ATTENTIE: Gezien de huidige situatie brengen we graag de mogelijk tot 'online training' ('remote classroom') bij je onder de aandacht. Daarbij schakel je via een interactieve verbinding direct met je trainer. We bieden je daarbij vanzelfsprekend de kwaliteit die je van ons gewend bent. Wil je weten hoe dit werkt? Bel ons op 0880 444 222 . Onze adviseurs vertellen je er graag meer over.

Training Video-marketing voor je bedrijf

 • 2 dagen
 • 1.199
 • Eerstvolgende startdatum 6 april

Video-marketing is de moderne manier om verhalen te communiceren naar een specifieke doelgroep, bijvoorbeeld je klanten. Doordat er hierbij gaat om gefilmde beelden, ligt het dicht bij de realiteit. Als gevolg hiervan biedt video-marketing aantrekkelijke kansen om snel vertrouwen op te bouwen (sneller dan met andere vormen van digitale media). Ook is video-marketing handig om lastige concepten simpel uit te leggen, om beter gevonden te worden op Google en om je naamsbekendheid te vergroten. Om dit concept uit te rollen binnen je bedrijf, hoef je tegenwoordig echt geen duizenden euro’s meer te investeren; dat maakt video-marketing al snel uiterst interessant en potentieel waardevol voor je bedrijf.

Video-marketing is de moderne manier om verhalen te communiceren naar een specifieke doelgroep, bijvoorbeeld je klanten. Doordat er hierbij gaat om gefilmde beelden, ligt het dicht bij de realiteit. Als gevolg hiervan biedt video-marketing aantrekkelijke kansen om snel vertrouwen op te bouwen (sneller dan met andere vormen van digitale media). Ook is video-marketing handig om lastige concepten simpel uit te leggen, om beter gevonden te worden op Google en om je naamsbekendheid te vergroten. Om dit concept uit te rollen binnen je bedrijf, hoef je tegenwoordig echt geen duizenden euro’s meer te investeren; dat maakt video-marketing al snel uiterst interessant en potentieel waardevol voor je bedrijf.

Waarom Eduvision?

Gecertificeerde trainingen

Praktijkcase centraal

Ervaren docenten uit de praktijk

98% klanttevredenheid

Meer dan 150.000 klanten

Kies hier je training

 • Met een bedrijfstraining kies je voor een training op locatie bij je bedrijf (hoewel ‘extern’ natuurlijk altijd een optie is). Je kunt er in je eentje aan deelnemen, of met één of meerdere collega’s. Wil je dat de training aansluit bij jouw (of jullie) specifieke wensen, situatie en dagelijkse praktijk? Denk dan eens aan een ‘maatwerktraining’.
  Bedrijfstraining
  Aantal dagen en prijs: in overleg
  Voor één of meerdere deelnemers, op de door jou gewenste locatie (maatwerk mogelijk)
   Bel mij hierover
   Stuur mij een vrijblijvend voorstel
 • Bij een privétraining staat de docent volledig tot jouw beschikking; hierdoor heb je alle gelegenheid om eigen cases in te brengen en daar feedback op te ontvangen. Wil je de training helemaal laten aansluiten bij jouw specifieke wensen, situatie en dagelijkse praktijk? Dan raden we je een maatwerktraining aan. Wil je graag leren van cases van anderen, dan is een klassikale training een goed alternatief. Vraag hier een vrijblijvend voorstel aan voor een (maatwerk)privétraining.
  Privétraining
  Aantal dagen en prijs: in overleg
   Bel mij hierover
   Stuur mij een vrijblijvend voorstel
 • Wil je de training online volgen? Dat kan! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de training speciaal op jou en je collega's af. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.
  Online training
  (Remote classroom)
  Aantal dagen en prijs: in overleg
   Bel mij hierover
   Stuur mij een vrijblijvend voorstel
 • Bij een klassikale training volg je een opleiding of cursus samen met een aantal medestudenten, op een locatie van Eduvision. Het voordeel van deze setting is dat je kunt leren van andermans cases, tegen het laagst mogelijke tarief. Kijk bij de startdata van de betreffende training voor de verschillende opties.
  Klassikale training
  Aantal dagen: 2 dagen / € 1.199 (excl. btw, prijs per deelnemer)
   Bel mij hierover
   Ik wil me inschrijven

  Startdata virtueel (Remote Classroom)

  06-04-2020, Virtueel  
  13-04-2020, Virtueel  
  20-04-2020, Virtueel  
  27-04-2020, Virtueel  
  04-05-2020, Virtueel  

  Startdata op locatie

  04-05-2020, Apeldoorn  
  04-05-2020, Utrecht  
  02-06-2020, Utrecht  
  02-06-2020, Apeldoorn  
  01-07-2020, Apeldoorn  

  Alle startdata

  = STARTGARANTIE

  Deze training gaat zeker door; er zijn voldoende aanmeldingen. Heb je vragen of wil je weten hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn? Bel ons dan gerust!

