Whitepaper starten met Webdesign

Waarom deze webdesign whitepaper?

Je website is het uithangbord voor jouw organisatie. Daarom is een goed vormgegeven website van groot belang! Een goede website bestaat uit de juiste verhouding tussen vormgeving, inhoud, techniek en marketing. Een webdesigner is niet alleen specialist op deze verschillende deelgebieden, maar weet ze te combineren in een professionele website.

Om jou hier een handje bij te helpen hebben we een beginners whitepaper voor webdesigners gemaakt. In deze whitepaper geven we handige tips om een professionele website op te zetten, de vormgeving ervan en hoe je jouw website responsive maakt!

Wil jij dé webdesign professional worden? Bekijk snel ons uitgebreide cursusaanbod voor een training webdesign en schrijf je in voor de cursus webdedesign. Wil je daarnaast ook leren hoe je in de praktijk een website responsive maakt? Volg dan een cursus Responsive Webdesign!

Download Whitepaper

Downloaden
Hartelijk bedankt, uw aanvraag is ontvangen. U ontvangt de whitepaper binnen enkele ogenblikken in uw e-mailbox. Er is iets mis gegeaan, probeert u het alstublieft opnieuw.
Wij respecteren uw privacy