Cursus SQL Reporting Services

 • 2 dagen
 • 1199
 • eerstvolgende startdatum 9 mei

Met Reporting Services beschik je over een compleet platform voor het genereren, beheren, distribueren en bekijken van rapportages uit jouw database(s). Tijdens de Cursus SQL Reporting Services leer je werken met deze techniek. Je bouwt rapporten en leert hoe je informatie uit de database selecteert en in een rapport verwerkt.

Met Reporting Services beschik je over een compleet platform voor het genereren, beheren, distribueren en bekijken van rapportages uit jouw database(s). Tijdens de Cursus SQL Reporting Services leer je werken met deze techniek. Je bouwt rapporten en leert hoe je informatie uit de database selecteert en in een rapport verwerkt.

Waarom Eduvision?

Gecertificeerde trainingen

Praktijkcase centraal

Ervaren docenten uit de praktijk

98% klanttevredenheid

Meer dan 150.000 klanten

Kenmerken Cursus SQL Reporting Services

Beoordelingen

Cursus SQL Reporting Services

Wat vond u goed?: communicatie docent uitleg tempo

P. Franx 4.0
Alle beoordelingen

Wat is SQL Reporting Services?

SQL Server Reporting Services (SSRS) is een server-gebaseerde rapport generatie software systeem van Microsoft. SQL Server Reporting Services is een onderdeel van de suite van Microsoft SQL Server-services, waaronder SSAS (SQL Server Analysis Services) en SSIS (SQL Server Integration Services). SSAS stelt gebruikers in staat om speciale databases te bouwen voor een snelle analyse van zeer grote hoeveelheden data, terwijl SSIS gebruikers in staat stelt om gegevens uit andere bronnen buiten Microsoft SQL Server te integreren. Met SSRS kunnen gebruikers rapporten van Microsoft SQL Server-databases snel en eenvoudig genereren. De SQL Server Data Tools worden veelal gebruikt voor Business Intelligence.
De SSRS-service biedt een unieke interface in Microsoft Visual Studio, zodat zowel ontwikkelaars als SQL beheerders verbinding kunnen maken met SQL-databases en SSRS tools kunnen gebruiken om SQL rapporten op vele complexe manieren op te zetten. SQL Reporting Services biedt ook een hulpmiddel 'Report Builder' voor minder technische IT-werknemers om binnen een Microsoft Office omgeving rapporten te genereren. Wanneer je een rapport opstelt, geef je aan waar de data zich bevindt, welke data gebruikt moet worden en hoe deze data weergegeven moet worden.
Tijdens de cursus SQL Reporting Services ga je aan de slag met diverse rapportagetechnieken om zelf informatie te selecteren en hiermee rapporten te bouwen. Je leert ook om met SRSS rapporten te presenteren en te distribueren.

Cursus SQL Reporting Services: Inleiding

Binnen bedrijven bestaat een continue behoefte aan snelle, flexibele en doelgerichte informatievoorziening. Microsoft Reporting Services voorziet in deze behoefte binnen een SQL Server-omgeving. Gebruikers beschikken snel en gemakkelijk over up-to-date informatie, analyses en rapporten.

Tijdens de cursus

Tijdens de Cursus SQL Reporting Services leer jij uitgebreid werken met deze techniek. Na een introductie in rapportagetechnieken ga je zelf rapporten bouwen in Reporting Services. Jij leert het platform te integreren en configureren en krijgt inzicht in de verschillende rapportagemogelijkheden. Verder gaan we in op datasources, datasets, expressies en grafische rapporten. Tevens leer je om zelf rapporten te bouwen, te presenteren en te distribueren naar groepen gebruikers en we gaan in op het beschikbaar stellen van rapporten via intranetten of het internet.

Resultaat

Na afloop van de cursus bent u volledig bekend met het platform van Reporting Services. U bent in staat om rapportages uit uw database te bouwen, beheren, distribueren en te bekijken.

Praktijkcase

De praktijk loopt als rode draad door de opleiding. Jij gaat zelf aan de slag met het bouwen van rapporten op basis van informatie uit de database en verspreidt deze rapporten vervolgens op verschillende manieren en naar verschillende locaties.

