Masterclass PHP

 • 8 dagen
 • 3199
 • eerstvolgende startdatum 8 mei  startgarantie

De Masterclass PHP richt zich op professionals die hun PHP kennis grondig willen uitbreiden, ten behoeve van complexe webapplicaties. Tijdens deze masterclass specialiseer jij je in technieken als object georiënteerd programmeren (OOP), software ontwerp en UML. Daarnaast wordt veel nadruk gelegd op het projectmatig werken aan een webapplicatie, onder andere met versiebeheer.

De Masterclass PHP richt zich op professionals die hun PHP kennis grondig willen uitbreiden, ten behoeve van complexe webapplicaties. Tijdens deze masterclass specialiseer jij je in technieken als object georiënteerd programmeren (OOP), software ontwerp en UML. Daarnaast wordt veel nadruk gelegd op het projectmatig werken aan een webapplicatie, onder andere met versiebeheer.

Waarom Eduvision?

Gecertificeerde trainingen

Praktijkcase centraal

Ervaren docenten uit de praktijk

98% klanttevredenheid

Meer dan 150.000 klanten

Kenmerken Masterclass PHP

Alle startdata
Waar en wanneer wilt u de opleiding volgen?

Beoordelingen

Masterclass PHP

Wat vond u goed?: Eerste dagen met overzicht UML en DESIGN PATTERNS en herhaling basisprinciepes OOP. Eindwerk in groep. Collega cursisten. Hier heb ik het meest aan gehad.

M. Gyselinck te Gent (België) 2.6
Alle beoordelingen

Wat is PHP?

PHP staat voor Hypertext Preprocessor en geeft dus aan waar het vaak voor wordt gebruikt: het verwerkt gegevens tot hypertext (HTML). PHP is een server-side scripting programmeertaal. De PHP code wordt niet op de computer uitgevoerd, maar op de server. Deze is dus onzichtbaar voor de gebruiker en het ziet er uit als een gewone HTML-pagina. De PHP code wordt dus als eerst uitgevoerd, voordat de browser iets doet. Een belangrijk onderdeel van het programmeren met PHP is het gebruik van object georiënteerd programmeren. Dit is een methode die zich richt op objecten, met als doel de herbruikbaarheid van de code te vergroten, de opbouw meer structuur te bieden en de benodigde aanpassing van de code te verkleinen.
Tijdens de masterclass PHP gaan we PHP programmeren op hoog niveau: je leert object georiënteerd programmeren (OO programmeren voor PHP), design patterns en alles wat daar bij hoort. Je zult gebruik maken van het Zend Framework en diverse beveiligingsaspecten van de webserver onderzoeken. Ook ga je tijdens de masterclass PHP aan de slag met het maken van een eigen webapplicatie waarbij je werkt met het Model-View-Controller (MVC) patroon, object oriented programming (OOP), UML, XML, Smarty en content management.

Masterclass PHP: Inleiding

Tijdens de cursus

PHP heeft zich ontwikkeld tot een volwassen programmeertaal. Er is veel vraag naar PHP-programmeurs, die volgens geavanceerde programmeertechnieken werken. Tijdens de Masterclass PHP gaan we uitgebreid in op gespecialiseerde technieken als object georiënteerd programmeren (OOP), software ontwerp en UML. Ook behandelen we interactie met API's (via XML of JSON), het gebruik van template engines (Smarty of Twig), Content Management en besteden we aandacht aan PHP en de webserver.

Resultaat

Na afloop van de Masterclass PHP ben je in staat om complexe webapplicaties te ontwikkelen en je weet object georiënteerd te programmeren met PHP. Jij bent bekend met het Model-View-Controller (MVC) patroon en kunt hiermee jouw applicatie structureren. PHP kent voor jou geen geheimen meer!

Praktijkcase

De praktijk staat tijdens de cursus centraal en je gaat aan de slag met jouw eigen webapplicatie, die gebruik maakt van alle technieken die in de opleiding aan de orde komen. Je moet hierbij denken aan een CMS, of een intranet. Aan de hand van het resultaat van deze opdracht wordt beoordeeld of je in aanmerking komt voor het examencertificaat cursus Masterclass PHP.

