Cursus Joomla

  • 5 dagen
  • 1999
  • eerstvolgende startdatum 8 maart  startgarantie

Joomla is één van de belangrijkste open source contentmanagement-systemen in de markt en biedt je de mogelijkheid om dynamische, krachtige websites te ontwikkelen. Tijdens de Cursus Joomla leer je Joomla in zijn geheel kennen en om je eigen Joomla-website te installeren en te beheren.

Joomla is één van de belangrijkste open source contentmanagement-systemen in de markt en biedt je de mogelijkheid om dynamische, krachtige websites te ontwikkelen. Tijdens de Cursus Joomla leer je Joomla in zijn geheel kennen en om je eigen Joomla-website te installeren en te beheren.

Waarom Eduvision?

Gecertificeerde trainingen

Praktijkcase centraal

Ervaren docenten uit de praktijk

98% klanttevredenheid

Meer dan 150.000 klanten

Kenmerken Cursus Joomla

Alle startdata
Waar en wanneer wilt u de opleiding volgen?

Beoordelingen

Cursus Joomla

Wat vond u goed?: Duidelijke en goede lesopbouw van docent
Wat vond u niet goed?: Netwerk en serverproblemen eduvision waren de eerste drie lessen groot, dit heeft erg veel tijd gekost.

P.W. van Dorp van Vliet te Utrecht 4.0
Alle beoordelingen

Wat is Joomla?

Joomla is een content management systeem (CMS). Je kunt met Joomla websites maken. Om een website te bouwen, werk je veel met HTML en CSS. Joomla is geschreven in PHP en maakt gebruik van een MySQL database. Joomla heeft een open source, dat betekent dat de broncode vrij toegankelijk is voor iedereen. Een Joomla website kan je naar eigen wens aanpassen en inrichten. Joomla bevat verschillende onderdelen, zoals plugins, modules en components. Met deze elementen kun je extra functies en Joomla extensies toevoegen aan jouw website. Denk hierbij aan het gebruik van een kalender, galerij, inklapbaar menu, blogs, RSS-feeds en het cachen van pagina’s.
Tijdens de cursus Joomla leer je Joomla goed te gebruiken, door onder andere content toe te voegen, content te beheren en templates te maken met CSS.

Cursus Joomla: Inleiding

Tijdens de cursus

Tijdens de cursus Joomla leer je Joomla volledig kennen: je leert het te installeren en te beheren en voegt naar eigen inzicht nieuwe componenten toe, zoals een forum, agenda of e-commerce module. Je maakt zelf uitgebreide templates met behulp van CSS en leert de mogelijkheden van vervolgtemplates kennen. Ook leer je de website te onderhouden, uit te breiden en te optimaliseren.

Resultaat

Na afloop van de cursus ben je in staat om zelfstandig jouw eigen Joomla-website te installeren en te beheren. Je bent bekend met de inhoudelijke structuur en kunt jouw eigen templates ontwerpen en ontwikkelen.

Praktijkcase

De praktijk loopt als rode draad door de opleiding. Je installeert en ontwikkelt je eigen Joomla-website waarop je diverse componenten installeert, zoals navigatiebalken, nieuwsmodules, afbeeldingen en een bannersysteem.

Joomla 3.0

Wij maken tijdens de Cursus Joomla gebruik van de nieuwste officiële versie van Joomla. Alle modulen tijdens de Cursus Joomla zijn dus gebaseerd op Joomla 3.0.

Doelgroep

De cursus Joomla is bedoeld voor webdevelopers die met Joomla een uitgebreid en gemakkelijk te configureren content management systeem willen ontwikkelen.

Competenties en vaardigheden

Om een goede Joomla specialist te worden, werk je tijdens de Cursus Joomla aan de volgende competenties en vaardigheden: Joomla installatie, configuratie, basisopzet Joomla website, instellen van standaardcomponenten, ontwerp en bouw van Joomla template, CSS en Joomla extensies.
Tijdens de cursus Joomla ontwikkel je een eigen Joomla website, waaraan je diverse componenten en extensies toevoegt.

Gerelateerd

Cursus Joomla: Modulen

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

Introductie Joomla

Tijdens deze module maak je kennis met Joomla. Je leert de basisaspecten van het systeem kennen. Hoe zit bijvoorbeeld de rechtenstructuur in elkaar en welke mogelijkheden heb je binnen het systeem?

