ATTENTIE: Gezien de huidige situatie brengen we graag de mogelijk tot 'online training' ('remote classroom') bij je onder de aandacht. Daarbij schakel je via een interactieve verbinding direct met je trainer. We bieden je daarbij vanzelfsprekend de kwaliteit die je van ons gewend bent. Wil je weten hoe dit werkt? Bel ons op 0880 444 222 . Onze adviseurs vertellen je er graag meer over.

Training Video tutorials voor je SAAS-business

 • 1 dag
 • 799
 • Eerstvolgende startdatum 6 april

Om de functionaliteit van software uit te leggen, wordt vaak gebruik gemaakt van instructievideo’s (of: video tutorials). Het op deze wijze uitleggen van bijvoorbeeld software kan voor de klant of gebruiker veel vragen beantwoorden. Belangrijker nog: het kan van grote toegevoegde waarde zijn bij het wekken van vertrouwen bij potentiële klanten. Daaronder vallen bijvoorbeeld ‘vertrouwen in je business’ en ‘vertrouwen in je product’, maar kan ook het vertrouwen bevestigen dat je product gemakkelijk is in het gebruik. Video tutorials zijn gemakkelijk te verspreiden via social media en uitstekend te plaatsen op een website of te verspreiden via geautomatiseerde email marketing.

Om de functionaliteit van software uit te leggen, wordt vaak gebruik gemaakt van instructievideo’s (of: video tutorials). Het op deze wijze uitleggen van bijvoorbeeld software kan voor de klant of gebruiker veel vragen beantwoorden. Belangrijker nog: het kan van grote toegevoegde waarde zijn bij het wekken van vertrouwen bij potentiële klanten. Daaronder vallen bijvoorbeeld ‘vertrouwen in je business’ en ‘vertrouwen in je product’, maar kan ook het vertrouwen bevestigen dat je product gemakkelijk is in het gebruik. Video tutorials zijn gemakkelijk te verspreiden via social media en uitstekend te plaatsen op een website of te verspreiden via geautomatiseerde email marketing.

Waarom Eduvision?

Gecertificeerde trainingen

Praktijkcase centraal

Ervaren docenten uit de praktijk

98% klanttevredenheid

Meer dan 150.000 klanten

Kies hier je training

 • Met een bedrijfstraining kies je voor een training op locatie bij je bedrijf (hoewel ‘extern’ natuurlijk altijd een optie is). Je kunt er in je eentje aan deelnemen, of met één of meerdere collega’s. Wil je dat de training aansluit bij jouw (of jullie) specifieke wensen, situatie en dagelijkse praktijk? Denk dan eens aan een ‘maatwerktraining’.
  Bedrijfstraining
  Aantal dagen en prijs: in overleg
  Voor één of meerdere deelnemers, op de door jou gewenste locatie (maatwerk mogelijk)
   Bel mij hierover
   Stuur mij een vrijblijvend voorstel
 • Bij een privétraining staat de docent volledig tot jouw beschikking; hierdoor heb je alle gelegenheid om eigen cases in te brengen en daar feedback op te ontvangen. Wil je de training helemaal laten aansluiten bij jouw specifieke wensen, situatie en dagelijkse praktijk? Dan raden we je een maatwerktraining aan. Wil je graag leren van cases van anderen, dan is een klassikale training een goed alternatief. Vraag hier een vrijblijvend voorstel aan voor een (maatwerk)privétraining.
  Privétraining
  Aantal dagen en prijs: in overleg
   Bel mij hierover
   Stuur mij een vrijblijvend voorstel
 • Wil je de training online volgen? Dat kan! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de training speciaal op jou en je collega's af. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.
  Online training
  (Remote classroom)
  Aantal dagen en prijs: in overleg
   Bel mij hierover
   Stuur mij een vrijblijvend voorstel
 • Bij een klassikale training volg je een opleiding of cursus samen met een aantal medestudenten, op een locatie van Eduvision. Het voordeel van deze setting is dat je kunt leren van andermans cases, tegen het laagst mogelijke tarief. Kijk bij de startdata van de betreffende training voor de verschillende opties.
  Klassikale training
  Aantal dagen: 1 dag / € 799 (excl. btw, prijs per deelnemer)
   Bel mij hierover
   Ik wil me inschrijven