Competenties en vaardigheden

Om een goede SSRS developer te worden, werk je tijdens de Cursus SQL Reporting Services aan de volgende competenties en vaardigheden: diverse rapportage technieken, beheer Reporting Services, grafische elementen gebruiken, data selecteren en toevoegen, rapporten presenteren en distribueren.
Tijdens de cursus SQL Reporting Services leer je werken met het platform om zo rapportages te genereren, te beheren, te bekijken en te distribueren.

Gerelateerd

Cursus SQL Reporting Services: Modulen

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Introductie Reporting Services
 • Installatie en configuratie
 • Datasources
 • Datasets
 • Verschillende rapportagemogelijkheden
 • Rapporten bouwen
 • Reporting Server beheren
 • Projecten en rapporten
 • Expressies
 • Grafische rapporten
 • Presenteren en distribueren
 • Beveiligen
 • Tips en trucs

Praktijkcase

De praktijk loopt als rode draad door de opleiding. Je gaat zelf aan de slag met het bouwen van rapporten op basis van informatie uit de database en verspreidt deze rapporten vervolgens op verschillende manieren en naar verschillende locaties.

Alternatief

Wil jij nog meer leren over de SQL server mogelijkheden? Volg dan een cursus SQL Server Business Intelligence! Tijdens de cursus SQL Server Business Intelligence je werken met SQL Server Integration Services (SSIS), SQL Server Analysis Services (SSAS) en SQL Server Reporting Services (SSRS) om een volledige BI oplossing neer te zetten. Je zult databases bouwen, data uit diverse bronnen integreren en rapportages opstellen. Of wil jij liever minder werken met SQL, maar wel rapportages maken? Dan kan je een cursus Crystal Reports volgen! Tijdens de cursus Crystal Reports leer je data te selecteren en te groeperen en formules toe te passen. Ook leer je andere condities te verwerken en zul je rapportages exporteren.

Cursus SQL Reporting Services: Extra info

Docenten

Om de praktijk zo dicht mogelijk te benaderen, werkt Eduvision uitsluitend met docenten die zelf in de praktijk actief zijn. Zij kennen de branche, de klanten en de problemen waar je tegenaan loopt. Daarom zijn zij tijdens deze training je persoonlijke coach. De vakdocent staat volledig tot je beschikking en ondersteunt direct en doelgericht bij je eigen praktijkcase.

Benodigdheden

Om het meeste rendement te halen uit de Cursus SQL Reporting Services verzoeken wij je vriendelijk om je eigen laptop mee te nemen. Hierdoor heb je altijd jouw eigen praktijkcase en opleidingsmateriaal bij de hand en kun je thuis direct verder met je eigen case.

Doelgroep

De Cursus SQL Reporting Services is bedoeld voor IT professionals die Reporting Services willen gebruiken om rapportages van SQL Server databasegegevens te maken.

SQL Reporting Services ontwikkelingen

Microsoft SQL Server is een databasemanagementsysteem voor o.a. e-commerce en data warehousing. SQL Server levert extra capaciteiten voor betere prestaties, beschikbaarheid en beheersbaarheid van applicaties. Om de zoveel tijd wordt de SQL Server aangepast en verbeterd. Het is daarom van belang om de updates uit te voeren, zodat je de laatst goed werkende versie hebt. Dit voorkomt dat er fouten ontstaan in de rapporten. Daarnaast hebben bedrijven steeds meer en ingewikkeldere datasets. Dit zorgt er ook voor dat de databasemanagementsystemen telkens verder ontwikkeld moeten worden om de behoefte aan betere software te voorzien. Denk bijvoorbeeld aan de architectuur, OLTP, beveiliging en back-up.

Cursus SQL Reporting Services: Beoordelingen

4.0

Wat vond u goed?: communicatie docent uitleg tempo

4.0

Wat vond u goed?: Het was een basis cursus en introductie op SSRS. Prima voor onze behoefte, vergelijkbaar met het aanbod op de site.

4.0

Wat vond u goed?: Alle stof was duidelijk. De oefeningen hielpen daar bij.
Wat vond u niet goed?: Het had sneller gemogen. De laatste hoofdstukken was wat weinig tijd voor.

4.0

Wat vond u goed?: Docent werkte goed gestructureerd. Hij bracht de stof helder over met nuttige praktijkvoorbeelden. Het was een cursus waar je in de dagelijkse praktijk echt iets aan hebt.