Installatie en configuratie Joomla

Binnen deze module leer je Jooma installeren en configureren. Ook stel je de specifieke instellingen voor de website in. Daarna kun je gelijk aan de slag met Joomla.

Basisopzet Joomla website

Binnen deze module houd je je bezig met de basisopzet van jouw Joomla-website. Je begint met het aanmaken van gebruikers. Je bepaalt wat een gebruiker binnen het systeem wel en niet mag. Daarna maak je de menustructuur aan en bepaal je de basiscontent van de website.

Content beheren en modules

Content is de materie waar het allemaal om draait. De website moet natuurlijk actueel zijn, maar hoe onderhoud je deze eigenlijk? Je leert hoe je content, multimedia en modules van de website aanmaakt en beheert.

Standaardcomponenten Joomla

Joomla kent een groot aantal standaardcomponenten. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwsmodule, een e-mail-module, een bannersysteem of een enquêtemodule. Binnen deze module leer je deze componenten binnen jouw website in te zetten.

Templates ontwerpen in Joomla

Binnen deze module raak je vertrouwd met de opbouw van Joomla-templates. Je ontwerpt zelf templates of zet jouw bestaande ontwerp om naar een Joomla-template. Bij het ontwerpen van de templates kun je desgewenst gebruik maken van de Dreamweaverplugin, zodat je de specifieke Joomla-code direct kunt implementeren.

CSS in de praktijk

Wat is CSS nu eigenlijk? Hoe verhoudt het zich tot HTML en hoe pas je het toe in Joomla-templates? De antwoorden hierop komen in deze module aan de orde. Verder behandelen we de voordelen van het werken met stylesheets.

Advanced CSS / vervolg templates

Een nieuwe ontwikkeling in webdesign is dat de opmaak van webpagina's steeds meer geregeld wordt met stylesheets en steeds minder met HTML. Binnen deze modules leer je te werken met verschillende stylesheets.

Externe componenten

Joomla beschikt over vele externe componenten. Hierdoor kun je een website eenvoudig uitbreiden met bijvoorbeeld e-commerce faciliteiten. Binnen deze module leer je welke externe componenten bestaan en om ze te installeren en te beheren.

Praktijkcase

De praktijk loopt als rode draad door de opleiding. Je installeert en ontwikkelt jouw eigen Joomla-website waarop je diverse componenten installeert, zoals navigatiebalken, nieuwsmodules, afbeeldingen en een bannersysteem.

Alternatief

Wil je liever gebruik maken van een ander content management systeem (CMS)? Schrijf je dan in voor een cursus WordPress, een cursus Typo3 development of een cursus Drupal. Tijdens de cursus WordPress leer je werken met WordPress door met PHP WordPress themes te ontwikkelen, Custom Post Types te creëren en een webshop te bouwen met WooCommerce. Tijdens de cursus Typo3 leer je een site te bouwen en te beheren met alle functionaliteiten. Tijdens een cursus Drupal leer je Drupal te installeren, de website en basismodulen te beheren en Drupal themes te maken.

Cursus Joomla: Extra info

Docenten

Om de praktijk zo dicht mogelijk te benaderen, werkt Eduvision uitsluitend met docenten die zelf in de praktijk actief zijn. Zij kennen de branche, de klanten en de problemen waar je tegenaan loopt. Daarom zijn zij tijdens deze training je persoonlijke coach. De vakdocent staat volledig tot je beschikking en ondersteunt direct en doelgericht bij je eigen praktijkcase.

Benodigdheden

Om het meeste rendement te halen uit de Cursus Joomla verzoeken wij je vriendelijk om je eigen laptop mee te nemen. Hierdoor heb je altijd jouw eigen praktijkcase en opleidingsmateriaal bij de hand en kun je thuis direct verder met je eigen case.

Voorkennis

Vanwege het karakter van de Cursus Joomla ligt het werktempo vrij hoog. Van de cursisten verwachten wij daarom een zelfstandige werkhouding. Wij gaan er van uit dat je een statische website kunt bouwen (zoals in de opleiding Webdesign Professional). Mensen met alleen HTML of Dreamweaver kennis verzoeken wij contact met ons op te nemen voor een kennischeck.

