Wil je een face-to-face-training? Of liever een training op afstand? Beide is mogelijk bij Eduvision! Onze trainingslocaties bieden voldoende ruimte om de voorgeschreven 1,5m afstand te houden; ook alle overige RIVM-voorschriften leven we nauwlettend na. Kies je voor een virtuele training, dan schakel je online direct met de trainer. Daarbij bieden we je vanzelfsprekend de kwaliteit die je van ons gewend bent. Bel ons om te horen wat we hierin voor je kunnen betekenen.

Whitepaper SEO of SEA voor een betere online vindbaarheid

Waarom dit whitepaper?

Waarom zijn SEO en SEA belangrijk voor een goede online vindbaarheid? Als ondernemer ben jij op zoek naar potentiƫle klanten. Echter zijn tegenwoordig de klanten op zoek naar jou en doen dat via het internet door gebruik te maken van zoekmachines in Google. Daarom is het belangrijk dat jouw website bovenaan de zoekresultaten verschijnt. Dit doe je bijvoorbeeld door SEO of SEA toe te passen. Maar wanneer gebruik je nu SEO en op welk moment is SEA meer geschikt? In dit whitepaper gaan we hier dieper op in.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Wat is SEO?
  • Technische optimalisatie
  • Linkbuilding
  • Voordelen en nadelen SEO
  • Hoe werkt SEA?
  • Voordelen en nadelen SEA

Whitepaper aangeboden door: Marketing Link.

Download Whitepaper

Downloaden
Hartelijk bedankt, uw aanvraag is ontvangen. U ontvangt de whitepaper binnen enkele ogenblikken in uw e-mailbox. Er is iets mis gegeaan, probeert u het alstublieft opnieuw.
Wij respecteren uw privacy