Cursus Zend Framework
- 4 dagen
- € 2.499
- Eerstvolgende startdatum 25 september
Met de Cursus Zend Framework kunt u als ervaren PHP programmeur snel aan de slag met het Zend Framework . In de cursus komen de opzet van het Zend Framework, het MVC ontwerppatroon, databases, authenticatie en autorisatie, caching, zoeken, webservices, JavaScript integratie en internationalisatie uitgebreid aan de orde. Deze cursus geeft u een vliegende start!
Kies hier je training
-
Met een bedrijfstraining kies je voor een training die helemaal aansluit bij de specifieke wensen, behoefte en dagelijkse praktijk van jouw bedrijf of organisatie. Je kunt in je eentje deelnemen aan deze maatwerktraining, maar ook met één of meerdere collega’s. Een bedrijfstraining vindt plaats waar je maar wilt: op locatie bij jouw bedrijf of organisatie, ergens in het land of op onze mooie nieuwe trainingslocatie op de Veluwe in Apeldoorn.
Voor één of meerdere deelnemers, op de door jou gewenste locatie (maatwerk mogelijk)
Bel mij hierover
Stuur mij een vrijblijvend voorstel -
De essentie van een privétraining is, dat de trainer volledig tot jouw beschikking staat. Je kunt daarbij kiezen voor een algemeen programma (zie hiervoor onze trainingomschrijvingen), maar het is ook mogelijk om de training helemaal te laten aansluiten bij jouw specifieke wensen, behoefte en dagelijkse praktijk. Bij zo’n maatwerktraining wordt het programma helemaal afgestemd op jouw werksituatie, wensen en leerbehoefte. Hierdoor mag je rekenen op maximaal leerrendement.
Bel mij hierover
Stuur mij een vrijblijvend voorstel -
Wil je de door jou gewenste training liever virtueel (online) volgen? Dat kan via onze ‘remote classroom’. Het verschil met een face-to-face-training is dat de trainer de training op afstand voor je verzorgt. Je kunt daarbij kiezen voor het algemene programma (zie hiervoor onze trainingomschrijvingen), maar we kunnen de training ook aanpassen aan je specifieke wensen, behoefte en praktijksituatie. Je volgt je virtuele training in je eentje, met je collega’s of met mensen van andere bedrijven.
(Remote classroom) Aantal dagen en prijs: in overleg
Bel mij hierover
Stuur mij een vrijblijvend voorstel -
Bij een klassikale training volg je een opleiding of training samen met een klas van medestudenten. Het voordeel van deze setting is, dat je kunt leren van andermans cases, tegen het laagst mogelijke tarief. De training vindt plaats op een externe locatie, ergens in het land of op onze mooie nieuwe trainingslocatie in Apeldoorn (midden op de Veluwe).
Bel mij hierover
Ik wil me inschrijven
Startdata virtueel (Remote Classroom)
25-09-2023, Virtueel
24-10-2023, Virtueel
22-11-2023, Virtueel
21-12-2023, Virtueel
19-01-2024, Virtueel
Startdata op locatie
29-09-2023, Utrecht
29-09-2023, Apeldoorn
30-10-2023, Apeldoorn
30-10-2023, Utrecht
28-11-2023, Apeldoorn
= STARTGARANTIE
Deze training gaat zeker door; er zijn voldoende aanmeldingen. Heb je vragen of wil je weten hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn? Bel ons dan gerust!
= NOG GEEN STARTGARANTIE
Deze training krijgt startgarantie zodra er voldoende aanmeldingen zijn: bel ons om te horen wat de actuele status is of wat op dit moment de alternatieven zijn.
Cursus Zend Framework: Inleiding
U gaat tijdens de cursus aan de slag met Zend Framework versie 2. Op verzoek is versie 1 ook een mogelijkheid.
Tijdens de Cursus Zend Framework
Het Zend Framework biedt PHP ontwikkelaars een krachtig en gebruiksvriendelijk framework voor webapplicaties en webservices. Dit open-source framework combineert krachtige functionaliteit met een hoog gebruiksgemak. Door de open opzet van het Zend Framework kunt u niet alleen snel een volledige basis voor uw applicaties creëren, maar zijn de verschillende componenten ook goed los in te zetten.
Door gebruik te maken van de standaard functionaliteit van dit framework spaart u veel tijd bij het bouwen van uw applicaties. Uw applicaties worden tevens beter beheersbaar en uit te breiden.