Literatuur

Eduvision maakt altijd gebruik van de laatste inzichten op het gebied van Joomla. De meeste literatuur die we in deze cursus gebruiken komt bijna vers van de pers.

Discussieer mee!

Ben je op zoek naar een plek waar je vakinhoudelijke informatie of ervaringen omtrent Joomla met medecursisten en professionals kunt delen? Of wil je je omringen met mede-professionals? Word dan lid van de vakgroep voor Joomla professionals van Eduvision en discussieer mee!

Joomla ontwikkelingen

Vrij regelmatig komen er nieuwe versies van Joomla uit. Het is handig om jouw Joomla website ook te upgraden, vooral wanneer je gebruik wilt maken van de support die Joomla biedt. Vaak wordt er alleen maar ondersteuning gebonden aan de meest recente versies. Er worden dan bijvoorbeeld verbeteringen en vernieuwingen aangebracht in de gebruikersinterface. Zo wordt er ook wel eens een Long Term Service (LTS) versie van Joomla uitgebracht. Voor deze versie wordt dan wat langer ondersteuning aangeboden. Wanneer je jouw versie wilt veranderen, is het altijd handig om een goede back-up te maken.

Cursus Joomla: Beoordelingen

4.0

Wat vond u goed?: Duidelijke en goede lesopbouw van docent
Wat vond u niet goed?: Netwerk en serverproblemen eduvision waren de eerste drie lessen groot, dit heeft erg veel tijd gekost.

4.0

Wat vond u goed?: Kim is een docente om zuinig op te zijn! Voor andere opleidingen ben ik geneigd speciaal naar haar te vragen. Erg goed boek als naslagwerk.

4.0

Wat vond u goed?: Locatie en lesstof
Wat vond u niet goed?: Internetverbinding in het pand Wifi

4.0

Wat vond u goed?: Kennisniveau van de docent

4.0

Wat vond u goed?: De uitleg was zeer duidelijk en goed op maat van het bedrijf

4.0

Wat vond u goed?: docent was goed! no nonsens, wist precies de juiste triggers, niet overdregen, veel eigen initiatief, zelfs nog php les gekregen, zeer interessant, goed tempo, off the book en soms versnellen waar nodig, zeer ok!

4.0

Wat vond u goed?: Ik vond de docente goed, erg vriendelijk, sfeer in onze groep was ook leuk.

4.0

Wat vond u goed?: Goede bereikbaarheid van Claerhout Kleine groep dus duidelijke uitleg/aandacht Sympatieke docent, echte praktijkman
Wat vond u niet goed?: Het terugbrengen naar 4 ipv 5 dagen. Te weinig broodjes.

4.0

Wat vond u goed?: Docent was goed op de hoogte en herhaalde lastige onderwerpen aantal keer.
Wat vond u niet goed?: 5 lesdagen is veel te kort! Het was nu meer een intro en wegwijs maken met Joomla. Bij webdesign hadden we veel meer tijd om ook opdrachten te maken en je moet het DOEN om het te leren. Nu hadden we soms 2 lessen per week en we zijn veel te weinig ingegaan op het eigen GEBRUIK van Joomla. Een syllabus over oa de installatie van Joomla was geen overbodige luxe aangezien we 2 lessen bezig zijn geweest met de installatie. Opzet van Joomla cursus a la de Webdesign module is aan te raden. Ik zou graag extra lessen volgen om meer met Joomla aan de slag te gaan inclusief opdrachten. Jurriaan

4.0

Wat vond u goed?: De leuke spontane manier waarop les gegeven wordt. De lunch.
Wat vond u niet goed?: De snelheid waarmee de les gegeven wordt. Mag wat mij betreft over meer weken uitgesmeerd worden, kortere lessen. Minder info per keer.

Meer Alle beoordelingen

Klanttevredenheid

Bij Eduvision staat de klanttevredenheid voorop. 98% van onze klanten is tevreden over de gevolgde training. Al meer dan 150.000 cursisten gingen jou voor! Onze klanten spreken niet voor niets hun vertrouwen uit over Eduvision en ruim 95% van alle klanten waardeert de cursus van Eduvision met een 8 of hoger. Wanneer jij de Cursus Joomla gevolgd hebt, word je uitgenodigd om een enquête in te vullen. Je kan ons een beoordeling geven over de gehele Cursus Joomla en de behandelde modulen, bijvoorbeeld de installatie van Joomla, content plaatsen en beheren, Joomla templates ontwerpen en het gebruik van CSS. Als Joomla specialist kan jij ons een beoordeling geven voor de toekomstige Joomla experts!

