Whitepaper online video - strategie en tactiek

Waarom deze whitepaper?

Het gebruik van online video groeit met dubbele cijfers en dat is ook de verwachting voor de komende jaren. Partijen als Cisco, Forrester Research en IDC voorspellen een groei van 600% tot 2015. Als gevolg hiervan gaan bedrijven denken als uitgevers en content aanbieden via online video. Inhoud laat zich immers het beste vertalen in beeld en video valt op. Het trekt meer aandacht dan andere, meer klassieke, media. Dat blijkt uit het feit dat websites met video gemiddeld 10 keer langer worden bezocht. En bovendien worden sites met video 41% meer aangeklikt in zoekmachines (bron: aimClear). Bij het gebruik van online video stellen organisaties hun eigen doelen, die zich om te beginnen richten op het behalen van voldoende views en interactie met de doelgroep.

Iedere organisatie die zich af- vraagt wat online video voor hen oplevert, stelt zich een aantal vragen die terug te herleiden zijn naar drie thema’s: formats & branding, distributie & traffic en conversie & ROI. Deze onderwerpen staan centraal in deze whitepaper die een handleiding vormt voor het maken van de juiste keuzes.

Whitepaper aangeboden door: Quadia.

Download Whitepaper

Downloaden
Hartelijk bedankt, uw aanvraag is ontvangen. U ontvangt de whitepaper binnen enkele ogenblikken in uw e-mailbox. Er is iets mis gegeaan, probeert u het alstublieft opnieuw.
Wij respecteren uw privacy