Inhoud
Tijdens de Cursus Zend Framework leert u in vier dagen hoe u volgens het Model-View-Controller (MVC) ontwerppatroon een applicatie opzet met behulp van de “core” infrastructuur van het Zend Framework. Daarnaast leert u werken met een aantal belangrijke onderdelen van het framework, zoals authenticatie, autorisatie, databases, caching en leert u hoe u zelf uitbreidingen onderbrengt in de Module structuur. Na deze cursus kunt u direct met het Zend Framework aan de slag!
Cursus Zend Framework: Modulen
U gaat tijdens de cursus aan de slag met Zend Framework versie 2. Op verzoek is versie 1 ook een mogelijkheid.
Inleiding Zend Framework
In deze module wordt de structuur van het Zend Framework behandeld, kijken we hoe u met het Framework werkt en welke onderdelen beschikbaar zijn.
Routing en controllers
Hoe wordt een request afgehandeld? In deze module leert u hoe ZF een request routeert naar de juiste controller en hoe u hier zelf invloed op uitoefent.
Databases en Models
Het Zend Framework biedt u een eenduidige methode om te werken met verschillende typen databases, zoals MySQL, Postgres en Oracle. In deze module leert u de database adapters van Zend Framework gebruiken. Tevens behandelen we hier Models, die database entiteiten representeren in uw applicatie.
Views en JavaScript support
De View bepaalt hoe de uitvoer van de applicatie wordt gerenderd. U leert hoe u view templates bouwt en gebruikt, maar ook hoe u bijvoorbeeld een JSON uitvoer genereert voor een JavaScript request.
Applicatie bouwen met MVC
Het is van belang dat uw applicatie flexibel en onderhoudbaar blijft. Het Model-View-Controller (MVC) patroon biedt hiervoor een algemeen geaccepteerde oplossing. U leert hoe u met MVC een stevige basis kunt leggen voor elke applicatie. We kijken hier ook naar de Autoloading methoden van ZF.
Forms
In deze module leert u hoe u in Zend Framework een formulier genereert en afhandelt. Ook het valideren van gegevens die door de applicatie worden verwerkt wordt hier behandeld.
Authenticatie en autorisatie
In deze module leert u hoe Zend Framework u de mogelijkheid biedt om gebruikers te identificeren en rollen toe te kennen. Ook werken met sessions komt in deze module aan de orde.
Webservices en externe communicatie
Een webapplicatie moet vaak kunnen communiceren met andere systemen, op basis van een API, of van communicatietechnieken als XML-RPC en SOAP. Tijdens deze module geven we een introductie in de verschillende mogelijkheden.
Module management
Vaak wilt u externe, of zelf geschreven functionaliteit aan uw applicatie toevoegen. Door de modulaire opzet van Zend Framework kunt u deze functionaliteit onderbrengen in een Module, die met behulp van de Module Manager een geïntegreerd onderdeel van uw applicatie wordt.
Caching
Door caching technieken kunt u de performance van uw webapplicatie verbeteren. Met caching kunt u het resultaat van een complexe query bewaren, of volledige pagina's. U leert werken met de Zend Framework caching module.
Internationalisatie
Een website moet vaak worden afgestemd op taal en regionale eigenschappen. In deze module maakt u kennis met de vertalingsmodule van Zend Framework en hoe u View Helpers kunt inzetten om bijvoorbeeld bedragen en datum/tijd aanduidingen af te stemmen op de gebruiker.
Cursus Zend Framework: Extra info
Trainers
Om de praktijk zo dicht mogelijk te benaderen, werkt Eduvision uitsluitend met trainers die zelf in de praktijk actief zijn. Zij kennen de branche, de klanten en de problemen waar je tegenaan loopt. Daarom zijn zij tijdens deze training je persoonlijke coach. Deze vakexpert staat volledig tot je beschikking en ondersteunt direct en doelgericht bij je eigen praktijkcase.
Benodigdheden
Om het meeste rendement te halen uit de Cursus Zend Framework verzoeken wij je vriendelijk om je eigen laptop mee te nemen. Hierdoor heb je altijd jouw eigen praktijkcase en opleidingsmateriaal bij de hand en kun je thuis direct verder met je eigen case.
Voorkennis
Wij verwachten dat cursisten een gedegen kennis hebben van object georiënteerd programmeren (OOP) in PHP.