  Startdata virtueel (Remote Classroom)

  06-04-2020, Virtueel  
  13-04-2020, Virtueel  
  20-04-2020, Virtueel  
  27-04-2020, Virtueel  
  04-05-2020, Virtueel  

  Startdata op locatie

  04-05-2020, Apeldoorn  
  04-05-2020, Utrecht  
  02-06-2020, Utrecht  
  02-06-2020, Apeldoorn  
  01-07-2020, Apeldoorn  

  Alle startdata

  = STARTGARANTIE

  Deze training gaat zeker door; er zijn voldoende aanmeldingen. Heb je vragen of wil je weten hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn? Bel ons dan gerust!

  = NOG GEEN STARTGARANTIE

  Deze training krijgt startgarantie zodra er voldoende aanmeldingen zijn: bel ons om te horen wat de actuele status is of wat op dit moment de alternatieven zijn.

Training Video tutorials voor je SAAS-business: Inleiding

In deze training werken we toe naar een eindproduct in de vorm van een semi-professionele instructie video. Dit is een videobestand waarin schermopnames, microfoon/audio, camerabeelden (indien nodig), merkelementen, teksten en afbeeldingen worden samengevoegd tot een mooi en effectief geheel. Deze video kan vervolgens worden geëxporteerd naar het gewenste digitale platform. Kennis van het maken van een dergelijke video tutorial stelt je als bedrijf of organisatie in staat om zelf steeds opnieuw en op relatief eenvoudige wijze een eigen instructievideo te maken; hierdoor kun je zelf nieuw marketingmateriaal maken dat bijvoorbeeld perfect aansluit bij de laatste versie van de software.

Wat ga je leren?

Tijdens deze training krijg je inzicht in de verschillende instructie-videoformats. Daarbij gaan we kijken naar de needs & wants van je bedrijf of organisatie en mag je rekenen op advies gegeven vanuit de vakdocent. Vervolgens zullen we een contentstrategie gaan bedenken, die zal resulteren in verschillende soorten instructievideo’s. We zullen daarbij verschillende soorten software en hardware inzetten, en we werken met microfoons, schermopname-software en videomontage-software. Je leert alle ins en outs van het ontwikkelen van video tutorials, zodat je deze na de training zelfstandig kunt produceren. In deze training zullen we de focus leggen op bepaalde functionaliteiten van Adobe Premiere Pro die nodig zijn bij het creëren van een professioneel video resultaat.

Training Video tutorials voor je SAAS-business: Modulen

Tijdens de training Video tutorials voor je SAAS-business komen de volgende onderwerpen uitgebreid aan de orde:

THEORIE:

 • Waarom zijn video tutorials zo belangrijk voor een SAAS-business?
  • De verschillende vormen en doeleinden
  • Waarom is dit belangrijk?
  • De voordelen
 • Video tutorials op de verschillende platformen
  • Formats die werken op social media
  • Formats die werken op je website en geautomatiseerde email marketing
  • Op welk social media platform gebruik je welk soort video’s?
  • Welke vorm van video tutorials past bij je?

AAN DE SLAG:

Oefening: Wat voor soort video tutorials passen bij je bedrijf of organisatie?

