ATTENTIE: Gezien de huidige situatie brengen we graag de mogelijk tot 'online training' ('remote classroom') bij je onder de aandacht. Daarbij schakel je via een interactieve verbinding direct met je trainer. We bieden je daarbij vanzelfsprekend de kwaliteit die je van ons gewend bent. Wil je weten hoe dit werkt? Bel ons op 0880 444 222 . Onze adviseurs vertellen je er graag meer over.
IT & TECH

‘IT’ en ‘tech’ spelen een steeds belangrijker rol in ons dagelijks leven en de ontwikkelingen op dit gebied volgen elkaar in rap tempo op. ‘Kennis’ is een voorwaarde om gelijke tred te houden met al die ontwikkelingen, nu en in de toekomst. Als bedrijf wil je kunnen blijven concurreren en binnen je functie moet je op de hoogte blijven van ontwikkelingen op je vakgebied; daarom is het essentieel om je kennis up-to-date te houden. Eduvision biedt je een brede sortering aan opleidingen in IT, Tech & Business, ook op de snijvlakken van deze drie gebieden.

BEOORDELINGEN         
"Cursus business intelligence gevolgd via eduvision. Leuke en vakbekwame docent met een goed verhaal. Ik heb veel geleerd van deze cursus. Ook het contact met eduvision verliep vlekkeloos. Doordat er te weinig aanmeldingen waren een persoonlijk aanbod gekregen waardoor ik een 1-op-1 training heb kunnen volgen, dit vond ik erg fijn!" "Hele fijne en professionele training mogen ontvangen van een zeer ervaren en goede trainer, Hans. Echt top, dank jullie wel!" "Net een goede training CRM afgerond. De trainer, Hans ter Braak was een bron van kennis en ervaring. Hij nam me mee naar de verschillende lagen van CRM. Ik leerde mijn focus te richten op de donateur, mijn integriteit als fondsenwerver te behouden en van waarde te zijn voor de organisatie. Win-win-win, denk ik zo."
Cynthia van der Veen, i4talent
Business Intelligence
Maite Wetters, Inner Leader
Customer Journey en Experience
Meity Bodenstaff, UWV
CRM

Kom je er niet uit?

Wij helpen je graag verder!

Bel mij

Hartelijk dank, uw aanvraag is ontvangen.

Eduvision:

is al 20 jaar thuis in IT & Tech
levert passende oplossingen
vertaalt ‘theorie’ naar ‘praktijk’
biedt antwoord op elk vraagstuk
ook op snijvlakken met ‘business’