  = NOG GEEN STARTGARANTIE

  Deze training krijgt startgarantie zodra er voldoende aanmeldingen zijn: bel ons om te horen wat de actuele status is of wat op dit moment de alternatieven zijn.

Training Video-marketing voor je bedrijf: Inleiding

Tijdens deze training gaan we kijken hoe video-marketing het beste toe te passen is binnen jouw bedrijf en gaan we aan de slag met complete productie van een eerste (test)video. Als eerste kijken naar de verschillende vormen van video-marketing en naar welke formats bij welk doel passen. Op basis daarvan kunnen we bepalen welke formats het best bij jouw bedrijf passen en welk social media platform het best past bij je/jullie wensen. We gaan samen aan het werk om je eerste echte video op social media te plaatsen.

Wat ga je leren?

Tijdens de training leer je de verschillende vormen van video-marketing begrijpen, waarna we een video-marketingstrategie zullen opstellen voor jouw specifieke bedrijf. Dit stelt je in staat om in de in de toekomst zelfstandig nieuwe content te bedenken, te produceren en te plaatsen. Je leert hoe je zelfstandig een videoproductie op kunt zetten op een professionele manier, zonder excessieve kosten. Ook leer je hoe deze video’s effectief online kunt verspreiden.

Training Video-marketing voor je bedrijf: Modulen

Tijdens de training Hoe gebruik je video-marketing om je bedrijf op de kaart te zetten?:

THEORIE

 • Wat houdt video-marketing precies in?
  • De verschillende vormen en doeleinden
  • Wat is de toegevoegde waarde?
  • Voordelen van Video-Marketing.
 • Video-marketing op social media
  • Werkende formats voor social media
  • De valkuilen van social media
  • Welke platforms er zijn en wanneer gebruik je wat?
  • Welke vorm van video-marketing past bij welk bedrijf?
 • Video-marketing op je website
  • Werkende formats op websites
  • De valkuilen van video op website
  • Wanneer video marketing op je website het waard is.

AAN DE SLAG:

Oefening: Welke 3 besproken formats passen bij jouw bedrijf?

 • Aan de slag met je eerste videoproduct
  • Passen deze formats echt bij je bedrijf? (dubbel check)
  • Kies een format en bedenk 5 video ideeën
  • Werk 1 video-idee inhoudelijk uit
 • Het filmen van je eerste video-marketingproduct
  • Beeld en geluid (apparatuur)
  • Wat is ‘te amateur’/wat is ‘te pro’?
  • Hoe breng je de formats in beeld?
  • De opbouw van de video (aandachtsboog)
  • Werken met een presentator
 • Montage van je eerste video
  • De theorie van het monteren
  • Knippen en plakken
  • Extra’s toevoegen (muziek, logo, overlappende beelden)
  • Exporteren
 • Het plaatsen van je video online
  • Titels
  • Thumbnails
  • Beschrijving
  • Hashtags/tags

Training Video-marketing voor je bedrijf: Extra info

Docenten

Om de praktijk zo dicht mogelijk te benaderen, werkt Eduvision uitsluitend met docenten die zelf in de praktijk actief zijn. Zij kennen de branche, de klanten en de problemen waar je tegenaan loopt. Daarom zijn zij tijdens deze training je persoonlijke coach. De vakdocent staat volledig tot je beschikking en ondersteunt direct en doelgericht bij je eigen praktijkcase.

Benodigdheden

Om het meeste rendement te halen uit de Training Video-marketing voor je bedrijf verzoeken wij je vriendelijk om je eigen laptop mee te nemen. Hierdoor heb je altijd jouw eigen praktijkcase en opleidingsmateriaal bij de hand en kun je thuis direct verder met je eigen case.

Benodigdheden

Om het meeste rendement te halen uit deze training, verzoeken wij je vriendelijk om je eigen laptop mee te nemen. Een eigen versie van Premiere Pro op je laptop is niet noodzakelijk (wél handig): je kunt gebruik maken van de gratis proefversie.

Doelgroep

De training is bedoeld voor iedereen die zijn of haar bedrijf of organisatie online beter op de kaart willen zetten.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist. Enige kennis van en ervaring met computers en fotografie is aan te bevelen.