 • Aan de slag met je eerste videoproduct
  • Passen deze formats echt bij je bedrijf of organisatie? (dubbel check)
  • Kies een format en bedenk vijf video-ideeën
  • Werk 1 video-idee inhoudelijk uit
 • Het filmen van je eerste video tutorial
  • Beeld en geluid (apparatuur)
  • Wat is te amateur en wat is te pro?
  • Hoe breng je de formats in beeld?
  • De opbouw van de video (‘aandachtsboog’)
  • Werken met een voice-over of presentator
 • Montage van je eerste video
  • De theorie van het monteren
  • Knippen en plakken
  • Extra’s toevoegen (teksten, logo, afbeeldingen)
  • Exporteren
 • Het plaatsen van je video op social media
  • Titels
  • Thumbnails
  • Beschrijving
  • Hashtags/tags

Training Video tutorials voor je SAAS-business: Extra info

Docenten

Om de praktijk zo dicht mogelijk te benaderen, werkt Eduvision uitsluitend met docenten die zelf in de praktijk actief zijn. Zij kennen de branche, de klanten en de problemen waar je tegenaan loopt. Daarom zijn zij tijdens deze training je persoonlijke coach. De vakdocent staat volledig tot je beschikking en ondersteunt direct en doelgericht bij je eigen praktijkcase.

Benodigdheden

Om het meeste rendement te halen uit de Training Video tutorials voor je SAAS-business verzoeken wij je vriendelijk om je eigen laptop mee te nemen. Hierdoor heb je altijd jouw eigen praktijkcase en opleidingsmateriaal bij de hand en kun je thuis direct verder met je eigen case.

Benodigdheden

Om het meeste rendement te halen uit je training Hoe maak je semi-professionele instructievideo’s voor je SAAS-business? verzoeken wij je vriendelijk om je eigen laptop mee te nemen. Een eigen versie van Premiere Pro op je laptop is niet noodzakelijk (wél handig): je kunt gebruik maken van de gratis proefversie.

Doelgroep

De training Hoe maak je semi-professionele instructievideo’s voor je SAAS-business is bedoeld voor iedereen die zijn of haar bedrijf of organisatie online beter op de kaart willen zetten.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist. Enige kennis van en ervaring met computers is aan te bevelen.

Training Video tutorials voor je SAAS-business: Startdata

Kies uit 3 locatie(s) in Nederland. Ook beschikbaar in Antwerpen.



Klassikale training

Klassikale trainingen vinden in principe plaats op de door ons voorgestelde locaties en data. Je kunt je hier telefonisch voor aanmelden of je inschrijven via de website. Bij een klassikale training volg je een opleiding of cursus samen met een aantal medestudenten. Het voordeel van deze setting is dat je kunt leren van andermans cases, tegen het laagst mogelijke tarief.

Bedrijfstraining

Met een bedrijfstraining kies je voor een training op locatie bij je bedrijf (of een andere locatie naar keuze), op een moment dat jou het best uitkomt. Je kunt er in je eentje aan deelnemen, of met één of meerdere collega’s. Wil je dat de training aansluit bij jouw (of jullie) specifieke wensen, situatie en dagelijkse praktijk? Denk dan eens aan een ‘maatwerktraining’. Bel ons gerust voor een vrijblijvend voorstel of vraag er online een aan.

Privétraining

Bij een privétraining staat de docent volledig tot jouw beschikking; hierdoor heb je alle gelegenheid om eigen cases in te brengen en daar feedback op te ontvangen. Wil je de training helemaal laten aansluiten bij jouw specifieke wensen, situatie en dagelijkse praktijk? Dan raden we je een maatwerktraining aan. Wil je graag leren van cases van anderen, dan is een klassikale training een goed alternatief. Bel ons gerust voor een voorstel voor een (maatwerk)privétraining of vraag er online een aan.

Training Video tutorials voor je SAAS-business: Tarieven

Tarief

De kosten voor de Training Video tutorials voor je SAAS-business bedragen €799,00 (excl. €167,79 BTW). Dit betreft het tarief voor deelname aan een klassikale training. Wil je liever een bedrijfstraining of privétraining? Bel ons dan of vraag online een voorstel aan.