4.0

Wat vond u goed?: Dat een standaard boek werd gebruikt. Tijd om zelf aan de slag te gaan met eigen opdrachten (indien gewenst).
Wat vond u niet goed?: Docent had layouts mogen printen, goed voor het overzicht. KLEIN PUNTJE !!!

4.0

Wat vond u goed?: De bijna 1:1-training met de daarbij behorende (extra) aandacht.
Wat vond u niet goed?: De toiletruimte in Antwerpen. Deze was niet schoon, eerder zelfs niet gepoetst.

4.0

Wat vond u goed?: De kennis van de trainer was voldoende en werd goed overgebracht. De combinatie tussen theorie en praktijk was prettig. De kleine groep gaf een rustige sfeer.

4.0

Wat vond u goed?: Docent nam de tijd om van alles uit te leggen en te laten zien en ook mee te denken in praktijkvoorbeelden
Wat vond u niet goed?: Het was jammer dat we door de snelheid van 1 van de medecursisten het geplande programma niet hebben kunnen afmaken.

4.0

Wat vond u goed?: Goede duidelijke uitleg. Weinig tijd voor de hoeveelheid, maar toch alle belangrijke dingen kunnen behandelen
Wat vond u niet goed?: Locatie, 2 uur rijden enkele reis.

4.0

Wat vond u goed?: Dat we het hebben kunnen regelen dat het een Incompany cursus was. Ook heeft de docent aangegeven dat we hem nog mogen consulteren via de mail.

Meer Alle beoordelingen

Klanttevredenheid

Bij Eduvision staat de klanttevredenheid voorop. 98% van onze klanten is tevreden over de gevolgde training. Al meer dan 150.000 cursisten gingen jou voor! Onze klanten spreken niet voor niets hun vertrouwen uit in Eduvision en ruim 95% van alle klanten waardeert de cursus van Eduvision met een 8 of hoger. Wanneer jij de Cursus SQL Reporting Services gevolgd hebt, word je uitgenodigd om een enquête in te vullen. Je kan ons een beoordeling geven over de gehele Cursus SQL Reporting Services en de behandelde modulen, bijvoorbeeld gebruik datasets, rappportagemogelijkheden, beheer Reporting Services, presenteren en distribueren. Als SSRS consultant kan jij ons een beoordeling geven voor de toekomstige SSRS developers!

Cursus SQL Reporting Services: Startdata

Kies uit 1 locatie(s) in Nederland. Ook beschikbaar in Antwerpen.


Trainingsvormen

Klassikaal/open inschrijving

De Cursus SQL Reporting Services wordt op vaste startdata en locaties gegeven. Iedereen die graag een SSRS developer wil worden, kan zich inschrijven voor de desbetreffende training. Inschrijving is mogelijk via de website of telefonisch.

Incompany

Wil je liever werken met een eigen case? Dat is mogelijk bij Eduvision! De trainer komt dan bij jouw bedrijf op bezoek en stemt de inhoud van de reguliere trainingen speciaal op jou en je collega’s af. Je krijgt een praktijkgerichte, persoonlijke en intensieve begeleiding van de trainer. De trainer is gespecialiseerd in SQL Server Reporting Services, het opbouwen en distribueren van rapporten, datasets selecteren, gebruiken en importeren en zal jullie opleiden tot een SQL Server Reporting Services consultant. Een incompany training is via de website of telefonisch aan te vragen. Beschik je niet over voldoende ruimte of apparatuur? Dan bieden wij jou een Cursus SQL Reporting Services op maat aan bij ons op locatie.

Cursus SQL Reporting Services: Tarieven

Tarief

De Cursus SQL Reporting Services kost €1199,- (€1450,- incl. BTW).

Belastingvoordeel voor werkgevers

Met een opleiding vergroot je je kennis en competenties. En dát stimuleert de overheid. Daarom kom je als werkgever in aanmerking voor belastingvermindering als tegemoetkoming in studiekosten. Op grond van de Subsidieregeling praktijkleren kan je als werkgever vaak een groot deel van de opleidingskosten terugkrijgen. Per jaar kan dit oplopen tot €2700,- per werknemer.

