de studie is gericht op je (toekomstige) werk of beroep. Voor jou als particulier geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op www.belastingdienst.nl

Certificering

Nadat je een cursustraject volledig hebt doorlopen, ontvang je van ons een certificaat. Hiermee kan je aantonen dat je hebt deelgenomen aan de training en deze succesvol hebt afgerond. Je laat zien dat je kennis hebt van object georiënteerd programmeren (OOP), UML, het Zend Framework, design patterns, architectuur en beveiligingsaspecten. Tijdens de Advanced Masterclass PHP ga je aan de slag met het maken van een eigen webapplicatie waarbij je werkt met het Model-View-Controller (MVC) patroon, OOP, software architectuur en design patterns. En vanaf nu mag je jezelf een professioneel PHP developer noemen!

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het certificaat in het Engels te ontvangen, zodat het in het buitenland te gebruiken is.

Arbeidsperspectief

Wanneer je de opleiding PHP advanced masterclass met succes hebt afgerond, kan je in principe meteen aan de slag. Er is veel vraag naar PHP programmeurs op de arbeidsmarkt, maar weinig aanbod. Er wordt vaak gevraagd naar ervaring met object georiënteerd programmeren (OOP). Je kunt beginnen bij een webshop of je kunt werken als een PHP webdeveloper aan diverse websites. Je combineert HTML en CSS met PHP en eventueel JavaScript om frontend en backend te combineren. Daarbij werken organisaties vaak met een PHP Framework, denk bijvoorbeeld aan Zend Framework, Laravel en Symfony. Nadat je een advanced masterclass PHP hebt afgerond, kun je er eventueel voor kiezen om een cursus Laravel, cursus CodeIgniter, cursus Laravel of cursus Symfony te volgen. Tijdens de advanced masterclass PHP leer je in ieder geval al werken met het Zend Framework.

Advanced Masterclass PHP: Virtuele training

De Advanced Masterclass PHP online

Wil je de Advanced Masterclass PHP online volgen? Dat kan! Wij bieden nu ook virtuele trainingen aan. Dat houdt in dat je exact dezelfde training volgt in een virtueel klaslokaal. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.

Een online training scheelt je tijd én geld! Uiteraard kost het je geen reistijd om naar de opleidingslocatie te komen maar je bespaart ook de reiskosten!

Voordelen van een virtuele training:

 • Exact dezelfde cursus als de klassikale (reguliere) training
 • Trainer neemt je scherm over en kijkt met je mee
 • De trainer helpt je op afstand en geeft feedback
 • Geen reiskosten en reistijd kwijt
 • Kwaliteit blijft gewaarborgd

Wacht niet langer en neem contact op voor de online Advanced Masterclass PHP!

Training op maat

Wil je liever werken met een eigen case? Dat is mogelijk bij Eduvision! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de advanced masterclass PHP speciaal op jou en je collega’s af. Je wordt opgeleid tot een professioneel PHP programmeur door een trainer die verstand heeft van PHP, object georiënteerd programmeren, het Zend Framework, design patterns en de architectuur. Je gaat als toekomstig PHP developer aan de slag met het maken van een eigen webapplicatie waarbij je werkt met het Model-View-Controller (MVC) patroon, OOP en design patterns. Een virtuele training PHP advanced masterclass op maat is via de website en telefonisch aan te vragen.

Speciale deals ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Uw inschrijving is verwerkt.