Belastingvoordeel voor werkgevers

De wereld om ons heen verandert in hoog tempo: dit komt met name door de snelle ontwikkelingen op het gebied van de informatie-technologie. Wil je in de toekomst in de IT kunnen (blijven) werken, dan is het essentieel om je kennis up-to-date te houden. Met scholing en training vergroot je je kennis én je kansen op de arbeidsmarkt. Voor werkgevers is het belangrijk om over goed opgeleide medewerkers te kunnen beschikken, ook op de langere termijn. ‘Duurzame inzetbaarheid’ en ‘permanente educatie’ staan daarom bij steeds meer bedrijven prominent op de agenda. De overheid stimuleert dit. Daarom kunnen werkgevers een deel van de kosten voor opleiding en training terugkrijgen van de belasting. Per jaar kan dit voordeel oplopen tot € 2.700 per werknemer.

Belastingvoordeel voor particulieren

Betaal je zélf de kosten voor je opleiding, dan zijn deze kosten vaak aftrekbaar van de belasting. Hierdoor kun je je opleidingskosten aanzienlijk verlagen. Daarbij geldt wél dat de studie gericht moet zijn op je huidige werk of op je toekomstige werk of beroep. Het maximale bedrag dat je kunt aftrekken is € 15.000 en er geldt een drempel van € 250.

Ben je benieuwd hoe dit precies zit en wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op www.belastingdienst.nl.

Training Video tutorials voor je SAAS-business: Online training

De Training Video tutorials voor je SAAS-business online

Wil je de Training Video tutorials voor je SAAS-business online volgen? Dat kan! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de Training Video tutorials voor je SAAS-business speciaal op jou en je collega's af. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.

Wacht niet langer en neem contact op voor de online Training Video tutorials voor je SAAS-business!

Om de functionaliteit van software uit te leggen, wordt vaak gebruik gemaakt van instructievideo’s (of: video tutorials). Het op deze wijze uitleggen van bijvoorbeeld software kan voor de klant of gebruiker veel vragen beantwoorden. Belangrijker nog: het kan van grote toegevoegde waarde zijn bij het wekken van vertrouwen bij potentiële klanten. Daaronder vallen bijvoorbeeld ‘vertrouwen in je business’ en ‘vertrouwen in je product’, maar kan ook het vertrouwen bevestigen dat je product gemakkelijk is in het gebruik. Video tutorials zijn gemakkelijk te verspreiden via social media en uitstekend te plaatsen op een website of te verspreiden via geautomatiseerde email marketing.

Kies hier je training

 • Met een bedrijfstraining kies je voor een training op locatie bij je bedrijf (hoewel ‘extern’ natuurlijk altijd een optie is). Je kunt er in je eentje aan deelnemen, of met één of meerdere collega’s. Wil je dat de training aansluit bij jouw (of jullie) specifieke wensen, situatie en dagelijkse praktijk? Denk dan eens aan een ‘maatwerktraining’.
  Bedrijfstraining
  Aantal dagen en prijs: in overleg
  Voor één of meerdere deelnemers, op de door jou gewenste locatie (maatwerk mogelijk)
   Bel mij hierover
   Stuur mij een vrijblijvend voorstel
 • Bij een privétraining staat de docent volledig tot jouw beschikking; hierdoor heb je alle gelegenheid om eigen cases in te brengen en daar feedback op te ontvangen. Wil je de training helemaal laten aansluiten bij jouw specifieke wensen, situatie en dagelijkse praktijk? Dan raden we je een maatwerktraining aan. Wil je graag leren van cases van anderen, dan is een klassikale training een goed alternatief. Vraag hier een vrijblijvend voorstel aan voor een (maatwerk)privétraining.
  Privétraining
  Aantal dagen en prijs: in overleg
   Bel mij hierover
   Stuur mij een vrijblijvend voorstel
 • Wil je de training online volgen? Dat kan! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de training speciaal op jou en je collega's af. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.
  Online training
  (Remote classroom)
  Aantal dagen en prijs: in overleg
   Bel mij hierover
   Stuur mij een vrijblijvend voorstel
 • Bij een klassikale training volg je een opleiding of cursus samen met een aantal medestudenten, op een locatie van Eduvision. Het voordeel van deze setting is dat je kunt leren van andermans cases, tegen het laagst mogelijke tarief. Kijk bij de startdata van de betreffende training voor de verschillende opties.
  Klassikale training
  Aantal dagen: 1 dag / € 799 (excl. btw, prijs per deelnemer)
   Bel mij hierover
   Ik wil me inschrijven