Belastingvoordeel voor particulieren

Ook als je zelf de opleiding betaalt, kun je de kosten vaak aftrekken bij je belastingaangifte. Op die manier verlaag je de kosten van je opleiding aanzienlijk! Voorwaarde is wel dat de studie is gericht op je (toekomstige) werk of beroep. Voor jou als particulier geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op www.belastingdienst.nl

Certificering

Nadat je een cursustraject volledig hebt doorlopen, ontvang je van ons een certificaat. Hiermee kan je aantonen dat je hebt deelgenomen aan de training en deze succesvol hebt afgerond. Je laat zien dat je kennis hebt van configuratie en beheer van SQL Reporting Services, diverse rapportage mogelijkheden, rapporten bouwen, presenteren en distribueren. Tijdens de Cursus SQL Reporting Services leer je werken met diverse rapportagetechnieken en grafische elementen en zul je rapporten bouwen met verschillende datasets. En vanaf nu mag jij jezelf een professioneel SSRS developer noemen!

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het certificaat in het Engels te ontvangen, zodat het in het buitenland te gebruiken is.

Arbeidsperspectief

Het gebruik van databases en datawarehouses wordt steeds meer populair. Het aantal data groeit met een enorme snelheid. Om gebruik te kunnen maken van deze data, is het verstandig om nuttige en waardevolle rapportages te kunnen bouwen. Want dan pas heb je input voor toekomstige Business Intelligence oplossingen. De meest voorkomende taken voor jou zullen zijn: werken in teamverband, het analyseren van processen, informatiebehoeften in kaart brengen, rapportages bouwen en oplossingen aandragen en uitvoeren. Wanneer er al met Microsoft SQL Server gewerkt wordt binnen een bedrijf, worden natuurlijk de SSIS, SSAS en SSRS functies veelvuldig gebruikt en ingezet.

Cursus SQL Reporting Services: Virtuele training

De Cursus SQL Reporting Services online

Wil je de Cursus SQL Reporting Services online volgen? Dat kan! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de Cursus SQL Reporting Services speciaal op jou en je collega's af. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.

Wacht niet langer en neem contact op voor de online Cursus SQL Reporting Services!

Met Reporting Services beschik je over een compleet platform voor het genereren, beheren, distribueren en bekijken van rapportages uit jouw database(s). Tijdens de Cursus SQL Reporting Services leer je werken met deze techniek. Je bouwt rapporten en leert hoe je informatie uit de database selecteert en in een rapport verwerkt.

Cursus SQL Reporting Services: Inleiding

Binnen bedrijven bestaat een continue behoefte aan snelle, flexibele en doelgerichte informatievoorziening. Microsoft Reporting Services voorziet in deze behoefte binnen een SQL Server-omgeving. Gebruikers beschikken snel en gemakkelijk over up-to-date informatie, analyses en rapporten.

Tijdens de cursus

Tijdens de Cursus SQL Reporting Services leer jij uitgebreid werken met deze techniek. Na een introductie in rapportagetechnieken ga je zelf rapporten bouwen in Reporting Services. Jij leert het platform te integreren en configureren en krijgt inzicht in de verschillende rapportagemogelijkheden. Verder gaan we in op datasources, datasets, expressies en grafische rapporten. Tevens leer je om zelf rapporten te bouwen, te presenteren en te distribueren naar groepen gebruikers en we gaan in op het beschikbaar stellen van rapporten via intranetten of het internet.

Resultaat

Na afloop van de cursus bent u volledig bekend met het platform van Reporting Services. U bent in staat om rapportages uit uw database te bouwen, beheren, distribueren en te bekijken.

Praktijkcase

De praktijk loopt als rode draad door de opleiding. Jij gaat zelf aan de slag met het bouwen van rapporten op basis van informatie uit de database en verspreidt deze rapporten vervolgens op verschillende manieren en naar verschillende locaties.

Competenties en vaardigheden

Om een goede SSRS developer te worden, werk je tijdens de Cursus SQL Reporting Services aan de volgende competenties en vaardigheden: diverse rapportage technieken, beheer Reporting Services, grafische elementen gebruiken, data selecteren en toevoegen, rapporten presenteren en distribueren.
Tijdens de cursus SQL Reporting Services leer je werken met het platform om zo rapportages te genereren, te beheren, te bekijken en te distribueren.

