Vacature PHP-programmeur - Apeldoorn

Vacature PHP-programmeur

Eduvision is een vooraanstaand en dynamisch opleidingsinstituut dat zich primair richt op de B2B-markt in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk. Wegens sterke groei zijn wij in Apeldoorn op zoek naar een:

PHP-programmeur


voor de versterking van ons development-team.

Als PHP programmeur bouw je en ontwikkel je mee aan een groot Marketing platform. Hiernaast houd jij je ook bezig met het uitwerken en doorontwikkelen van alle websites waar Eduvision actief is, zowel nationaal als internationaal. Daarbij zijn Agile-werkmethodes je niet onbekend. Naast het programmeren ben je conceptueel sterk en sta je open voor nieuwe technieken en ideeën.

Wij zijn op zoek naar iemand die:

 • Ervaring heeft met PHP5
 • Ervaring met OOP
 • Ruime ervaring met Javascript
 • Ervaring heeft met jQuery (is een pre)
 • Goede ervaring heeft met MySQL en MySQL-beheertools
 • Kennis heeft van HTML en CSS
 • Minimaal 1-3 jaar ervaring heeft in een soortgelijke functie
 • Ambitie heeft en de komende jaren inhoudelijk wil groeien

Als PHP programmeur ben je verantwoordelijk voor:

 • Uitbouwen, optimaliseren en doorontwikkelen van onze websites
 • Ontwikkelen custom-made intranetplatform
 • Diverse uitdagende projecten

Wij bieden:

De functie PHP-programmeur biedt voldoende uitdaging binnen een sterk groeiende organisatie. Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden wij een jonge, dynamische en flexibele werkomgeving. Je hebt veel verantwoordelijkheid en er is voldoende ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast zijn er goede doorgroeimogelijkheden.

Interesse?

Zijn bovenstaande eigenschappen voor jou vanzelfsprekend en zie jij het helemaal zitten? Solliciteer dan direct! Je kan het formulier op deze website invullen of mail je reactie met CV naar solliciteren@eduvision.nl t.a.v. Eline Hansen. Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Eduvision

Eduvision is een business-to-business opleidingscentrum dat een grote diversiteit aan cursussen aanbiedt. Eduvision is een groeiende organisatie met internationale ambities en binnenkort zullen wij ook bekend staan als reseller binnen de branche. Wij zijn actief in Nederland, Luxemburg, Oostenrijk, België, Duitsland, Zwitserland en Frankrijk en breiden wij onze verkoopregio’s uit naar o.a. Engeland en Zweden. De sfeer is informeel en zeer collegiaal. Maandelijks organiseren wij denktanksessies om de interne creativiteit te stimuleren. Er komen gastsprekers en wordt eigen inbreng zeer gewaardeerd. Hiernaast bieden wij iedereen incompanytraining gericht op jouw verantwoordelijkheden en werk je maandelijks aan het verbeteren van één competentie 1 op 1 met jouw manager. Je komt terecht bij een organisatie 2.0! Een online organisatie waarbij met de laatste technieken wordt gewerkt. Wij profileren ons als een business platform en hierdoor zijn wij niet te vergelijken met de concurrent! Zie ook www.eduvision.nl voor een totaaloverzicht.

Direct solliciteren

CV bestand
Sollicitatie versturen
Hartelijk dank, uw sollicitatie is ontvangen.
Waarom Eduvision?

Hét opleidingsinstituut

Ruimte voor eigen ontwikkeling en training

Gemiddelde leeftijd 28 jaar

Targetgericht