Cursus Joomla: Startdata

Kies uit 1 locatie(s) in Nederland. Ook beschikbaar in Antwerpen.Startgarantie

Al onze trainingen worden gegarandeerd verzorgd. Mocht het voorkomen dat een training waarvoor je aangemeld bent, niet het minimum aantal deelnemers heeft bereikt, dan bieden wij je voor dezelfde prijs een upgrade aan naar een inhouse training bij jou op locatie.

Trainingsvormen

Klassikaal/open inschrijving

De Cursus Joomla wordt op vaste startdata en locaties gegeven. Iedereen die graag een Joomla expert wil worden, kan zich inschrijven voor de desbetreffende training. Inschrijving is mogelijk via de website of telefonisch.

Incompany

Wil je liever werken met een eigen case? Dat is mogelijk bij Eduvision! De trainer komt dan bij jouw bedrijf op bezoek en stemt de inhoud van de reguliere trainingen speciaal op jou en je collega’s af. Je krijgt een praktijkgerichte, persoonlijke en intensieve begeleiding van de trainer. De trainer is gespecialiseerd in het opzetten van een Joomla site, beheren van Joomla websites en het maken van Joomla templates en zal jullie opleiden tot een Joomla specialist. Een incompany training is via de website of telefonisch aan te vragen. Beschik je niet over voldoende ruimte of apparatuur? Dan bieden wij jou een Cursus Joomla op maat aan bij ons op locatie.

Cursus Joomla: Tarieven

Tarief

De Cursus Joomla kost €1999,- (€2418,- incl. BTW).

Belastingvoordeel voor werkgevers

Met een opleiding vergroot je je kennis en competenties. En dát stimuleert de overheid. Daarom kom je als werkgever in aanmerking voor belastingvermindering als tegemoetkoming in studiekosten. Op grond van de Subsidieregeling praktijkleren kan je als werkgever vaak een groot deel van de opleidingskosten terugkrijgen. Per jaar kan dit oplopen tot €2700,- per werknemer.

Belastingvoordeel voor particulieren

Ook als je zelf de opleiding betaalt, kun je de kosten vaak aftrekken bij je belastingaangifte. Op die manier verlaag je de kosten van je opleiding aanzienlijk! Voorwaarde is wel dat de studie is gericht op je (toekomstige) werk of beroep. Voor jou als particulier geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op www.belastingdienst.nl

Certificering

Nadat je een cursustraject volledig hebt doorlopen, ontvang je van ons een certificaat. Hiermee kan je aantonen dat je hebt deelgenomen aan de training en deze succesvol hebt afgerond. Je laat zien dat je kennis hebt van alle functionaliteiten van Joomla. Tijdens de Cursus Joomla bouw je een eigen Joomla website met een eigen Joomla template, waarbij je ook diverse extensies zult toevoegen. En vanaf nu mag jij jezelf een professioneel Joomla specialist noemen!

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het certificaat in het Engels te ontvangen, zodat het in het buitenland te gebruiken is.

Arbeidsperspectief

Wanneer je zelfstandig wilt werken aan Joomla websites, dan kom je wel zeker in aanmerking voor diverse projecten als een Joomla specialist. Er is nog steeds erg veel vraag naar nieuwe websites en Joomla is een van de bekendste content management systemen, naast WordPress, Magento en Drupal. Vaak wordt er dan gezocht naar een webdeveloper of front-end developer die ervaring heeft met en kennis heeft van Joomla als CMS. Hierbij moet je ook denken aan de bijhorende taken, zoals SEO en SEA en vaak meer kennis van PHP.

Cursus Joomla: Virtuele training

De Cursus Joomla online

Wil je de Cursus Joomla online volgen? Dat kan! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de Cursus Joomla speciaal op jou en je collega's af. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.

Wacht niet langer en neem contact op voor de online Cursus Joomla!