Cursus Zend Framework: Startdata
Kies uit 3 locatie(s) in Nederland. Ook beschikbaar in Antwerpen.
Bedrijfstraining
Met een bedrijfstraining kies je voor een training die helemaal aansluit bij de specifieke wensen, behoefte en dagelijkse praktijk van jouw bedrijf of organisatie. Je kunt in je eentje deelnemen aan deze maatwerktraining, maar ook met één of meerdere collega’s. Een bedrijfstraining vindt plaats waar je maar wilt: op locatie bij jouw bedrijf of organisatie, ergens in het land of op onze mooie trainingslocatie op de Veluwe in Apeldoorn. Bel ons gerust voor advies; we denken graag met je mee. Wil je een vrijblijvend voorstel ontvangen? Vraag er dan online een aan.
Privétraining
De essentie van een privétraining is, dat de trainer volledig tot jouw beschikking staat. Je kunt daarbij kiezen voor een algemeen programma (zie hiervoor onze trainingomschrijvingen), maar het is ook mogelijk om de training helemaal te laten aansluiten bij jouw specifieke wensen, behoefte en dagelijkse praktijk. Bij zo’n maatwerktraining wordt het programma helemaal afgestemd op jouw situatie, wensen en leerbehoefte. Hierdoor mag je rekenen op maximaal leerrendement. Bel ons gerust voor een (maatwerk)privétraining te bespreken; we denken graag met je mee. Wil je een vrijblijvend voorstel ontvangen? Vraag er dan online een aan.
Virtuele training
Wil je de door jou gewenste training liever virtueel (online) volgen? Dat kan via onze ‘remote classroom’. Het verschil met een face-to-face-training is dat de trainer de training op afstand voor je verzorgt. Je kunt daarbij kiezen voor het algemene programma (zie hiervoor onze trainingomschrijvingen), maar we kunnen de training ook aanpassen aan je specifieke wensen, behoefte en praktijksituatie. Je volgt je virtuele training in je eentje, met je collega’s of met mensen van andere bedrijven. Wil je weten wat we op dit gebied precies voor je kunnen betekenen? Bel ons gerust, we denken graag met je mee over de mogelijke oplossingen.
Klassikale training
Bij een klassikale training volg je een opleiding of training samen met een klas van medestudenten. Het voordeel van deze setting is, dat je kunt leren van andermans cases, tegen het laagst mogelijke tarief. De training vindt plaats op een externe locatie, ergens in het land of op onze mooie trainingslocatie in Apeldoorn (midden op de Veluwe). Heb je een vraag? Bel ons gerust; we helpen je graag verder. Je kunt je natuurlijk ook gelijk inschrijven.
Cursus Zend Framework: Tarieven
Tarief
De kosten voor de Cursus Zend Framework bedragen €2.499,00 (excl. €524,79 BTW). Dit betreft het tarief voor deelname aan een klassikale training. Wil je liever een bedrijfstraining of privétraining? Bel ons dan of vraag online een voorstel aan.
Belastingvoordeel voor werkgevers
De wereld om ons heen verandert in hoog tempo: dit komt met name door de snelle ontwikkelingen op het gebied van de informatie-technologie. Wil je in de toekomst in de IT kunnen (blijven) werken, dan is het essentieel om je kennis up-to-date te houden. Met scholing en training vergroot je je kennis én je kansen op de arbeidsmarkt. Voor werkgevers is het belangrijk om over goed opgeleide medewerkers te kunnen beschikken, ook op de langere termijn. ‘Duurzame inzetbaarheid’ en ‘permanente educatie’ staan daarom bij steeds meer bedrijven prominent op de agenda. De overheid stimuleert dit. Daarom kunnen werkgevers een deel van de kosten voor opleiding en training terugkrijgen van de belasting. Per jaar kan dit voordeel oplopen tot € 2.700 per werknemer.
Cursus Zend Framework: Virtuele training
Wil je de door jou gewenste training liever virtueel (online) volgen? Dat kan via onze ‘remote classroom’. Het verschil met een face-to-face-training is dat de trainer de training op afstand voor je verzorgt. Je kunt daarbij kiezen voor het algemene programma (zie hiervoor onze trainingomschrijvingen), maar we kunnen de training ook aanpassen aan je specifieke wensen, behoefte en praktijksituatie. Je volgt je virtuele training in je eentje, met je collega’s of met mensen van andere bedrijven. Wil je weten wat we op dit gebied precies voor je kunnen betekenen? Bel ons gerust, we denken graag met je mee over de mogelijke oplossingen.