Competenties en vaardigheden

Om een goede PHP programmeur te worden, werk je tijdens de Masterclass PHP aan de volgende competenties en vaardigheden: uitbreiden van basiskennis over PHP, object georiënteerd programmeren (OOP), gebruik van UML, XML, JSON, Smarty, Twig en content management, PHP en webserver beveiligingsaspecten, werken met frameworks.

Als PHP developer ga je dus de scripttaal PHP beter leren beheersen en ga je dieper in op de kennis van object oriented programming, XML en UML. Om jouw kennis te toetsen werk je aan een eindproduct, namelijk het maken van een webapplicatie.

Specialisaties

PHP Frameworks

Masterclass PHP: Modulen

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

Ontwikkelmethoden

Ontwikkelmethoden voor applicaties beslaan een lang traject: vanaf de eisen van de klant en gebruikers tot en met de implementatie van de applicatie. Tijdens deze module leer jij de belangrijkste ontwikkelmethoden kennen. Aan de hand van een praktijkcase pas je ze vervolgens toe.

Git

Tijdens de Masterclass PHP maken we gebruik van het populaire Git als versiebeheer. Deze techniek wordt gebruikt om met verschillende mensen aan een project te werken. Binnen deze module leer je werken met de Git-techniek en leer je applicaties te mergen, pullen, pushen en rebasen.

Object georiënteerd programmeren

Tijdens deze opleiding gebruiken we de object georiënteerde programmeermethode. Object georiënteerd programmeren heeft tal van voordelen in relatie tot het traditionele programmeren (universele toepasbaarheid van de code, meer geavanceerde toepassingen, etc.). Binnen deze module gaan we uitgebreid in op deze manier van programmeren.

MVC model

We maken gebruikt van het MVC model: model, view en controller om data, code en presentatie (het zogenaamde template) te scheiden. Hierdoor kunnen deze lagen onafhankelijk van elkaar gewijzigd worden. Een applicatie wordt daardoor beter beheersbaar.

PHP en de webserver: beveiliging, optimalisatie, debugging en errorhandling

Tijdens deze module behandelen we de verschillende beveiligingsaspecten van PHP. Ook is er aandacht voor optimalisatie, debugging en errorhandling.

Frameworks

Frameworks bieden een basisstructuur voor (grote) applicaties. Populaire voorbeelden zijn: Laravel en het Zend Framework. Beiden zijn een erg flexibel, zodat jij zelf bepaalt in welke mate je er gebruik van maakt. Je maakt in deze module kennis met het Laravel Framework.

Examen

In overleg met jouw docent ontwikkel je tijdens de opleiding PHP masterclass een webapplicatie, eventueel in samenwerking met andere cursisten. Het welslagen van deze opdracht resulteert in een examencertificaat.

Alternatief

Heb je nog geen kennis van PHP, maar wil jij je er in verdiepen? Dan is het handig om te beginnen met een opleiding PHP Professional! Heb je al enig ervaring met een programmeertaal en SQL en wil jij je verdiepen in PHP? Dan kan je er voor kiezen om een cursus PHP voor programmeurs te volgen! Of wil jij je nog verder specialiseren in PHP technieken, zoals objectgeoriënteerd programmeren (OOP) met het Zend Framework? Met een uitbreiding op verschillende design patterns en ontwikkelmethoden? Dan kan je een Advanced Masterclass PHP volgen!

Masterclass PHP: Extra info

Docenten

Om de praktijk zo dicht mogelijk te benaderen, werkt Eduvision uitsluitend met docenten die zelf in de praktijk actief zijn. Zij kennen de branche, de klanten en de problemen waar je tegenaan loopt. Daarom zijn zij tijdens deze training je persoonlijke coach. De vakdocent staat volledig tot je beschikking en ondersteunt direct en doelgericht bij je eigen praktijkcase.

Benodigdheden

Om het meeste rendement te halen uit de Masterclass PHP verzoeken wij je vriendelijk om je eigen laptop mee te nemen. Hierdoor heb je altijd jouw eigen praktijkcase en opleidingsmateriaal bij de hand en kun je thuis direct verder met je eigen case.

