Wil je een face-to-face-training? Of liever een training op afstand? Beide is mogelijk bij Eduvision! Onze trainingslocaties bieden voldoende ruimte om de voorgeschreven 1,5m afstand te houden; ook alle overige RIVM-voorschriften leven we nauwlettend na. Kies je voor een virtuele training, dan schakel je online direct met de trainer. Daarbij bieden we je vanzelfsprekend de kwaliteit die je van ons gewend bent. Bel ons om te horen wat we hierin voor je kunnen betekenen.

Filmpje kerstgroet Eduvision 2013

Terugblik op 2013

Aan het einde van het jaar blikken we natuurlijk altijd even terug: hoe succesvol was jouw jaar? Voor ons was het een jaar waarin verandering en vooral professionalisering centraal stond en deze lijn zetten we graag voort in 2014. Volg jij deze trend? Voor nu in ieder geval hele fijne feestdagen en tot ziens in het volgende leerzame jaar!

Arjan licht in deze persoonlijke kerstgroet alvast en tipje van de sluier op over wat je het komende jaar van Eduvision kunt verwachten.

Wil je gratis tutorials per mail ontvangen?

Aanvragen
Hartelijk dank, uw inschrijving is ontvangen. Er is iets mis gegeaan, probeert u het alstublieft opnieuw.

Wij hebben deze gegevens nodig om je de door jou gewenste informatie te kunnen sturen en zullen ze alleen voor dit doel gebruiken. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe Eduvision omgaat met je persoonsgegevens.