Virtuele training: hoe werkt dat?
Bij een virtuele training kun je via een online verbinding op afstand interactief deelnemen aan de training. Dit wordt ook wel ‘remote classroom’ of ‘virtual classroom’ genoemd. Dit werkt net even anders, maar biedt je dezelfde kwaliteit en is net zo effectief als een face-to-face-training.
Dezelfde kwaliteit, net even anders
Uitgangspunt bij een virtuele training is, dat er net zoveel kennis en vaardigheden worden overgedragen als bij een face-to-face-training. Bovendien dient het elk gewenst niveau van interactiviteit te faciliteren. Daarom werken we vanuit Eduvision met diverse systemen (o.a. dat van onze opdrachtgever), die deze doelstelling breed ondersteunen (waaronder Microsoft Teams of Zoom). Als cursist kun je gratis en eenvoudig inloggen, via een app of via het web.
De verschillende systemen bieden o.a. de volgende mogelijkheden:
- De training volgen met meerdere deelnemers, die je afhankelijk van of ze een camera hebben al dan niet kunt zien.
- Als deelnemers een microfoon hebben, kunnen ze ook met de trainer praten. De trainer kan aangeven en technisch faciliteren wie er kan praten. Deelnemers kunnen virtueel aangeven dat ze wat willen zeggen; de trainer kan hen vervolgens het woord geven.
- Deelnemers kunnen meekijken met de trainer en de trainer kan switchen tussen verschillende schermen die hij wil laten zien.
- Als de deelnemer daar toestemming voor geeft, kan de trainer meekijken op het scherm van de deelnemer (of zelfs het scherm overnemen).
- Er is vaak een chatfunctie, waarmee vragen of opmerkingen voor iedereen zichtbaar worden op het scherm.
- Er is soms een opnamefunctie (de trainer bepaalt - rekening houdend met ieders privacy - of die aan- of uitgezet wordt), waardoor je later (een deel van) de training kunt terugkijken.
- Er kan gebruik gemaakt worden van een whiteboard.
- Er kunnen bestanden gedeeld worden.
NB: Het is handig als je als cursist beschikt over een microfoon of camera (het eerste meer dan het tweede), maar het is geen must; ook zonder kun je deelnemen aan de training. Wél is het zo dat met name een microfoon de interactiviteit bewerkstelligt. Mocht je geen camera of microfoon op de computer hebben, dan is het ook mogelijk om tegelijkertijd in te loggen met je telefoon, zodat je én duidelijk (lees: groot) beeld hebt én kunt beschikken over microfoon en/of camera.
Met de Cursus Zend Framework kunt u als ervaren PHP programmeur snel aan de slag met het Zend Framework . In de cursus komen de opzet van het Zend Framework, het MVC ontwerppatroon, databases, authenticatie en autorisatie, caching, zoeken, webservices, JavaScript integratie en internationalisatie uitgebreid aan de orde. Deze cursus geeft u een vliegende start!
Kies hier je training
-
Met een bedrijfstraining kies je voor een training die helemaal aansluit bij de specifieke wensen, behoefte en dagelijkse praktijk van jouw bedrijf of organisatie. Je kunt in je eentje deelnemen aan deze maatwerktraining, maar ook met één of meerdere collega’s. Een bedrijfstraining vindt plaats waar je maar wilt: op locatie bij jouw bedrijf of organisatie, ergens in het land of op onze mooie nieuwe trainingslocatie op de Veluwe in Apeldoorn.
Voor één of meerdere deelnemers, op de door jou gewenste locatie (maatwerk mogelijk)
Bel mij hierover
Stuur mij een vrijblijvend voorstel -
De essentie van een privétraining is, dat de trainer volledig tot jouw beschikking staat. Je kunt daarbij kiezen voor een algemeen programma (zie hiervoor onze trainingomschrijvingen), maar het is ook mogelijk om de training helemaal te laten aansluiten bij jouw specifieke wensen, behoefte en dagelijkse praktijk. Bij zo’n maatwerktraining wordt het programma helemaal afgestemd op jouw werksituatie, wensen en leerbehoefte. Hierdoor mag je rekenen op maximaal leerrendement.
