Wil je een face-to-face-training? Of liever een training op afstand? Beide is mogelijk bij Eduvision! Onze trainingslocaties bieden voldoende ruimte om de voorgeschreven 1,5m afstand te houden; ook alle overige RIVM-voorschriften leven we nauwlettend na. Kies je voor een virtuele training, dan schakel je online direct met de trainer. Daarbij bieden we je vanzelfsprekend de kwaliteit die je van ons gewend bent. Bel ons om te horen wat we hierin voor je kunnen betekenen.

Whitepaper hogere medewerkersbetrokkenheid door inzet online

Waarom deze whitepaper?

De arbeidsmarktmobiliteit van de werknemers wordt bepaald door de aantrekkingskracht van de werkgever. Betrokkenheid, engagement, is de lijm tussen werkgever en werknemer. Hoe meer betrokkenheid, hoe sterker de lijm. Speelt de inzet van online hierin een rol? Zo ja, welke?

Online speelt een belangrijke rol. Onderzoek123 heeft uitgewezen dat organisaties die blogs, wikis en andere social networking tools inzetten, een jaarlijkse verbetering in hun medewerkersbetrokkenheid van 18% lieten zien, tegenover 1% bij organisaties die deze tools niet inzetten!

  • Waarom medewerkersbetrokkenheid en online?
  • Betrokkenheid vergroten op organisatieniveau
  • Betrokkenheid vergroten op managementniveau
  • Betrokkenheid vergroten op medewerkersniveau
  • Idee├źn voor het gebruik van online
  • Tips

Whitepaper aangeboden door: Present Media.

Download Whitepaper

Downloaden
Hartelijk bedankt, uw aanvraag is ontvangen. U ontvangt de whitepaper binnen enkele ogenblikken in uw e-mailbox. Er is iets mis gegeaan, probeert u het alstublieft opnieuw.
Wij respecteren uw privacy