Programmatuur

Tijdens de opleiding maken wij alleen gebruik van open source software zoals Apache, MySQL en GIT. Voor het bewerken van de code is een editor vereist, je kunt in principe zelf bepalen welke editor je wilt gebruiken.

Platform

De Masterclass PHP is zowel geschikt voor PC, Linux of Mac gebruikers. Tijdens de bijeenkomsten maken wij gebruik van PC's met Windows.

Discussieer mee!

Ben jij op zoek naar een plek waar je vakinhoudelijke informatie of ervaringen omtrent PHP met medecursisten en professionals kunt delen? Of wil jij je omringen met mede professionals? Word dan lid van de vakgroep voor PHP professionals van Eduvision en discussieer mee!

PHP ontwikkelingen

Als PHP developer en programmeur moet je op de hoogte blijven van de nieuwste internettechnologie ontwikkelingen. Niet alleen websites worden geprogrammeerd met PHP, maar ook mobiele applicaties. De mobiliteit neemt toe en de mogelijkheden om hierop in te spelen worden steeds groter. Elke ontwikkeling op het gebied van technologie, vereist ook een ontwikkeling in het programmeren. Hierbij kan ook de manier waarop er met objecten wordt omgegaan veranderen. Daarom is het handig om telkens de nieuwste functies van OOP bij te leren.

Er zijn ook diverse PHP frameworks ter beschikking van de PHP developers, zodat het PHP programmeren makkelijker wordt gemaakt. PHP frameworks zijn gebaseerd op een ontwerppatroon, de zogenaamde de model-view-controller structuur (MVC). Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen: datamodel (model), datapresentatie (view) en applicatielogica (controller). Dankzij het gescheiden houden van de PHP code wordt de code beter leesbaar en herbruikbaar. Een belangrijk voordeel van het gebruik van een PHP framework is, dat een andere PHP programmeur jouw werk sneller zou kunnen overnemen. Zo heeft elke framework weer andere functionaliteiten. Het is van belang dat je zelf uitzoekt welke het beste bij jouw project past en dat je de laatste versies weet te beheersen.

Masterclass PHP: Beoordelingen

2.6

Wat vond u goed?: Eerste dagen met overzicht UML en DESIGN PATTERNS en herhaling basisprinciepes OOP. Eindwerk in groep. Collega cursisten. Hier heb ik het meest aan gehad.

2.6

Wat vond u goed?: De onderwerpen UML en beveiliging

2.6

Wat vond u goed?: Cursus vodeed aan de verwachtingen. Ik heb een mooie sprong in kennis kunnen maken. De docent beheerst de materie uitstekend en kan vanuit zijn praktijk kennis goede instructies en feedback geven.
Wat vond u niet goed?: De handdoekjes op het herentoilet. Dat kan echt niet :-)

2.6

Wat vond u goed?: Victor beheerst PHP en OOP goed; het boek is redelijk goed

2.6

Wat vond u goed?: Heel veel geleerd, vooral de dingen die niet in de boeken voor komen waren en zijn erg handig
Wat vond u niet goed?: Niks eigenlijk

2.6

Wat vond u goed?: De docent, de manier waarop hij de stof behandelde en de manier waarop hij mijn eindproject heeft bekeken en van commentaar heeft voorzien

2.6

Wat vond u goed?: Joris heeft goede kennis van zaken, is geduldig en kan de leerstof goed overbrengen. Staat open voor feedback en verbeteringen en geeft ook extra informatie indien daar om gevraagd wordt.

2.6

Wat vond u goed?: stapsgewijs kennismaking met OOP

2.6

Wat vond u goed?: Wat ik goed vond, was de snelheid waarmee we door de stof gingen. Waren er wat knelpunten waarmee ik moeite had, werd daar keurig meer aandacht aan besteed
Wat vond u niet goed?: weinig aan te merken eigenlijk

2.6

Wat vond u goed?: De behandelde stof was precies wat ik zocht. De docent was zeer ter zake kundig en kon de materie goed overbrengen.