Training Video-marketing voor je bedrijf: Startdata

Kies uit 3 locatie(s) in Nederland. Ook beschikbaar in Antwerpen.Klassikale training

Klassikale trainingen vinden in principe plaats op de door ons voorgestelde locaties en data. Je kunt je hier telefonisch voor aanmelden of je inschrijven via de website. Bij een klassikale training volg je een opleiding of cursus samen met een aantal medestudenten. Het voordeel van deze setting is dat je kunt leren van andermans cases, tegen het laagst mogelijke tarief.

Bedrijfstraining

Met een bedrijfstraining kies je voor een training op locatie bij je bedrijf (of een andere locatie naar keuze), op een moment dat jou het best uitkomt. Je kunt er in je eentje aan deelnemen, of met één of meerdere collega’s. Wil je dat de training aansluit bij jouw (of jullie) specifieke wensen, situatie en dagelijkse praktijk? Denk dan eens aan een ‘maatwerktraining’. Bel ons gerust voor een vrijblijvend voorstel of vraag er online een aan.

Privétraining

Bij een privétraining staat de docent volledig tot jouw beschikking; hierdoor heb je alle gelegenheid om eigen cases in te brengen en daar feedback op te ontvangen. Wil je de training helemaal laten aansluiten bij jouw specifieke wensen, situatie en dagelijkse praktijk? Dan raden we je een maatwerktraining aan. Wil je graag leren van cases van anderen, dan is een klassikale training een goed alternatief. Bel ons gerust voor een voorstel voor een (maatwerk)privétraining of vraag er online een aan.

Training Video-marketing voor je bedrijf: Tarieven

Tarief

De kosten voor de Training Video-marketing voor je bedrijf bedragen €1.199,00 (excl. €251,79 BTW). Dit betreft het tarief voor deelname aan een klassikale training. Wil je liever een bedrijfstraining of privétraining? Bel ons dan of vraag online een voorstel aan.

Belastingvoordeel voor werkgevers

De wereld om ons heen verandert in hoog tempo: dit komt met name door de snelle ontwikkelingen op het gebied van de informatie-technologie. Wil je in de toekomst in de IT kunnen (blijven) werken, dan is het essentieel om je kennis up-to-date te houden. Met scholing en training vergroot je je kennis én je kansen op de arbeidsmarkt. Voor werkgevers is het belangrijk om over goed opgeleide medewerkers te kunnen beschikken, ook op de langere termijn. ‘Duurzame inzetbaarheid’ en ‘permanente educatie’ staan daarom bij steeds meer bedrijven prominent op de agenda. De overheid stimuleert dit. Daarom kunnen werkgevers een deel van de kosten voor opleiding en training terugkrijgen van de belasting. Per jaar kan dit voordeel oplopen tot € 2.700 per werknemer.

Belastingvoordeel voor particulieren

Betaal je zélf de kosten voor je opleiding, dan zijn deze kosten vaak aftrekbaar van de belasting. Hierdoor kun je je opleidingskosten aanzienlijk verlagen. Daarbij geldt wél dat de studie gericht moet zijn op je huidige werk of op je toekomstige werk of beroep. Het maximale bedrag dat je kunt aftrekken is € 15.000 en er geldt een drempel van € 250.

Ben je benieuwd hoe dit precies zit en wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op www.belastingdienst.nl.

Training Video-marketing voor je bedrijf: Online training

De Training Video-marketing voor je bedrijf online

Wil je de Training Video-marketing voor je bedrijf online volgen? Dat kan! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de Training Video-marketing voor je bedrijf speciaal op jou en je collega's af. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.

Wacht niet langer en neem contact op voor de online Training Video-marketing voor je bedrijf!

Video-marketing is de moderne manier om verhalen te communiceren naar een specifieke doelgroep, bijvoorbeeld je klanten. Doordat er hierbij gaat om gefilmde beelden, ligt het dicht bij de realiteit. Als gevolg hiervan biedt video-marketing aantrekkelijke kansen om snel vertrouwen op te bouwen (sneller dan met andere vormen van digitale media). Ook is video-marketing handig om lastige concepten simpel uit te leggen, om beter gevonden te worden op Google en om je naamsbekendheid te vergroten. Om dit concept uit te rollen binnen je bedrijf, hoef je tegenwoordig echt geen duizenden euro’s meer te investeren; dat maakt video-marketing al snel uiterst interessant en potentieel waardevol voor je bedrijf.