Bel mij hierover
Stuur mij een vrijblijvend voorstel -
Wil je de door jou gewenste training liever virtueel (online) volgen? Dat kan via onze ‘remote classroom’. Het verschil met een face-to-face-training is dat de trainer de training op afstand voor je verzorgt. Je kunt daarbij kiezen voor het algemene programma (zie hiervoor onze trainingomschrijvingen), maar we kunnen de training ook aanpassen aan je specifieke wensen, behoefte en praktijksituatie. Je volgt je virtuele training in je eentje, met je collega’s of met mensen van andere bedrijven.
(Remote classroom) Aantal dagen en prijs: in overleg
Bel mij hierover
Stuur mij een vrijblijvend voorstel -
Bij een klassikale training volg je een opleiding of training samen met een klas van medestudenten. Het voordeel van deze setting is, dat je kunt leren van andermans cases, tegen het laagst mogelijke tarief. De training vindt plaats op een externe locatie, ergens in het land of op onze mooie nieuwe trainingslocatie in Apeldoorn (midden op de Veluwe).
Bel mij hierover
Ik wil me inschrijven
Startdata virtueel (Remote Classroom)
25-09-2023, Virtueel
24-10-2023, Virtueel
22-11-2023, Virtueel
21-12-2023, Virtueel
19-01-2024, Virtueel
Startdata op locatie
29-09-2023, Utrecht
29-09-2023, Apeldoorn
30-10-2023, Apeldoorn
30-10-2023, Utrecht
28-11-2023, Apeldoorn
= STARTGARANTIE
Deze training gaat zeker door; er zijn voldoende aanmeldingen. Heb je vragen of wil je weten hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn? Bel ons dan gerust!
= NOG GEEN STARTGARANTIE
Deze training krijgt startgarantie zodra er voldoende aanmeldingen zijn: bel ons om te horen wat de actuele status is of wat op dit moment de alternatieven zijn.
Cursus Zend Framework: Inleiding
U gaat tijdens de cursus aan de slag met Zend Framework versie 2. Op verzoek is versie 1 ook een mogelijkheid.
Tijdens de Cursus Zend Framework
Het Zend Framework biedt PHP ontwikkelaars een krachtig en gebruiksvriendelijk framework voor webapplicaties en webservices. Dit open-source framework combineert krachtige functionaliteit met een hoog gebruiksgemak. Door de open opzet van het Zend Framework kunt u niet alleen snel een volledige basis voor uw applicaties creëren, maar zijn de verschillende componenten ook goed los in te zetten.
Door gebruik te maken van de standaard functionaliteit van dit framework spaart u veel tijd bij het bouwen van uw applicaties. Uw applicaties worden tevens beter beheersbaar en uit te breiden.
Inhoud
Tijdens de Cursus Zend Framework leert u in vier dagen hoe u volgens het Model-View-Controller (MVC) ontwerppatroon een applicatie opzet met behulp van de “core” infrastructuur van het Zend Framework. Daarnaast leert u werken met een aantal belangrijke onderdelen van het framework, zoals authenticatie, autorisatie, databases, caching en leert u hoe u zelf uitbreidingen onderbrengt in de Module structuur. Na deze cursus kunt u direct met het Zend Framework aan de slag!
Cursus Zend Framework: Modulen
U gaat tijdens de cursus aan de slag met Zend Framework versie 2. Op verzoek is versie 1 ook een mogelijkheid.
Inleiding Zend Framework
In deze module wordt de structuur van het Zend Framework behandeld, kijken we hoe u met het Framework werkt en welke onderdelen beschikbaar zijn.
Routing en controllers
Hoe wordt een request afgehandeld? In deze module leert u hoe ZF een request routeert naar de juiste controller en hoe u hier zelf invloed op uitoefent.
Databases en Models
Het Zend Framework biedt u een eenduidige methode om te werken met verschillende typen databases, zoals MySQL, Postgres en Oracle. In deze module leert u de database adapters van Zend Framework gebruiken. Tevens behandelen we hier Models, die database entiteiten representeren in uw applicatie.
Views en JavaScript support
De View bepaalt hoe de uitvoer van de applicatie wordt gerenderd. U leert hoe u view templates bouwt en gebruikt, maar ook hoe u bijvoorbeeld een JSON uitvoer genereert voor een JavaScript request.