Meer Alle beoordelingen

Klanttevredenheid

Bij Eduvision staat de klanttevredenheid voorop. 98% van onze klanten is tevreden over de gevolgde training. Al meer dan 150.000 cursisten gingen jou voor! Onze klanten spreken niet voor niets hun vertrouwen uit in Eduvision en ruim 95% van alle klanten waardeert de cursus van Eduvision met een 8 of hoger. Wanneer jij de Masterclass PHP gevolgd hebt, word je uitgenodigd om een enquête in te vullen. Je kan ons een beoordeling geven over de gehele Masterclass PHP en de behandelde modulen, bijvoorbeeld object georiënteerd programmeren (OOP), het Zend Framework, XML, Smarty, beveiliging en debugging. Als PHP developer kan jij ons een beoordeling geven voor de toekomstige PHP programmeurs!

Masterclass PHP: Startdata

Kies uit 1 locatie(s) in Nederland. Ook beschikbaar in Antwerpen.Startgarantie

Al onze trainingen worden gegarandeerd verzorgd. Mocht het voorkomen dat een training waarvoor je aangemeld bent, niet het minimum aantal deelnemers heeft bereikt, dan bieden wij je voor dezelfde prijs een upgrade aan naar een inhouse training bij jou op locatie.

Trainingsvormen

Klassikaal/open inschrijving

De Masterclass PHP wordt op vaste startdata en locaties gegeven. Iedereen die graag een PHP programmeur wil worden, kan zich inschrijven voor de training PHP masterclass. Inschrijving is mogelijk via de website of telefonisch. Tijdens de cursus PHP masterclass ga je dieper in op het PHP programmeren en leer je werken met diverse ontwikkelmethoden, XML, Smarty en Git.

Incompany

Wil je liever werken met een eigen case? Dat is mogelijk bij Eduvision! De trainer komt dan bij jouw bedrijf op bezoek en stemt de inhoud van de reguliere trainingen speciaal op jou en je collega’s af. Je krijgt een praktijkgerichte, persoonlijke en intensieve begeleiding van de trainer. De trainer is gespecialiseerd in object georiënteerd programmeren (OOP), het Zend Framework, XML, Smarty, content management en beveiligingsaspecten van de webserver en zal jullie opleiden tot een PHP developer. Een incompany training is via de website of telefonisch aan te vragen. Beschik je niet over voldoende ruimte of apparatuur? Dan bieden wij jou een Masterclass PHP op maat aan bij ons op locatie.

Virtuele training

Het is ook mogelijk om de Masterclass PHP online te volgen! Je krijgt dezelfde training als de klassikale vorm, maar dan in een virtueel klaslokaal. Via een online systeem kan je inloggen om vervolgens de trainer en jouw medecursisten online te ontmoeten. Een virtuele training PHP masterclass is via de website en telefonisch aan te vragen.

Masterclass PHP: Tarieven

Tarief

De Masterclass PHP kost € 3199,- (€ 3870,- incl. BTW).

Belastingvoordeel voor werkgevers

Met een opleiding vergroot je je kennis en competenties. En dát stimuleert de overheid. Daarom kom je als werkgever in aanmerking voor belastingvermindering als tegemoetkoming in studiekosten. Op grond van de Subsidieregeling praktijkleren kan je als werkgever vaak een groot deel van de opleidingskosten terugkrijgen. Per jaar kan dit oplopen tot €2700,- per werknemer.

Belastingvoordeel voor particulieren

Ook als je zelf de opleiding betaalt, kun je de kosten vaak aftrekken bij je belastingaangifte. Op die manier verlaag je de kosten van je opleiding aanzienlijk! Voorwaarde is wel dat de studie is gericht op je (toekomstige) werk of beroep. Voor jou als particulier geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op www.belastingdienst.nl

Certificering

Nadat je een cursustraject volledig hebt doorlopen, ontvang je van ons een certificaat. Hiermee kan je aantonen dat je hebt deelgenomen aan de training en deze succesvol hebt afgerond. Je laat zien dat je kennis hebt van object georiënteerd programmeren (OOP), UML, XML, Smarty, het Zend Framework en beveiligingsaspecten. Tijdens de Masterclass PHP ga je aan de slag met het maken van een eigen webapplicatie waarbij je werkt met het Model-View-Controller (MVC) patroon, OOP, UML, XML, Smarty en content management. En vanaf nu mag jij jezelf een professioneel PHP programmeur noemen!

