Vacature Bijbaan Online Marketeer (Duits)

Bijbaan Online Marketeer (Duits)

Ben jij een allround marketeer of volg je op dit moment een opleiding om dat later te worden? Op zoek naar een enerverende bijbaan waar jij al je geleerde theorie in de praktijk kan omzetten, actief kan meedenken met onze online marketingstrategie en waar jouw initiatief zeer wordt gewaardeerd? En is je moedertaal Duits en spreek je ook een goed woordje Nederlands? Dan zoeken wij jou!

Op ons hoofdkantoor in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een leergierige Duitstalige online marketeer ter ondersteuning van ons marketingteam.

Je houdt je bezig met:

 • Duitse Adwords advertenties van Eduvision opstellen
 • Zoekwoordonderzoek (Duitse markt)
 • Het verzorgen van live webinars
 • Het maken van Duitstalige filmpjes om onze doelgroep te informeren over (online) trends
 • Het onderhoud van onze Duitse social media-kanalen: Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ en YouTube
 • Schrijven en vertalen van webteksten, blogs whitepapers en cursusbrochures

Jij herkent je in de volgende punten:

 • HBO werk- en denkniveau
 • 1 (bij voorkeur vaste) dag per week beschikbaar
 • Duitse taal is jouw moedertaal en daarnaast heb je kennis van de Nederlandse taal
 • Enige ervaring met online marketing
 • Je kunt goed schrijven en bent niet camera schuw

Jouw kansen en mogelijkheden bij Eduvision

Wij bieden wij een jonge, innovatieve werkomgeving waarin je veel verantwoordelijkheid hebt en er voldoende ruimte is voor eigen initiatief. Verder bieden we een gezellige werksfeer met een wekelijkse borrel om het weekend in te luiden! Salaris en vakantiedagen zijn marktconform.

Interesse?

Zijn bovenstaande eigenschappen voor jou vanzelfsprekend en zie jij het helemaal zitten? Solliciteer dan direct! Je kan het fomulier op deze website invullen of mail je reactie met CV naar solliciteren@eduvision.nl t.a.v. Eline Hansen. Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Over Eduvision

Eduvision is een business-to-business opleidingscentrum dat een grote diversiteit aan cursussen aanbiedt. Eduvision is een groeiende organisatie met internationale ambities en binnenkort zullen wij ook bekend staan als reseller binnen de branche. Wij zijn actief in Nederland, Luxemburg, Oostenrijk, België, Duitsland, Zwitserland en Frankrijk en breiden wij onze verkoopregio’s uit naar o.a. Engeland en Zweden. De sfeer is informeel en zeer collegiaal. Maandelijks organiseren wij denktanksessies om de interne creativiteit te stimuleren. Er komen gastsprekers en wordt eigen inbreng zeer gewaardeerd. Hiernaast bieden wij iedereen incompanytraining gericht op jouw verantwoordelijkheden en werk je maandelijks aan het verbeteren van één competentie 1 op 1 met jouw manager. Je komt terecht bij een organisatie 2.0! Een online organisatie waarbij met de laatste technieken wordt gewerkt. Wij profileren ons als een business platform en hierdoor zijn wij niet te vergelijken met de concurrent! Zie ook www.eduvision.nl voor een totaaloverzicht.

Direct solliciteren

CV bestand
Sollicitatie versturen
Hartelijk dank, uw sollicitatie is ontvangen.
Waarom Eduvision?

Hét opleidingsinstituut

Ruimte voor eigen ontwikkeling en training

Gemiddelde leeftijd 28 jaar

Targetgericht