Joomla is één van de belangrijkste open source contentmanagement-systemen in de markt en biedt je de mogelijkheid om dynamische, krachtige websites te ontwikkelen. Tijdens de Cursus Joomla leer je Joomla in zijn geheel kennen en om je eigen Joomla-website te installeren en te beheren.

Cursus Joomla: Inleiding

Tijdens de cursus

Tijdens de cursus Joomla leer je Joomla volledig kennen: je leert het te installeren en te beheren en voegt naar eigen inzicht nieuwe componenten toe, zoals een forum, agenda of e-commerce module. Je maakt zelf uitgebreide templates met behulp van CSS en leert de mogelijkheden van vervolgtemplates kennen. Ook leer je de website te onderhouden, uit te breiden en te optimaliseren.

Resultaat

Na afloop van de cursus ben je in staat om zelfstandig jouw eigen Joomla-website te installeren en te beheren. Je bent bekend met de inhoudelijke structuur en kunt jouw eigen templates ontwerpen en ontwikkelen.

Praktijkcase

De praktijk loopt als rode draad door de opleiding. Je installeert en ontwikkelt je eigen Joomla-website waarop je diverse componenten installeert, zoals navigatiebalken, nieuwsmodules, afbeeldingen en een bannersysteem.

Joomla 3.0

Wij maken tijdens de Cursus Joomla gebruik van de nieuwste officiële versie van Joomla. Alle modulen tijdens de Cursus Joomla zijn dus gebaseerd op Joomla 3.0.

Doelgroep

De cursus Joomla is bedoeld voor webdevelopers die met Joomla een uitgebreid en gemakkelijk te configureren content management systeem willen ontwikkelen.

Competenties en vaardigheden

Om een goede Joomla specialist te worden, werk je tijdens de Cursus Joomla aan de volgende competenties en vaardigheden: Joomla installatie, configuratie, basisopzet Joomla website, instellen van standaardcomponenten, ontwerp en bouw van Joomla template, CSS en Joomla extensies.
Tijdens de cursus Joomla ontwikkel je een eigen Joomla website, waaraan je diverse componenten en extensies toevoegt.

Gerelateerd

Cursus Joomla: Modulen

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

Introductie Joomla

Tijdens deze module maak je kennis met Joomla. Je leert de basisaspecten van het systeem kennen. Hoe zit bijvoorbeeld de rechtenstructuur in elkaar en welke mogelijkheden heb je binnen het systeem?

Installatie en configuratie Joomla

Binnen deze module leer je Jooma installeren en configureren. Ook stel je de specifieke instellingen voor de website in. Daarna kun je gelijk aan de slag met Joomla.

Basisopzet Joomla website

Binnen deze module houd je je bezig met de basisopzet van jouw Joomla-website. Je begint met het aanmaken van gebruikers. Je bepaalt wat een gebruiker binnen het systeem wel en niet mag. Daarna maak je de menustructuur aan en bepaal je de basiscontent van de website.

Content beheren en modules

Content is de materie waar het allemaal om draait. De website moet natuurlijk actueel zijn, maar hoe onderhoud je deze eigenlijk? Je leert hoe je content, multimedia en modules van de website aanmaakt en beheert.

Standaardcomponenten Joomla

Joomla kent een groot aantal standaardcomponenten. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwsmodule, een e-mail-module, een bannersysteem of een enquêtemodule. Binnen deze module leer je deze componenten binnen jouw website in te zetten.

Templates ontwerpen in Joomla

Binnen deze module raak je vertrouwd met de opbouw van Joomla-templates. Je ontwerpt zelf templates of zet jouw bestaande ontwerp om naar een Joomla-template. Bij het ontwerpen van de templates kun je desgewenst gebruik maken van de Dreamweaverplugin, zodat je de specifieke Joomla-code direct kunt implementeren.

CSS in de praktijk

Wat is CSS nu eigenlijk? Hoe verhoudt het zich tot HTML en hoe pas je het toe in Joomla-templates? De antwoorden hierop komen in deze module aan de orde. Verder behandelen we de voordelen van het werken met stylesheets.

Advanced CSS / vervolg templates

Een nieuwe ontwikkeling in webdesign is dat de opmaak van webpagina's steeds meer geregeld wordt met stylesheets en steeds minder met HTML. Binnen deze modules leer je te werken met verschillende stylesheets.