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het certificaat in het Engels te ontvangen, zodat het in het buitenland te gebruiken is.

Arbeidsperspectief

Wanneer je de training PHP masterclass met succes hebt afgerond, kan je in principe meteen aan de slag. Er is veel vraag naar PHP programmeurs op de arbeidsmarkt, maar weinig aanbod. Je kunt beginnen bij een webshop of je kunt werken als een PHP webdeveloper aan diverse websites. Je combineert HTML en CSS met PHP en eventueel JavaScript om direct te programmeren. Daarbij wordt er vaak gevraagd naar ervaring met object georiënteerd programmeren (OOP). Vaak werken bedrijven ook met een PHP Framework, denk bijvoorbeeld aan Laravel, Symfony en Zend Framework. Nadat je een cursus PHP masterclass hebt afgerond, kun je er eventueel voor kiezen om een cursus Laravel, cursus Zend Framework, cursus CodeIgniter, cursus Laravel of cursus Symfony te volgen. Tijdens de masterclass PHP leer je in ieder geval al werken met het Zend Framework.

Masterclass PHP: Virtuele training

De Masterclass PHP online

Wil je de Masterclass PHP online volgen? Dat kan! Wij bieden nu ook virtuele trainingen aan. Dat houdt in dat je exact dezelfde training volgt in een virtueel klaslokaal. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.

Een online training scheelt je tijd én geld! Uiteraard kost het je geen reistijd om naar de opleidingslocatie te komen maar je bespaart ook de reiskosten!

Voordelen van een virtuele training:

 • Exact dezelfde cursus als de klassikale (reguliere) training
 • Trainer neemt je scherm over en kijkt met je mee
 • De trainer helpt je op afstand en geeft feedback
 • Geen reiskosten en reistijd kwijt
 • Kwaliteit blijft gewaarborgd

Wacht niet langer en neem contact op voor de online Masterclass PHP!

Training op maat

Wil je liever werken met een eigen case? Dat is mogelijk bij Eduvision! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de masterclass PHP speciaal op jou en je collega’s af. Je wordt opgeleid tot een professioneel PHP developer door een trainer die verstand heeft van PHP, object georiënteerd programmeren, het Zend Framework en XML. Je gaat als toekomstig PHP programmeur aan de slag met het maken van een eigen webapplicatie waarbij je werkt met het Model-View-Controller (MVC) patroon en OOP. Een virtuele training PHP masterclass op maat is via de website en telefonisch aan te vragen.

De Masterclass PHP richt zich op professionals die hun PHP kennis grondig willen uitbreiden, ten behoeve van complexe webapplicaties. Tijdens deze masterclass specialiseer jij je in technieken als object georiënteerd programmeren (OOP), software ontwerp en UML. Daarnaast wordt veel nadruk gelegd op het projectmatig werken aan een webapplicatie, onder andere met versiebeheer.

Masterclass PHP: Inleiding

Tijdens de cursus

PHP heeft zich ontwikkeld tot een volwassen programmeertaal. Er is veel vraag naar PHP-programmeurs, die volgens geavanceerde programmeertechnieken werken. Tijdens de Masterclass PHP gaan we uitgebreid in op gespecialiseerde technieken als object georiënteerd programmeren (OOP), software ontwerp en UML. Ook behandelen we interactie met API's (via XML of JSON), het gebruik van template engines (Smarty of Twig), Content Management en besteden we aandacht aan PHP en de webserver.

Resultaat

Na afloop van de Masterclass PHP ben je in staat om complexe webapplicaties te ontwikkelen en je weet object georiënteerd te programmeren met PHP. Jij bent bekend met het Model-View-Controller (MVC) patroon en kunt hiermee jouw applicatie structureren. PHP kent voor jou geen geheimen meer!

Praktijkcase

De praktijk staat tijdens de cursus centraal en je gaat aan de slag met jouw eigen webapplicatie, die gebruik maakt van alle technieken die in de opleiding aan de orde komen. Je moet hierbij denken aan een CMS, of een intranet. Aan de hand van het resultaat van deze opdracht wordt beoordeeld of je in aanmerking komt voor het examencertificaat cursus Masterclass PHP.

