Wil je een face-to-face-training? Of liever een training op afstand? Beide is mogelijk bij Eduvision! Onze trainingslocaties bieden voldoende ruimte om de voorgeschreven 1,5m afstand te houden; ook alle overige RIVM-voorschriften leven we nauwlettend na. Kies je voor een virtuele training, dan schakel je online direct met de trainer. Daarbij bieden we je vanzelfsprekend de kwaliteit die je van ons gewend bent. Bel ons om te horen wat we hierin voor je kunnen betekenen.

Whitepaper AdWords Advertentie-extensies

Inmiddels heb je de eerste stappen met AdWords gezet. Je weet hoe je goede advertenties schrijft en hoe je ervoor zorgt dat kosten en opbrengsten in balans zijn. Nu is het tijd voor de volgende stap: het inzetten van advertentie-extensies. Deze extensies maken jouw advertenties nóg succesvoller. In dit whitepaper laten we jou zien waarom advertentie-extensies belangrijk zijn en welke extensies er zijn.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  1. Wat zijn advertentie-extensies?
  2. Voordelen advertentie-extensies
  3. Overzicht advertentie-extensies
  4. Hoe nu verder?

Wil je meer weten over Google AdWords? Volg dan de cursus AdWords Basis. Ben je al in het bezit van enige kennis over AdWords? Volg dan de cursus AdWords Professional.

Download Whitepaper

Downloaden
Hartelijk bedankt, uw aanvraag is ontvangen. U ontvangt de whitepaper binnen enkele ogenblikken in uw e-mailbox. Er is iets mis gegeaan, probeert u het alstublieft opnieuw.
Wij respecteren uw privacy