Applicatie bouwen met MVC
Het is van belang dat uw applicatie flexibel en onderhoudbaar blijft. Het Model-View-Controller (MVC) patroon biedt hiervoor een algemeen geaccepteerde oplossing. U leert hoe u met MVC een stevige basis kunt leggen voor elke applicatie. We kijken hier ook naar de Autoloading methoden van ZF.
Forms
In deze module leert u hoe u in Zend Framework een formulier genereert en afhandelt. Ook het valideren van gegevens die door de applicatie worden verwerkt wordt hier behandeld.
Authenticatie en autorisatie
In deze module leert u hoe Zend Framework u de mogelijkheid biedt om gebruikers te identificeren en rollen toe te kennen. Ook werken met sessions komt in deze module aan de orde.
Webservices en externe communicatie
Een webapplicatie moet vaak kunnen communiceren met andere systemen, op basis van een API, of van communicatietechnieken als XML-RPC en SOAP. Tijdens deze module geven we een introductie in de verschillende mogelijkheden.
Module management
Vaak wilt u externe, of zelf geschreven functionaliteit aan uw applicatie toevoegen. Door de modulaire opzet van Zend Framework kunt u deze functionaliteit onderbrengen in een Module, die met behulp van de Module Manager een geïntegreerd onderdeel van uw applicatie wordt.
Caching
Door caching technieken kunt u de performance van uw webapplicatie verbeteren. Met caching kunt u het resultaat van een complexe query bewaren, of volledige pagina's. U leert werken met de Zend Framework caching module.
Internationalisatie
Een website moet vaak worden afgestemd op taal en regionale eigenschappen. In deze module maakt u kennis met de vertalingsmodule van Zend Framework en hoe u View Helpers kunt inzetten om bijvoorbeeld bedragen en datum/tijd aanduidingen af te stemmen op de gebruiker.
Cursus Zend Framework: Startdata
Kies uit 3 locatie(s) in Nederland. Ook beschikbaar in Antwerpen.
Bedrijfstraining
Met een bedrijfstraining kies je voor een training die helemaal aansluit bij de specifieke wensen, behoefte en dagelijkse praktijk van jouw bedrijf of organisatie. Je kunt in je eentje deelnemen aan deze maatwerktraining, maar ook met één of meerdere collega’s. Een bedrijfstraining vindt plaats waar je maar wilt: op locatie bij jouw bedrijf of organisatie, ergens in het land of op onze mooie trainingslocatie op de Veluwe in Apeldoorn. Bel ons gerust voor advies; we denken graag met je mee. Wil je een vrijblijvend voorstel ontvangen? Vraag er dan online een aan.
Privétraining
De essentie van een privétraining is, dat de trainer volledig tot jouw beschikking staat. Je kunt daarbij kiezen voor een algemeen programma (zie hiervoor onze trainingomschrijvingen), maar het is ook mogelijk om de training helemaal te laten aansluiten bij jouw specifieke wensen, behoefte en dagelijkse praktijk. Bij zo’n maatwerktraining wordt het programma helemaal afgestemd op jouw situatie, wensen en leerbehoefte. Hierdoor mag je rekenen op maximaal leerrendement. Bel ons gerust voor een (maatwerk)privétraining te bespreken; we denken graag met je mee. Wil je een vrijblijvend voorstel ontvangen? Vraag er dan online een aan.
Virtuele training
Wil je de door jou gewenste training liever virtueel (online) volgen? Dat kan via onze ‘remote classroom’. Het verschil met een face-to-face-training is dat de trainer de training op afstand voor je verzorgt. Je kunt daarbij kiezen voor het algemene programma (zie hiervoor onze trainingomschrijvingen), maar we kunnen de training ook aanpassen aan je specifieke wensen, behoefte en praktijksituatie. Je volgt je virtuele training in je eentje, met je collega’s of met mensen van andere bedrijven. Wil je weten wat we op dit gebied precies voor je kunnen betekenen? Bel ons gerust, we denken graag met je mee over de mogelijke oplossingen.
Klassikale training
Bij een klassikale training volg je een opleiding of training samen met een klas van medestudenten. Het voordeel van deze setting is, dat je kunt leren van andermans cases, tegen het laagst mogelijke tarief. De training vindt plaats op een externe locatie, ergens in het land of op onze mooie trainingslocatie in Apeldoorn (midden op de Veluwe). Heb je een vraag? Bel ons gerust; we helpen je graag verder. Je kunt je natuurlijk ook gelijk inschrijven.
