Vacature Stage Sales - Apeldoorn

Sales stage

Ben jij bezig met een commerciële opleiding, met focus op internationale bedrijven? Op zoek naar een plek waar jij al je geleerde theorie in de praktijk kan omzetten, zelfstandig mee kan werken en waar jouw initiatief zeer wordt gewaardeerd? Dan zit je bij Eduvision goed!

Wat ga je doen?

Tijdens je stage werk je volwaardig mee op de sales afdeling die uit een Nederlandse en Duitse tak bestaat. Je neemt de telefoon aan, staat klanten te woord en stelt offertes op. Daarnaast ondersteun je bij de organisatie van events, zoek je naar potentiele klanten op social media en monitor je enquêtes. Bij Eduvision is geen dag hetzelfde en het is daardoor ook nooit saai.

Om bij Eduvision aan de slag te gaan, heb je in ieder geval:

  • MBO/HBO werk- en denkniveau
  • Mogelijkheid om fulltime aanwezig te zijn (minimaal 4 dagen) op onze afdeling
  • Een commerciële instelling
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Kennis van de Duitse taal (grote pre)

Jouw kansen en mogelijkheden bij Eduvision

Wij bieden wij een jonge, innovatieve werkomgeving waarin je veel verantwoordelijkheid hebt en er voldoende ruimte is voor eigen initiatief. Daarnaast krijg je volop de kans jezelf verder te ontwikkelen met het vrij besteedbare opleidingsbudget van € 3.000,-, dat onderdeel van deze stage is.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaande eigenschappen en zie jij het helemaal zitten? Neem dan contact op met Eline Hansen via 088 044 4222. Je motivatie met CV kun je mailen naar solliciteren@eduvision.nl. Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Over Eduvision

Eduvision is een jong en vooruitstrevend 2.0-bedrijf en biedt een grote diversiteit aan cursussen aan. Eduvision is een groeiende organisatie met internationale ambities en binnenkort zullen wij ook bekend staan als reseller binnen de branche. Eduvision ziet grote ambities graag hand in hand gaan met informele activiteiten. Daarom sluiten we elke werkweek af met een gezellige borrel en organiseren we regelmatig bedrijfsuitjes. Plezier is tenslotte de basis voor een succesvolle organisatie!

Direct solliciteren

CV bestand
Sollicitatie versturen
Hartelijk dank, uw sollicitatie is ontvangen.
Waarom Eduvision?

Hét opleidingsinstituut

Ruimte voor eigen ontwikkeling en training

Gemiddelde leeftijd 28 jaar

Targetgericht