FAQ Eduvision

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we hier overzichtelijk de veelgestelde vragen op een rijtje gezet. Mocht jouw vraag hier niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op!

Mijn werkgever zal de cursus betalen, kan ik dat ergens aangeven?

Bij het invullen van in inschrijfformulier is het mogelijk aan te geven dat de factuur naar een ander adres gestuurd kan worden dan naar je eigen adres. Bij dit adres kan je dus het adres van je werkgever of het bedrijf waarvoor je werkt invullen.

Wat zijn de lestijden van de cursussen?

De meeste trainingen worden overdag gegeven en deze dagtrainingen duren van 9:30 tot 16:30. Er zijn ook een aantal trainingen die in de avonduren worden verzorgd. De tijden van een avondtraining zijn van 19:00 tot 22:00 uur. Bij elke geplande training kun je onder het tabje ‘startdata en locaties’ zien waar en op welk tijdstip de eerstvolgende cursus start. Bovendien ontvang je na inschrijving een mail waarin de startdata en lestijden van jouw cursus nogmaals worden bevestigd.

Waar vindt de cursus plaats?

Veel van onze trainingen worden op onze trainingslocatie in Apeldoorn gegeven. Wij verzorgen ook trainingen elders in het land, waaronder Utrecht, Eindhoven, Enschede, Den Haag en Groningen. Bij het inschrijven van de cursus geef je aan op welke locatie jij wilt deelnemen. Een week voordat een cursus van start gaat, ontvang je van ons een mail met de exacte cursuslocatie en adresgegevens. Houd deze mail dus goed in de gaten!

Kan ik ook gebruik maken van belastingvoordeel?

Voor cursisten woonachtig in Nederland zijn er voor zowel werkgevers als particulieren interessante mogelijkheden voor belastingvoordeel. De mogelijkheden voor dit belastingvoordeel zijn bij elke cursus te vinden onder het tabje tarieven.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Bij elke cursus is het mogelijk om het gehele bedrag in termijnen te betalen. Wil je weten wat het termijnbedrag is van de cursus waarin jij bent geïnteresseerd? Kijk dan onder het tabje tarieven en daar staat zowel het gehele bedrag als het termijnbedrag en het aantal termijnen genoemd.

Wordt er ook gezorgd voor lunch tijdens de cursus?

Tijdens elke dagcursus wordt er een lunchbuffet door ons verzorgd en zit bij het cursusbedrag inbegrepen. De lunch bestaat uit diverse luxe broodjes en een grote verscheidenheid aan zowel zoet als hartig beleg. Natuurlijk is er ook de gehele dag koffie en thee te krijgen.

Kan deze cursus ook bij mij op locatie worden gegeven?

Het is altijd mogelijk om de cursus bij jou op locatie te geven. Zo’n incompanytraining kan jou zelfs vele voordelen bieden! Tijdens zo’n training bij jou op locatie krijg je persoonlijke en intensieve begeleiding van onze ervaren trainer. Hij neemt uitgebreid contact met je op om jouw praktijkcase te bespreken, in kaart te brengen en zo tijdens de training jouw case centraal te stellen. De trainer stemt de inhoud en de voortgang van de training volledig af op jouw leercurve. Het rendement bij zo’n training ligt dus vele malen hoger!

CONTACT
Eduvision Locatie Apeldoorn

Eduvision Opleiding & Training
Loolaan 554
7315 AG Apeldoorn
info@eduvision.nl
0880 444 222

IBAN: NL66ABNA0452897998
KVK: 08088389

Routebeschrijving (PDF)

EDUVISION
  • is al 20 jaar thuis in IT & Tech
  • levert passende oplossingen
  • vertaalt ‘theorie’ naar ‘praktijk’
  • biedt antwoord op elk vraagstuk
  • is pas tevreden als jij dat bent