Wil je een face-to-face-training? Of liever een training op afstand? Beide is mogelijk bij Eduvision! Onze trainingslocaties bieden voldoende ruimte om de voorgeschreven 1,5m afstand te houden; ook alle overige RIVM-voorschriften leven we nauwlettend na. Kies je voor een virtuele training, dan schakel je online direct met de trainer. Daarbij bieden we je vanzelfsprekend de kwaliteit die je van ons gewend bent. Bel ons om te horen wat we hierin voor je kunnen betekenen.

De nieuwe mogelijkheden van SharePoint 2013

Waarom deze whitepaper?

whitepaper

Denk je er over te stappen op SharePoint 2013? Of misschien op SharePoint Online? Dan heb je vast vragen over de veranderingen van SharePoint 2013 ten opzichte van de SharePoint 2010. Microsoft doet er alles aan om mee te gaan met de ontwikkelingen van deze tijd. In deze Whitepaper gaan we in op de nieuwe en verbeterde mogelijkheden van SharePoint 2013. Dit om je inzichtelijk te maken welke versie het beste past bij jouw organisatie!

  • Delen, communiceren en gebruiksvriendelijkheid
  • Zoekmogelijkheden
  • Applicaties
  • Verschillen tussen SharePoint 2013 en SharePoint Online

Meer weten? Bekijk de cursus SharePoint.

Download Whitepaper

Downloaden
Hartelijk bedankt, uw aanvraag is ontvangen. U ontvangt de whitepaper binnen enkele ogenblikken in uw e-mailbox. Er is iets mis gegeaan, probeert u het alstublieft opnieuw.
Wij respecteren uw privacy