Competenties en vaardigheden

Om een goede PHP programmeur te worden, werk je tijdens de Masterclass PHP aan de volgende competenties en vaardigheden: uitbreiden van basiskennis over PHP, object georiënteerd programmeren (OOP), gebruik van UML, XML, JSON, Smarty, Twig en content management, PHP en webserver beveiligingsaspecten, werken met frameworks.

Als PHP developer ga je dus de scripttaal PHP beter leren beheersen en ga je dieper in op de kennis van object oriented programming, XML en UML. Om jouw kennis te toetsen werk je aan een eindproduct, namelijk het maken van een webapplicatie.

Specialisaties

PHP Frameworks

Masterclass PHP: Modulen

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

Ontwikkelmethoden

Ontwikkelmethoden voor applicaties beslaan een lang traject: vanaf de eisen van de klant en gebruikers tot en met de implementatie van de applicatie. Tijdens deze module leer jij de belangrijkste ontwikkelmethoden kennen. Aan de hand van een praktijkcase pas je ze vervolgens toe.

Git

Tijdens de Masterclass PHP maken we gebruik van het populaire Git als versiebeheer. Deze techniek wordt gebruikt om met verschillende mensen aan een project te werken. Binnen deze module leer je werken met de Git-techniek en leer je applicaties te mergen, pullen, pushen en rebasen.

Object georiënteerd programmeren

Tijdens deze opleiding gebruiken we de object georiënteerde programmeermethode. Object georiënteerd programmeren heeft tal van voordelen in relatie tot het traditionele programmeren (universele toepasbaarheid van de code, meer geavanceerde toepassingen, etc.). Binnen deze module gaan we uitgebreid in op deze manier van programmeren.

MVC model

We maken gebruikt van het MVC model: model, view en controller om data, code en presentatie (het zogenaamde template) te scheiden. Hierdoor kunnen deze lagen onafhankelijk van elkaar gewijzigd worden. Een applicatie wordt daardoor beter beheersbaar.

PHP en de webserver: beveiliging, optimalisatie, debugging en errorhandling

Tijdens deze module behandelen we de verschillende beveiligingsaspecten van PHP. Ook is er aandacht voor optimalisatie, debugging en errorhandling.

Frameworks

Frameworks bieden een basisstructuur voor (grote) applicaties. Populaire voorbeelden zijn: Laravel en het Zend Framework. Beiden zijn een erg flexibel, zodat jij zelf bepaalt in welke mate je er gebruik van maakt. Je maakt in deze module kennis met het Laravel Framework.

Examen

In overleg met jouw docent ontwikkel je tijdens de opleiding PHP masterclass een webapplicatie, eventueel in samenwerking met andere cursisten. Het welslagen van deze opdracht resulteert in een examencertificaat.

Alternatief

Heb je nog geen kennis van PHP, maar wil jij je er in verdiepen? Dan is het handig om te beginnen met een opleiding PHP Professional! Heb je al enig ervaring met een programmeertaal en SQL en wil jij je verdiepen in PHP? Dan kan je er voor kiezen om een cursus PHP voor programmeurs te volgen! Of wil jij je nog verder specialiseren in PHP technieken, zoals objectgeoriënteerd programmeren (OOP) met het Zend Framework? Met een uitbreiding op verschillende design patterns en ontwikkelmethoden? Dan kan je een Advanced Masterclass PHP volgen!

Masterclass PHP: Beoordelingen

2.6

Wat vond u goed?: Eerste dagen met overzicht UML en DESIGN PATTERNS en herhaling basisprinciepes OOP. Eindwerk in groep. Collega cursisten. Hier heb ik het meest aan gehad.