  Startdata virtueel (Remote Classroom)

  06-04-2020, Virtueel  
  13-04-2020, Virtueel  
  20-04-2020, Virtueel  
  27-04-2020, Virtueel  
  04-05-2020, Virtueel  

  Startdata op locatie

  04-05-2020, Apeldoorn  
  04-05-2020, Utrecht  
  02-06-2020, Utrecht  
  02-06-2020, Apeldoorn  
  01-07-2020, Apeldoorn  

  Alle startdata

  = STARTGARANTIE

  Deze training gaat zeker door; er zijn voldoende aanmeldingen. Heb je vragen of wil je weten hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn? Bel ons dan gerust!

  = NOG GEEN STARTGARANTIE

  Deze training krijgt startgarantie zodra er voldoende aanmeldingen zijn: bel ons om te horen wat de actuele status is of wat op dit moment de alternatieven zijn.

Training Video tutorials voor je SAAS-business: Inleiding

In deze training werken we toe naar een eindproduct in de vorm van een semi-professionele instructie video. Dit is een videobestand waarin schermopnames, microfoon/audio, camerabeelden (indien nodig), merkelementen, teksten en afbeeldingen worden samengevoegd tot een mooi en effectief geheel. Deze video kan vervolgens worden geëxporteerd naar het gewenste digitale platform. Kennis van het maken van een dergelijke video tutorial stelt je als bedrijf of organisatie in staat om zelf steeds opnieuw en op relatief eenvoudige wijze een eigen instructievideo te maken; hierdoor kun je zelf nieuw marketingmateriaal maken dat bijvoorbeeld perfect aansluit bij de laatste versie van de software.

Wat ga je leren?

Tijdens deze training krijg je inzicht in de verschillende instructie-videoformats. Daarbij gaan we kijken naar de needs & wants van je bedrijf of organisatie en mag je rekenen op advies gegeven vanuit de vakdocent. Vervolgens zullen we een contentstrategie gaan bedenken, die zal resulteren in verschillende soorten instructievideo’s. We zullen daarbij verschillende soorten software en hardware inzetten, en we werken met microfoons, schermopname-software en videomontage-software. Je leert alle ins en outs van het ontwikkelen van video tutorials, zodat je deze na de training zelfstandig kunt produceren. In deze training zullen we de focus leggen op bepaalde functionaliteiten van Adobe Premiere Pro die nodig zijn bij het creëren van een professioneel video resultaat.

Training Video tutorials voor je SAAS-business: Modulen

Tijdens de training Video tutorials voor je SAAS-business komen de volgende onderwerpen uitgebreid aan de orde:

THEORIE:

 • Waarom zijn video tutorials zo belangrijk voor een SAAS-business?
  • De verschillende vormen en doeleinden
  • Waarom is dit belangrijk?
  • De voordelen
 • Video tutorials op de verschillende platformen
  • Formats die werken op social media
  • Formats die werken op je website en geautomatiseerde email marketing
  • Op welk social media platform gebruik je welk soort video’s?
  • Welke vorm van video tutorials past bij je?

AAN DE SLAG:

Oefening: Wat voor soort video tutorials passen bij je bedrijf of organisatie?

 • Aan de slag met je eerste videoproduct
  • Passen deze formats echt bij je bedrijf of organisatie? (dubbel check)
  • Kies een format en bedenk vijf video-ideeën
  • Werk 1 video-idee inhoudelijk uit
 • Het filmen van je eerste video tutorial
  • Beeld en geluid (apparatuur)
  • Wat is te amateur en wat is te pro?
  • Hoe breng je de formats in beeld?
  • De opbouw van de video (‘aandachtsboog’)
  • Werken met een voice-over of presentator
 • Montage van je eerste video
  • De theorie van het monteren
  • Knippen en plakken
  • Extra’s toevoegen (teksten, logo, afbeeldingen)
  • Exporteren
 • Het plaatsen van je video op social media
  • Titels
  • Thumbnails
  • Beschrijving
  • Hashtags/tags

Training Video tutorials voor je SAAS-business: Startdata

Kies uit 3 locatie(s) in Nederland. Ook beschikbaar in Antwerpen.



