Gezien de huidige situatie brengen we graag de mogelijk tot 'virtuele training' ('remote classroom') bij je onder de aandacht. Daarbij schakel je via een interactieve verbinding direct met je trainer. We bieden je daarbij vanzelfsprekend de kwaliteit die je van ons gewend bent. Wil je weten wat we hierin precies voor jou kunnen betekenen? Bel ons op 0880 444 222 . Onze adviseurs vertellen je er graag meer over.

Whitepaper Google Analytics voor Beginners

Waarom dit whitepaper Google Analytics voor Beginners?

Binnen de online marketingwereld is Google Analytics een onmisbaar begrip. Immers, om te weten of jouw campagnes effect hebben, is meten ontzettend belangrijk! Maar wat is Google Analytics precies en wat kun je er mee? Welke voordelen biedt het voor jouw organisatie en hoe integreer je het in je marketingstrategie? In dit whitepaper behandelen we stap voor stap de basisaspecten van Google Analytics. De inhoud van het whitepaper is als volgt:

  • Wat is Google Analytics?
  • Voordelen Google Analytics
  • Google Analytics Handleiding
  • Hoe nu verder?
Meer weten? Bekijk de cursus Google Analytics

Download Whitepaper

Downloaden
Hartelijk bedankt, uw aanvraag is ontvangen. U ontvangt de whitepaper binnen enkele ogenblikken in uw e-mailbox. Er is iets mis gegeaan, probeert u het alstublieft opnieuw.
Wij respecteren uw privacy