Kies hier je training

 • Met een bedrijfstraining kies je voor een training op locatie bij je bedrijf (hoewel ‘extern’ natuurlijk altijd een optie is). Je kunt er in je eentje aan deelnemen, of met één of meerdere collega’s. Wil je dat de training aansluit bij jouw (of jullie) specifieke wensen, situatie en dagelijkse praktijk? Denk dan eens aan een ‘maatwerktraining’.
  Bedrijfstraining
  Aantal dagen en prijs: in overleg
  Voor één of meerdere deelnemers, op de door jou gewenste locatie (maatwerk mogelijk)
   Bel mij hierover
   Stuur mij een vrijblijvend voorstel
 • Bij een privétraining staat de docent volledig tot jouw beschikking; hierdoor heb je alle gelegenheid om eigen cases in te brengen en daar feedback op te ontvangen. Wil je de training helemaal laten aansluiten bij jouw specifieke wensen, situatie en dagelijkse praktijk? Dan raden we je een maatwerktraining aan. Wil je graag leren van cases van anderen, dan is een klassikale training een goed alternatief. Vraag hier een vrijblijvend voorstel aan voor een (maatwerk)privétraining.
  Privétraining
  Aantal dagen en prijs: in overleg
   Bel mij hierover
   Stuur mij een vrijblijvend voorstel
 • Wil je de training online volgen? Dat kan! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de training speciaal op jou en je collega's af. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.
  Online training
  (Remote classroom)
  Aantal dagen en prijs: in overleg
   Bel mij hierover
   Stuur mij een vrijblijvend voorstel
 • Bij een klassikale training volg je een opleiding of cursus samen met een aantal medestudenten, op een locatie van Eduvision. Het voordeel van deze setting is dat je kunt leren van andermans cases, tegen het laagst mogelijke tarief. Kijk bij de startdata van de betreffende training voor de verschillende opties.
  Klassikale training
  Aantal dagen: 2 dagen / € 1.199 (excl. btw, prijs per deelnemer)
   Bel mij hierover
   Ik wil me inschrijven

  Startdata virtueel (Remote Classroom)

  06-04-2020, Virtueel  
  13-04-2020, Virtueel  
  20-04-2020, Virtueel  
  27-04-2020, Virtueel  
  04-05-2020, Virtueel  

  Startdata op locatie

  04-05-2020, Apeldoorn  
  04-05-2020, Utrecht  
  02-06-2020, Utrecht  
  02-06-2020, Apeldoorn  
  01-07-2020, Apeldoorn  

  Alle startdata

  = STARTGARANTIE

  Deze training gaat zeker door; er zijn voldoende aanmeldingen. Heb je vragen of wil je weten hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn? Bel ons dan gerust!

  = NOG GEEN STARTGARANTIE

  Deze training krijgt startgarantie zodra er voldoende aanmeldingen zijn: bel ons om te horen wat de actuele status is of wat op dit moment de alternatieven zijn.

Training Video-marketing voor je bedrijf: Inleiding

Tijdens deze training gaan we kijken hoe video-marketing het beste toe te passen is binnen jouw bedrijf en gaan we aan de slag met complete productie van een eerste (test)video. Als eerste kijken naar de verschillende vormen van video-marketing en naar welke formats bij welk doel passen. Op basis daarvan kunnen we bepalen welke formats het best bij jouw bedrijf passen en welk social media platform het best past bij je/jullie wensen. We gaan samen aan het werk om je eerste echte video op social media te plaatsen.

Wat ga je leren?

Tijdens de training leer je de verschillende vormen van video-marketing begrijpen, waarna we een video-marketingstrategie zullen opstellen voor jouw specifieke bedrijf. Dit stelt je in staat om in de in de toekomst zelfstandig nieuwe content te bedenken, te produceren en te plaatsen. Je leert hoe je zelfstandig een videoproductie op kunt zetten op een professionele manier, zonder excessieve kosten. Ook leer je hoe deze video’s effectief online kunt verspreiden.

Training Video-marketing voor je bedrijf: Modulen

Tijdens de training Hoe gebruik je video-marketing om je bedrijf op de kaart te zetten?:

THEORIE

 • Wat houdt video-marketing precies in?
  • De verschillende vormen en doeleinden
  • Wat is de toegevoegde waarde?
  • Voordelen van Video-Marketing.
 • Video-marketing op social media
  • Werkende formats voor social media
  • De valkuilen van social media
  • Welke platforms er zijn en wanneer gebruik je wat?
  • Welke vorm van video-marketing past bij welk bedrijf?
 • Video-marketing op je website
  • Werkende formats op websites
  • De valkuilen van video op website
  • Wanneer video marketing op je website het waard is.

AAN DE SLAG:

Oefening: Welke 3 besproken formats passen bij jouw bedrijf?

