Whitepaper Responsive Design

Waarom deze whitepaper?

Nu gebruikers steeds meer het internet op gaan via een smartphone of tablet, beginnen steeds meer bedrijven en merken na te denken over een eenduidige merkbeleving op meerdere soorten apparaten.

De oude wereld, waarbij we met een gerust hart konden aannemen dat websitebezoekers naar een scherm keken met een minimale resolutie van 1024x768 pixels dat bediend werd met een toetsenbord en een muis, is niet meer. In de werkelijkheid van vandaag de dag worden websites bezocht via uiteenlopende devices met verschillende resoluties, interactiemogelijkheden en functies. Het wordt steeds lastiger om te voorspellen wat de toekomst verder gaat brengen. Maar we kunnen met vrij grote zekerheid stellen dat het aantal verschillende soorten devices niet minder zal worden.

  • Responsive design voor betere user experience
  • Hoe werkt het?
  • Mobile first
  • Voor- en nadelen responsive webdesign
  • Consistente ervaring customer journey

Leren hoe je responsive webdesign correct toepast voor jouw website? Volg dan de cursus Responsive Webdesign en kom te weten hoe je zelfstandig een website maakt dat van alle markten thuis is.

Whitepaper aangeboden door: Estate.

Download Whitepaper

Downloaden
Hartelijk bedankt, uw aanvraag is ontvangen. U ontvangt de whitepaper binnen enkele ogenblikken in uw e-mailbox. Er is iets mis gegeaan, probeert u het alstublieft opnieuw.
Wij respecteren uw privacy