Wil je een face-to-face-training? Of liever een training op afstand? Beide is mogelijk bij Eduvision! Onze trainingslocaties bieden voldoende ruimte om de voorgeschreven 1,5m afstand te houden; ook alle overige RIVM-voorschriften leven we nauwlettend na. Kies je voor een virtuele training, dan schakel je online direct met de trainer. Daarbij bieden we je vanzelfsprekend de kwaliteit die je van ons gewend bent. Bel ons om te horen wat we hierin voor je kunnen betekenen.

Whitepaper de kansen van social e-mail

Waarom deze whitepaper?

De komst van Social Media biedt een verruiming van de mogelijkheden voor dialoog en interactie in marketingcampagnes. Er wordt veel interactief materiaal ontwikkeld, daarnaast is er veel meer informatie over mensen beschikbaar. Informatie die niet uit de klantdatabase of e-mailprofiel te halen is, zoals gedrag, persoonlijke situatie en interesses. Het gebruiken van deze gegevens raakt de kern van wat Social e-mail is: het opnemen van interactieve elementen en ‘real-time’-content uit je Social kanalen in je e-mailing.

In de whitepaper zal besproken worden wat de kansen zijn van het integreren van Social Media en e-mail!

  • De ontwikkeling
  • De kansen van het integreren van Social Media en e-mail
  • E-mail in Social Campagnes
  • De eerste stappen: Social Media en e-mail integratie

Whitepaper aangeboden door: Add to Favorites.

Download Whitepaper

Downloaden
Hartelijk bedankt, uw aanvraag is ontvangen. U ontvangt de whitepaper binnen enkele ogenblikken in uw e-mailbox. Er is iets mis gegeaan, probeert u het alstublieft opnieuw.
Wij respecteren uw privacy