Gerelateerd

Cursus SQL Reporting Services: Modulen

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Introductie Reporting Services
 • Installatie en configuratie
 • Datasources
 • Datasets
 • Verschillende rapportagemogelijkheden
 • Rapporten bouwen
 • Reporting Server beheren
 • Projecten en rapporten
 • Expressies
 • Grafische rapporten
 • Presenteren en distribueren
 • Beveiligen
 • Tips en trucs

Praktijkcase

De praktijk loopt als rode draad door de opleiding. Je gaat zelf aan de slag met het bouwen van rapporten op basis van informatie uit de database en verspreidt deze rapporten vervolgens op verschillende manieren en naar verschillende locaties.

Alternatief

Wil jij nog meer leren over de SQL server mogelijkheden? Volg dan een cursus SQL Server Business Intelligence! Tijdens de cursus SQL Server Business Intelligence je werken met SQL Server Integration Services (SSIS), SQL Server Analysis Services (SSAS) en SQL Server Reporting Services (SSRS) om een volledige BI oplossing neer te zetten. Je zult databases bouwen, data uit diverse bronnen integreren en rapportages opstellen. Of wil jij liever minder werken met SQL, maar wel rapportages maken? Dan kan je een cursus Crystal Reports volgen! Tijdens de cursus Crystal Reports leer je data te selecteren en te groeperen en formules toe te passen. Ook leer je andere condities te verwerken en zul je rapportages exporteren.

Cursus SQL Reporting Services: Beoordelingen

4.0

Wat vond u goed?: communicatie docent uitleg tempo

4.0

Wat vond u goed?: Het was een basis cursus en introductie op SSRS. Prima voor onze behoefte, vergelijkbaar met het aanbod op de site.

4.0

Wat vond u goed?: Alle stof was duidelijk. De oefeningen hielpen daar bij.
Wat vond u niet goed?: Het had sneller gemogen. De laatste hoofdstukken was wat weinig tijd voor.

4.0

Wat vond u goed?: Docent werkte goed gestructureerd. Hij bracht de stof helder over met nuttige praktijkvoorbeelden. Het was een cursus waar je in de dagelijkse praktijk echt iets aan hebt.

4.0

Wat vond u goed?: Dat een standaard boek werd gebruikt. Tijd om zelf aan de slag te gaan met eigen opdrachten (indien gewenst).
Wat vond u niet goed?: Docent had layouts mogen printen, goed voor het overzicht. KLEIN PUNTJE !!!

4.0

Wat vond u goed?: De bijna 1:1-training met de daarbij behorende (extra) aandacht.
Wat vond u niet goed?: De toiletruimte in Antwerpen. Deze was niet schoon, eerder zelfs niet gepoetst.

4.0

Wat vond u goed?: De kennis van de trainer was voldoende en werd goed overgebracht. De combinatie tussen theorie en praktijk was prettig. De kleine groep gaf een rustige sfeer.

4.0

Wat vond u goed?: Docent nam de tijd om van alles uit te leggen en te laten zien en ook mee te denken in praktijkvoorbeelden
Wat vond u niet goed?: Het was jammer dat we door de snelheid van 1 van de medecursisten het geplande programma niet hebben kunnen afmaken.

4.0

Wat vond u goed?: Goede duidelijke uitleg. Weinig tijd voor de hoeveelheid, maar toch alle belangrijke dingen kunnen behandelen
Wat vond u niet goed?: Locatie, 2 uur rijden enkele reis.

4.0

Wat vond u goed?: Dat we het hebben kunnen regelen dat het een Incompany cursus was. Ook heeft de docent aangegeven dat we hem nog mogen consulteren via de mail.

Meer Alle beoordelingen

Klanttevredenheid

Bij Eduvision staat de klanttevredenheid voorop. 98% van onze klanten is tevreden over de gevolgde training. Al meer dan 150.000 cursisten gingen jou voor! Onze klanten spreken niet voor niets hun vertrouwen uit in Eduvision en ruim 95% van alle klanten waardeert de cursus van Eduvision met een 8 of hoger. Wanneer jij de Cursus SQL Reporting Services gevolgd hebt, word je uitgenodigd om een enquête in te vullen. Je kan ons een beoordeling geven over de gehele Cursus SQL Reporting Services en de behandelde modulen, bijvoorbeeld gebruik datasets, rappportagemogelijkheden, beheer Reporting Services, presenteren en distribueren. Als SSRS consultant kan jij ons een beoordeling geven voor de toekomstige SSRS developers!