Externe componenten

Joomla beschikt over vele externe componenten. Hierdoor kun je een website eenvoudig uitbreiden met bijvoorbeeld e-commerce faciliteiten. Binnen deze module leer je welke externe componenten bestaan en om ze te installeren en te beheren.

Praktijkcase

De praktijk loopt als rode draad door de opleiding. Je installeert en ontwikkelt jouw eigen Joomla-website waarop je diverse componenten installeert, zoals navigatiebalken, nieuwsmodules, afbeeldingen en een bannersysteem.

Alternatief

Wil je liever gebruik maken van een ander content management systeem (CMS)? Schrijf je dan in voor een cursus WordPress, een cursus Typo3 development of een cursus Drupal. Tijdens de cursus WordPress leer je werken met WordPress door met PHP WordPress themes te ontwikkelen, Custom Post Types te creëren en een webshop te bouwen met WooCommerce. Tijdens de cursus Typo3 leer je een site te bouwen en te beheren met alle functionaliteiten. Tijdens een cursus Drupal leer je Drupal te installeren, de website en basismodulen te beheren en Drupal themes te maken.

Cursus Joomla: Beoordelingen

4.0

Wat vond u goed?: Duidelijke en goede lesopbouw van docent
Wat vond u niet goed?: Netwerk en serverproblemen eduvision waren de eerste drie lessen groot, dit heeft erg veel tijd gekost.

4.0

Wat vond u goed?: Kim is een docente om zuinig op te zijn! Voor andere opleidingen ben ik geneigd speciaal naar haar te vragen. Erg goed boek als naslagwerk.

4.0

Wat vond u goed?: Locatie en lesstof
Wat vond u niet goed?: Internetverbinding in het pand Wifi

4.0

Wat vond u goed?: Kennisniveau van de docent

4.0

Wat vond u goed?: De uitleg was zeer duidelijk en goed op maat van het bedrijf

4.0

Wat vond u goed?: docent was goed! no nonsens, wist precies de juiste triggers, niet overdregen, veel eigen initiatief, zelfs nog php les gekregen, zeer interessant, goed tempo, off the book en soms versnellen waar nodig, zeer ok!

4.0

Wat vond u goed?: Ik vond de docente goed, erg vriendelijk, sfeer in onze groep was ook leuk.

4.0

Wat vond u goed?: Goede bereikbaarheid van Claerhout Kleine groep dus duidelijke uitleg/aandacht Sympatieke docent, echte praktijkman
Wat vond u niet goed?: Het terugbrengen naar 4 ipv 5 dagen. Te weinig broodjes.

4.0

Wat vond u goed?: Docent was goed op de hoogte en herhaalde lastige onderwerpen aantal keer.
Wat vond u niet goed?: 5 lesdagen is veel te kort! Het was nu meer een intro en wegwijs maken met Joomla. Bij webdesign hadden we veel meer tijd om ook opdrachten te maken en je moet het DOEN om het te leren. Nu hadden we soms 2 lessen per week en we zijn veel te weinig ingegaan op het eigen GEBRUIK van Joomla. Een syllabus over oa de installatie van Joomla was geen overbodige luxe aangezien we 2 lessen bezig zijn geweest met de installatie. Opzet van Joomla cursus a la de Webdesign module is aan te raden. Ik zou graag extra lessen volgen om meer met Joomla aan de slag te gaan inclusief opdrachten. Jurriaan

4.0

Wat vond u goed?: De leuke spontane manier waarop les gegeven wordt. De lunch.
Wat vond u niet goed?: De snelheid waarmee de les gegeven wordt. Mag wat mij betreft over meer weken uitgesmeerd worden, kortere lessen. Minder info per keer.

Meer Alle beoordelingen

Klanttevredenheid

Bij Eduvision staat de klanttevredenheid voorop. 98% van onze klanten is tevreden over de gevolgde training. Al meer dan 150.000 cursisten gingen jou voor! Onze klanten spreken niet voor niets hun vertrouwen uit over Eduvision en ruim 95% van alle klanten waardeert de cursus van Eduvision met een 8 of hoger. Wanneer jij de Cursus Joomla gevolgd hebt, word je uitgenodigd om een enquête in te vullen. Je kan ons een beoordeling geven over de gehele Cursus Joomla en de behandelde modulen, bijvoorbeeld de installatie van Joomla, content plaatsen en beheren, Joomla templates ontwerpen en het gebruik van CSS. Als Joomla specialist kan jij ons een beoordeling geven voor de toekomstige Joomla experts!