2.6

Wat vond u goed?: De onderwerpen UML en beveiliging

2.6

Wat vond u goed?: Cursus vodeed aan de verwachtingen. Ik heb een mooie sprong in kennis kunnen maken. De docent beheerst de materie uitstekend en kan vanuit zijn praktijk kennis goede instructies en feedback geven.
Wat vond u niet goed?: De handdoekjes op het herentoilet. Dat kan echt niet :-)

2.6

Wat vond u goed?: Victor beheerst PHP en OOP goed; het boek is redelijk goed

2.6

Wat vond u goed?: Heel veel geleerd, vooral de dingen die niet in de boeken voor komen waren en zijn erg handig
Wat vond u niet goed?: Niks eigenlijk

2.6

Wat vond u goed?: De docent, de manier waarop hij de stof behandelde en de manier waarop hij mijn eindproject heeft bekeken en van commentaar heeft voorzien

2.6

Wat vond u goed?: Joris heeft goede kennis van zaken, is geduldig en kan de leerstof goed overbrengen. Staat open voor feedback en verbeteringen en geeft ook extra informatie indien daar om gevraagd wordt.

2.6

Wat vond u goed?: stapsgewijs kennismaking met OOP

2.6

Wat vond u goed?: Wat ik goed vond, was de snelheid waarmee we door de stof gingen. Waren er wat knelpunten waarmee ik moeite had, werd daar keurig meer aandacht aan besteed
Wat vond u niet goed?: weinig aan te merken eigenlijk

2.6

Wat vond u goed?: De behandelde stof was precies wat ik zocht. De docent was zeer ter zake kundig en kon de materie goed overbrengen.

Meer Alle beoordelingen

Klanttevredenheid

Bij Eduvision staat de klanttevredenheid voorop. 98% van onze klanten is tevreden over de gevolgde training. Al meer dan 150.000 cursisten gingen jou voor! Onze klanten spreken niet voor niets hun vertrouwen uit in Eduvision en ruim 95% van alle klanten waardeert de cursus van Eduvision met een 8 of hoger. Wanneer jij de Masterclass PHP gevolgd hebt, word je uitgenodigd om een enquête in te vullen. Je kan ons een beoordeling geven over de gehele Masterclass PHP en de behandelde modulen, bijvoorbeeld object georiënteerd programmeren (OOP), het Zend Framework, XML, Smarty, beveiliging en debugging. Als PHP developer kan jij ons een beoordeling geven voor de toekomstige PHP programmeurs!

Masterclass PHP: Startdata

Kies uit 1 locatie(s) in Nederland. Ook beschikbaar in Antwerpen.Startgarantie

Al onze trainingen worden gegarandeerd verzorgd. Mocht het voorkomen dat een training waarvoor je aangemeld bent, niet het minimum aantal deelnemers heeft bereikt, dan bieden wij je voor dezelfde prijs een upgrade aan naar een inhouse training bij jou op locatie.

Trainingsvormen

Klassikaal/open inschrijving

De Masterclass PHP wordt op vaste startdata en locaties gegeven. Iedereen die graag een PHP programmeur wil worden, kan zich inschrijven voor de training PHP masterclass. Inschrijving is mogelijk via de website of telefonisch. Tijdens de cursus PHP masterclass ga je dieper in op het PHP programmeren en leer je werken met diverse ontwikkelmethoden, XML, Smarty en Git.

Incompany

Wil je liever werken met een eigen case? Dat is mogelijk bij Eduvision! De trainer komt dan bij jouw bedrijf op bezoek en stemt de inhoud van de reguliere trainingen speciaal op jou en je collega’s af. Je krijgt een praktijkgerichte, persoonlijke en intensieve begeleiding van de trainer. De trainer is gespecialiseerd in object georiënteerd programmeren (OOP), het Zend Framework, XML, Smarty, content management en beveiligingsaspecten van de webserver en zal jullie opleiden tot een PHP developer. Een incompany training is via de website of telefonisch aan te vragen. Beschik je niet over voldoende ruimte of apparatuur? Dan bieden wij jou een Masterclass PHP op maat aan bij ons op locatie.

Virtuele training

Het is ook mogelijk om de Masterclass PHP online te volgen! Je krijgt dezelfde training als de klassikale vorm, maar dan in een virtueel klaslokaal. Via een online systeem kan je inloggen om vervolgens de trainer en jouw medecursisten online te ontmoeten. Een virtuele training PHP masterclass is via de website en telefonisch aan te vragen.