Klassikale training

Klassikale trainingen vinden in principe plaats op de door ons voorgestelde locaties en data. Je kunt je hier telefonisch voor aanmelden of je inschrijven via de website. Bij een klassikale training volg je een opleiding of cursus samen met een aantal medestudenten. Het voordeel van deze setting is dat je kunt leren van andermans cases, tegen het laagst mogelijke tarief.

Bedrijfstraining

Met een bedrijfstraining kies je voor een training op locatie bij je bedrijf (of een andere locatie naar keuze), op een moment dat jou het best uitkomt. Je kunt er in je eentje aan deelnemen, of met één of meerdere collega’s. Wil je dat de training aansluit bij jouw (of jullie) specifieke wensen, situatie en dagelijkse praktijk? Denk dan eens aan een ‘maatwerktraining’. Bel ons gerust voor een vrijblijvend voorstel of vraag er online een aan.

Privétraining

Bij een privétraining staat de docent volledig tot jouw beschikking; hierdoor heb je alle gelegenheid om eigen cases in te brengen en daar feedback op te ontvangen. Wil je de training helemaal laten aansluiten bij jouw specifieke wensen, situatie en dagelijkse praktijk? Dan raden we je een maatwerktraining aan. Wil je graag leren van cases van anderen, dan is een klassikale training een goed alternatief. Bel ons gerust voor een voorstel voor een (maatwerk)privétraining of vraag er online een aan.

Training Video tutorials voor je SAAS-business: Tarieven

Tarief

De kosten voor de Training Video tutorials voor je SAAS-business bedragen €799,00 (excl. €167,79 BTW). Dit betreft het tarief voor deelname aan een klassikale training. Wil je liever een bedrijfstraining of privétraining? Bel ons dan of vraag online een voorstel aan.

Belastingvoordeel voor werkgevers

De wereld om ons heen verandert in hoog tempo: dit komt met name door de snelle ontwikkelingen op het gebied van de informatie-technologie. Wil je in de toekomst in de IT kunnen (blijven) werken, dan is het essentieel om je kennis up-to-date te houden. Met scholing en training vergroot je je kennis én je kansen op de arbeidsmarkt. Voor werkgevers is het belangrijk om over goed opgeleide medewerkers te kunnen beschikken, ook op de langere termijn. ‘Duurzame inzetbaarheid’ en ‘permanente educatie’ staan daarom bij steeds meer bedrijven prominent op de agenda. De overheid stimuleert dit. Daarom kunnen werkgevers een deel van de kosten voor opleiding en training terugkrijgen van de belasting. Per jaar kan dit voordeel oplopen tot € 2.700 per werknemer.

Belastingvoordeel voor particulieren

Betaal je zélf de kosten voor je opleiding, dan zijn deze kosten vaak aftrekbaar van de belasting. Hierdoor kun je je opleidingskosten aanzienlijk verlagen. Daarbij geldt wél dat de studie gericht moet zijn op je huidige werk of op je toekomstige werk of beroep. Het maximale bedrag dat je kunt aftrekken is € 15.000 en er geldt een drempel van € 250.

Ben je benieuwd hoe dit precies zit en wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op www.belastingdienst.nl.

Training Video tutorials voor je SAAS-business: Online training

De Training Video tutorials voor je SAAS-business online

Wil je de Training Video tutorials voor je SAAS-business online volgen? Dat kan! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de Training Video tutorials voor je SAAS-business speciaal op jou en je collega's af. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.

Wacht niet langer en neem contact op voor de online Training Video tutorials voor je SAAS-business!

Heb je interesse in onze gratis webinars, tutorials, whitepapers of blogs?
Ik meld me aan voor de nieuwsbrief
Uw inschrijving is verwerkt.