Cursus Zend Framework: Tarieven
Tarief
De kosten voor de Cursus Zend Framework bedragen €2.499,00 (excl. €524,79 BTW). Dit betreft het tarief voor deelname aan een klassikale training. Wil je liever een bedrijfstraining of privétraining? Bel ons dan of vraag online een voorstel aan.
Belastingvoordeel voor werkgevers
De wereld om ons heen verandert in hoog tempo: dit komt met name door de snelle ontwikkelingen op het gebied van de informatie-technologie. Wil je in de toekomst in de IT kunnen (blijven) werken, dan is het essentieel om je kennis up-to-date te houden. Met scholing en training vergroot je je kennis én je kansen op de arbeidsmarkt. Voor werkgevers is het belangrijk om over goed opgeleide medewerkers te kunnen beschikken, ook op de langere termijn. ‘Duurzame inzetbaarheid’ en ‘permanente educatie’ staan daarom bij steeds meer bedrijven prominent op de agenda. De overheid stimuleert dit. Daarom kunnen werkgevers een deel van de kosten voor opleiding en training terugkrijgen van de belasting. Per jaar kan dit voordeel oplopen tot € 2.700 per werknemer.
Cursus Zend Framework: Virtuele training
Wil je de door jou gewenste training liever virtueel (online) volgen? Dat kan via onze ‘remote classroom’. Het verschil met een face-to-face-training is dat de trainer de training op afstand voor je verzorgt. Je kunt daarbij kiezen voor het algemene programma (zie hiervoor onze trainingomschrijvingen), maar we kunnen de training ook aanpassen aan je specifieke wensen, behoefte en praktijksituatie. Je volgt je virtuele training in je eentje, met je collega’s of met mensen van andere bedrijven. Wil je weten wat we op dit gebied precies voor je kunnen betekenen? Bel ons gerust, we denken graag met je mee over de mogelijke oplossingen.
Virtuele training: hoe werkt dat?
Bij een virtuele training kun je via een online verbinding op afstand interactief deelnemen aan de training. Dit wordt ook wel ‘remote classroom’ of ‘virtual classroom’ genoemd. Dit werkt net even anders, maar biedt je dezelfde kwaliteit en is net zo effectief als een face-to-face-training.
Dezelfde kwaliteit, net even anders
Uitgangspunt bij een virtuele training is, dat er net zoveel kennis en vaardigheden worden overgedragen als bij een face-to-face-training. Bovendien dient het elk gewenst niveau van interactiviteit te faciliteren. Daarom werken we vanuit Eduvision met diverse systemen (o.a. dat van onze opdrachtgever), die deze doelstelling breed ondersteunen (waaronder Microsoft Teams of Zoom). Als cursist kun je gratis en eenvoudig inloggen, via een app of via het web.
De verschillende systemen bieden o.a. de volgende mogelijkheden:
- De training volgen met meerdere deelnemers, die je afhankelijk van of ze een camera hebben al dan niet kunt zien.
- Als deelnemers een microfoon hebben, kunnen ze ook met de trainer praten. De trainer kan aangeven en technisch faciliteren wie er kan praten. Deelnemers kunnen virtueel aangeven dat ze wat willen zeggen; de trainer kan hen vervolgens het woord geven.
- Deelnemers kunnen meekijken met de trainer en de trainer kan switchen tussen verschillende schermen die hij wil laten zien.
- Als de deelnemer daar toestemming voor geeft, kan de trainer meekijken op het scherm van de deelnemer (of zelfs het scherm overnemen).
- Er is vaak een chatfunctie, waarmee vragen of opmerkingen voor iedereen zichtbaar worden op het scherm.
- Er is soms een opnamefunctie (de trainer bepaalt - rekening houdend met ieders privacy - of die aan- of uitgezet wordt), waardoor je later (een deel van) de training kunt terugkijken.
- Er kan gebruik gemaakt worden van een whiteboard.
- Er kunnen bestanden gedeeld worden.
NB: Het is handig als je als cursist beschikt over een microfoon of camera (het eerste meer dan het tweede), maar het is geen must; ook zonder kun je deelnemen aan de training. Wél is het zo dat met name een microfoon de interactiviteit bewerkstelligt. Mocht je geen camera of microfoon op de computer hebben, dan is het ook mogelijk om tegelijkertijd in te loggen met je telefoon, zodat je én duidelijk (lees: groot) beeld hebt én kunt beschikken over microfoon en/of camera.