 • Aan de slag met je eerste videoproduct
  • Passen deze formats echt bij je bedrijf? (dubbel check)
  • Kies een format en bedenk 5 video ideeën
  • Werk 1 video-idee inhoudelijk uit
 • Het filmen van je eerste video-marketingproduct
  • Beeld en geluid (apparatuur)
  • Wat is ‘te amateur’/wat is ‘te pro’?
  • Hoe breng je de formats in beeld?
  • De opbouw van de video (aandachtsboog)
  • Werken met een presentator
 • Montage van je eerste video
  • De theorie van het monteren
  • Knippen en plakken
  • Extra’s toevoegen (muziek, logo, overlappende beelden)
  • Exporteren
 • Het plaatsen van je video online
  • Titels
  • Thumbnails
  • Beschrijving
  • Hashtags/tags

Training Video-marketing voor je bedrijf: Startdata

Kies uit 3 locatie(s) in Nederland. Ook beschikbaar in Antwerpen.Klassikale training

Klassikale trainingen vinden in principe plaats op de door ons voorgestelde locaties en data. Je kunt je hier telefonisch voor aanmelden of je inschrijven via de website. Bij een klassikale training volg je een opleiding of cursus samen met een aantal medestudenten. Het voordeel van deze setting is dat je kunt leren van andermans cases, tegen het laagst mogelijke tarief.

Bedrijfstraining

Met een bedrijfstraining kies je voor een training op locatie bij je bedrijf (of een andere locatie naar keuze), op een moment dat jou het best uitkomt. Je kunt er in je eentje aan deelnemen, of met één of meerdere collega’s. Wil je dat de training aansluit bij jouw (of jullie) specifieke wensen, situatie en dagelijkse praktijk? Denk dan eens aan een ‘maatwerktraining’. Bel ons gerust voor een vrijblijvend voorstel of vraag er online een aan.

Privétraining

Bij een privétraining staat de docent volledig tot jouw beschikking; hierdoor heb je alle gelegenheid om eigen cases in te brengen en daar feedback op te ontvangen. Wil je de training helemaal laten aansluiten bij jouw specifieke wensen, situatie en dagelijkse praktijk? Dan raden we je een maatwerktraining aan. Wil je graag leren van cases van anderen, dan is een klassikale training een goed alternatief. Bel ons gerust voor een voorstel voor een (maatwerk)privétraining of vraag er online een aan.

Training Video-marketing voor je bedrijf: Tarieven

Tarief

De kosten voor de Training Video-marketing voor je bedrijf bedragen €1.199,00 (excl. €251,79 BTW). Dit betreft het tarief voor deelname aan een klassikale training. Wil je liever een bedrijfstraining of privétraining? Bel ons dan of vraag online een voorstel aan.

Belastingvoordeel voor werkgevers

De wereld om ons heen verandert in hoog tempo: dit komt met name door de snelle ontwikkelingen op het gebied van de informatie-technologie. Wil je in de toekomst in de IT kunnen (blijven) werken, dan is het essentieel om je kennis up-to-date te houden. Met scholing en training vergroot je je kennis én je kansen op de arbeidsmarkt. Voor werkgevers is het belangrijk om over goed opgeleide medewerkers te kunnen beschikken, ook op de langere termijn. ‘Duurzame inzetbaarheid’ en ‘permanente educatie’ staan daarom bij steeds meer bedrijven prominent op de agenda. De overheid stimuleert dit. Daarom kunnen werkgevers een deel van de kosten voor opleiding en training terugkrijgen van de belasting. Per jaar kan dit voordeel oplopen tot € 2.700 per werknemer.

Belastingvoordeel voor particulieren

Betaal je zélf de kosten voor je opleiding, dan zijn deze kosten vaak aftrekbaar van de belasting. Hierdoor kun je je opleidingskosten aanzienlijk verlagen. Daarbij geldt wél dat de studie gericht moet zijn op je huidige werk of op je toekomstige werk of beroep. Het maximale bedrag dat je kunt aftrekken is € 15.000 en er geldt een drempel van € 250.

Ben je benieuwd hoe dit precies zit en wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op www.belastingdienst.nl.

Training Video-marketing voor je bedrijf: Online training

De Training Video-marketing voor je bedrijf online

Wil je de Training Video-marketing voor je bedrijf online volgen? Dat kan! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de Training Video-marketing voor je bedrijf speciaal op jou en je collega's af. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.

Wacht niet langer en neem contact op voor de online Training Video-marketing voor je bedrijf!

Heb je interesse in onze gratis webinars, tutorials, whitepapers of blogs?
Ik meld me aan voor de nieuwsbrief
Uw inschrijving is verwerkt.