Cursus Joomla: Startdata

Kies uit 1 locatie(s) in Nederland. Ook beschikbaar in Antwerpen.Startgarantie

Al onze trainingen worden gegarandeerd verzorgd. Mocht het voorkomen dat een training waarvoor je aangemeld bent, niet het minimum aantal deelnemers heeft bereikt, dan bieden wij je voor dezelfde prijs een upgrade aan naar een inhouse training bij jou op locatie.

Trainingsvormen

Klassikaal/open inschrijving

De Cursus Joomla wordt op vaste startdata en locaties gegeven. Iedereen die graag een Joomla expert wil worden, kan zich inschrijven voor de desbetreffende training. Inschrijving is mogelijk via de website of telefonisch.

Incompany

Wil je liever werken met een eigen case? Dat is mogelijk bij Eduvision! De trainer komt dan bij jouw bedrijf op bezoek en stemt de inhoud van de reguliere trainingen speciaal op jou en je collega’s af. Je krijgt een praktijkgerichte, persoonlijke en intensieve begeleiding van de trainer. De trainer is gespecialiseerd in het opzetten van een Joomla site, beheren van Joomla websites en het maken van Joomla templates en zal jullie opleiden tot een Joomla specialist. Een incompany training is via de website of telefonisch aan te vragen. Beschik je niet over voldoende ruimte of apparatuur? Dan bieden wij jou een Cursus Joomla op maat aan bij ons op locatie.

Cursus Joomla: Tarieven

Tarief

De Cursus Joomla kost €1999,- (€2418,- incl. BTW).

Belastingvoordeel voor werkgevers

Met een opleiding vergroot je je kennis en competenties. En dát stimuleert de overheid. Daarom kom je als werkgever in aanmerking voor belastingvermindering als tegemoetkoming in studiekosten. Op grond van de Subsidieregeling praktijkleren kan je als werkgever vaak een groot deel van de opleidingskosten terugkrijgen. Per jaar kan dit oplopen tot €2700,- per werknemer.

Belastingvoordeel voor particulieren

Ook als je zelf de opleiding betaalt, kun je de kosten vaak aftrekken bij je belastingaangifte. Op die manier verlaag je de kosten van je opleiding aanzienlijk! Voorwaarde is wel dat de studie is gericht op je (toekomstige) werk of beroep. Voor jou als particulier geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op www.belastingdienst.nl

Certificering

Nadat je een cursustraject volledig hebt doorlopen, ontvang je van ons een certificaat. Hiermee kan je aantonen dat je hebt deelgenomen aan de training en deze succesvol hebt afgerond. Je laat zien dat je kennis hebt van alle functionaliteiten van Joomla. Tijdens de Cursus Joomla bouw je een eigen Joomla website met een eigen Joomla template, waarbij je ook diverse extensies zult toevoegen. En vanaf nu mag jij jezelf een professioneel Joomla specialist noemen!

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het certificaat in het Engels te ontvangen, zodat het in het buitenland te gebruiken is.

Arbeidsperspectief

Wanneer je zelfstandig wilt werken aan Joomla websites, dan kom je wel zeker in aanmerking voor diverse projecten als een Joomla specialist. Er is nog steeds erg veel vraag naar nieuwe websites en Joomla is een van de bekendste content management systemen, naast WordPress, Magento en Drupal. Vaak wordt er dan gezocht naar een webdeveloper of front-end developer die ervaring heeft met en kennis heeft van Joomla als CMS. Hierbij moet je ook denken aan de bijhorende taken, zoals SEO en SEA en vaak meer kennis van PHP.

Cursus Joomla: Virtuele training

De Cursus Joomla online

Wil je de Cursus Joomla online volgen? Dat kan! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de Cursus Joomla speciaal op jou en je collega's af. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.

Wacht niet langer en neem contact op voor de online Cursus Joomla!

Speciale deals ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Uw inschrijving is verwerkt.