Vacature Commercieel medewerker binnendienst (native speaker Duits)

Commercieel medewerker binnendienst part-time

Functieomschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het organiseren van cursussen voor de klant. Je overtuigt telefonisch de klanten hoe de cursus van Eduvision voldoet aan hun kennisbehoefte. Dit bereik je door leadsopvolging maar ook door het zelf opsporen van leads. Daarnaast zorg je voor de juiste docent en trainingslocatie zodat het gehele traject vlekkeloos verloopt.

Functie-eisen

  • Je hebt sales ervaring of hebt daar talent voor!
  • Zelfstandig
  • MBO+ werk - en denkniveau
  • Gestructureerd
  • Administratief sterk
  • Gezonde dosis humor

Ons aanbod

Wij bieden je een baan met een open werksfeer in een informeel en professioneel team! Salaris op provisiebasis (marktconform basissalaris).

Bedrijfsprofiel

Eduvision is een jong en vooruitstrevend 2.0-bedrijf en biedt een grote diversiteit aan cursussen aan. Eduvision is een groeiende organisatie met internationale ambities en binnenkort zullen wij ook bekend staan als reseller binnen de branche. Eduvision ziet grote ambities graag hand in hand gaan met informele activiteiten. Daarom sluiten we elke werkweek af met een gezellige borrel en organiseren we regelmatig bedrijfsuitjes. Plezier is tenslotte de basis voor een succesvolle organisatie!

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren

CV bestand
Sollicitatie versturen
Hartelijk dank, uw sollicitatie is ontvangen.
Waarom Eduvision?

Hét opleidingsinstituut

Ruimte voor eigen ontwikkeling en training

Gemiddelde leeftijd 28 jaar

Targetgericht