Masterclass PHP: Tarieven

Tarief

De Masterclass PHP kost € 3199,- (€ 3870,- incl. BTW).

Belastingvoordeel voor werkgevers

Met een opleiding vergroot je je kennis en competenties. En dát stimuleert de overheid. Daarom kom je als werkgever in aanmerking voor belastingvermindering als tegemoetkoming in studiekosten. Op grond van de Subsidieregeling praktijkleren kan je als werkgever vaak een groot deel van de opleidingskosten terugkrijgen. Per jaar kan dit oplopen tot €2700,- per werknemer.

Belastingvoordeel voor particulieren

Ook als je zelf de opleiding betaalt, kun je de kosten vaak aftrekken bij je belastingaangifte. Op die manier verlaag je de kosten van je opleiding aanzienlijk! Voorwaarde is wel dat de studie is gericht op je (toekomstige) werk of beroep. Voor jou als particulier geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op www.belastingdienst.nl

Certificering

Nadat je een cursustraject volledig hebt doorlopen, ontvang je van ons een certificaat. Hiermee kan je aantonen dat je hebt deelgenomen aan de training en deze succesvol hebt afgerond. Je laat zien dat je kennis hebt van object georiënteerd programmeren (OOP), UML, XML, Smarty, het Zend Framework en beveiligingsaspecten. Tijdens de Masterclass PHP ga je aan de slag met het maken van een eigen webapplicatie waarbij je werkt met het Model-View-Controller (MVC) patroon, OOP, UML, XML, Smarty en content management. En vanaf nu mag jij jezelf een professioneel PHP programmeur noemen!

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het certificaat in het Engels te ontvangen, zodat het in het buitenland te gebruiken is.

Arbeidsperspectief

Wanneer je de training PHP masterclass met succes hebt afgerond, kan je in principe meteen aan de slag. Er is veel vraag naar PHP programmeurs op de arbeidsmarkt, maar weinig aanbod. Je kunt beginnen bij een webshop of je kunt werken als een PHP webdeveloper aan diverse websites. Je combineert HTML en CSS met PHP en eventueel JavaScript om direct te programmeren. Daarbij wordt er vaak gevraagd naar ervaring met object georiënteerd programmeren (OOP). Vaak werken bedrijven ook met een PHP Framework, denk bijvoorbeeld aan Laravel, Symfony en Zend Framework. Nadat je een cursus PHP masterclass hebt afgerond, kun je er eventueel voor kiezen om een cursus Laravel, cursus Zend Framework, cursus CodeIgniter, cursus Laravel of cursus Symfony te volgen. Tijdens de masterclass PHP leer je in ieder geval al werken met het Zend Framework.

Masterclass PHP: Virtuele training

De Masterclass PHP online

Wil je de Masterclass PHP online volgen? Dat kan! Wij bieden nu ook virtuele trainingen aan. Dat houdt in dat je exact dezelfde training volgt in een virtueel klaslokaal. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.

Een online training scheelt je tijd én geld! Uiteraard kost het je geen reistijd om naar de opleidingslocatie te komen maar je bespaart ook de reiskosten!

Voordelen van een virtuele training:

 • Exact dezelfde cursus als de klassikale (reguliere) training
 • Trainer neemt je scherm over en kijkt met je mee
 • De trainer helpt je op afstand en geeft feedback
 • Geen reiskosten en reistijd kwijt
 • Kwaliteit blijft gewaarborgd

Wacht niet langer en neem contact op voor de online Masterclass PHP!

Training op maat

Wil je liever werken met een eigen case? Dat is mogelijk bij Eduvision! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de masterclass PHP speciaal op jou en je collega’s af. Je wordt opgeleid tot een professioneel PHP developer door een trainer die verstand heeft van PHP, object georiënteerd programmeren, het Zend Framework en XML. Je gaat als toekomstig PHP programmeur aan de slag met het maken van een eigen webapplicatie waarbij je werkt met het Model-View-Controller (MVC) patroon en OOP. Een virtuele training PHP masterclass op maat is via de website en telefonisch aan te vragen.

Speciale deals ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Uw inschrijving is verwerkt.