Cursus SQL Reporting Services: Startdata

Kies uit 1 locatie(s) in Nederland. Ook beschikbaar in Antwerpen.


Trainingsvormen

Klassikaal/open inschrijving

De Cursus SQL Reporting Services wordt op vaste startdata en locaties gegeven. Iedereen die graag een SSRS developer wil worden, kan zich inschrijven voor de desbetreffende training. Inschrijving is mogelijk via de website of telefonisch.

Incompany

Wil je liever werken met een eigen case? Dat is mogelijk bij Eduvision! De trainer komt dan bij jouw bedrijf op bezoek en stemt de inhoud van de reguliere trainingen speciaal op jou en je collega’s af. Je krijgt een praktijkgerichte, persoonlijke en intensieve begeleiding van de trainer. De trainer is gespecialiseerd in SQL Server Reporting Services, het opbouwen en distribueren van rapporten, datasets selecteren, gebruiken en importeren en zal jullie opleiden tot een SQL Server Reporting Services consultant. Een incompany training is via de website of telefonisch aan te vragen. Beschik je niet over voldoende ruimte of apparatuur? Dan bieden wij jou een Cursus SQL Reporting Services op maat aan bij ons op locatie.

Cursus SQL Reporting Services: Tarieven

Tarief

De Cursus SQL Reporting Services kost €1199,- (€1450,- incl. BTW).

Belastingvoordeel voor werkgevers

Met een opleiding vergroot je je kennis en competenties. En dát stimuleert de overheid. Daarom kom je als werkgever in aanmerking voor belastingvermindering als tegemoetkoming in studiekosten. Op grond van de Subsidieregeling praktijkleren kan je als werkgever vaak een groot deel van de opleidingskosten terugkrijgen. Per jaar kan dit oplopen tot €2700,- per werknemer.

Belastingvoordeel voor particulieren

Ook als je zelf de opleiding betaalt, kun je de kosten vaak aftrekken bij je belastingaangifte. Op die manier verlaag je de kosten van je opleiding aanzienlijk! Voorwaarde is wel dat de studie is gericht op je (toekomstige) werk of beroep. Voor jou als particulier geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op www.belastingdienst.nl

Certificering

Nadat je een cursustraject volledig hebt doorlopen, ontvang je van ons een certificaat. Hiermee kan je aantonen dat je hebt deelgenomen aan de training en deze succesvol hebt afgerond. Je laat zien dat je kennis hebt van configuratie en beheer van SQL Reporting Services, diverse rapportage mogelijkheden, rapporten bouwen, presenteren en distribueren. Tijdens de Cursus SQL Reporting Services leer je werken met diverse rapportagetechnieken en grafische elementen en zul je rapporten bouwen met verschillende datasets. En vanaf nu mag jij jezelf een professioneel SSRS developer noemen!

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het certificaat in het Engels te ontvangen, zodat het in het buitenland te gebruiken is.

Arbeidsperspectief

Het gebruik van databases en datawarehouses wordt steeds meer populair. Het aantal data groeit met een enorme snelheid. Om gebruik te kunnen maken van deze data, is het verstandig om nuttige en waardevolle rapportages te kunnen bouwen. Want dan pas heb je input voor toekomstige Business Intelligence oplossingen. De meest voorkomende taken voor jou zullen zijn: werken in teamverband, het analyseren van processen, informatiebehoeften in kaart brengen, rapportages bouwen en oplossingen aandragen en uitvoeren. Wanneer er al met Microsoft SQL Server gewerkt wordt binnen een bedrijf, worden natuurlijk de SSIS, SSAS en SSRS functies veelvuldig gebruikt en ingezet.

Cursus SQL Reporting Services: Virtuele training

De Cursus SQL Reporting Services online

Wil je de Cursus SQL Reporting Services online volgen? Dat kan! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de Cursus SQL Reporting Services speciaal op jou en je collega's af. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.

Wacht niet langer en neem contact op voor de online Cursus SQL Reporting Services!

Speciale deals ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Uw inschrijving is verwerkt.