Cursus AngularJS

 • 2 dagen
 • 999
 • eerstvolgende startdatum 9 februari  startgarantie

AngularJS is de HTML voor het bouwen van webapplicaties en uitstekend geschikt voor dynamische webapplicaties. Tijdens de Cursus AngularJS leer jij werken met dit framework waarmee je jouw op browser gebaseerde applicatie uitbreidt met model-view-controller (MVC) mogelijkheden. Daardoor wordt zowel het testen als het ontwikkelen van jouw dynamische applicatie vele malen eenvoudiger. We behandelen alle facetten van AngularJS en jij bouwt jouw eigen applicatie.

AngularJS is de HTML voor het bouwen van webapplicaties en uitstekend geschikt voor dynamische webapplicaties. Tijdens de Cursus AngularJS leer jij werken met dit framework waarmee je jouw op browser gebaseerde applicatie uitbreidt met model-view-controller (MVC) mogelijkheden. Daardoor wordt zowel het testen als het ontwikkelen van jouw dynamische applicatie vele malen eenvoudiger. We behandelen alle facetten van AngularJS en jij bouwt jouw eigen applicatie.

Waarom Eduvision?

Gecertificeerde trainingen

Praktijkcase centraal

Ervaren docenten uit de praktijk

98% klanttevredenheid

Meer dan 150.000 klanten

Kenmerken Cursus AngularJS

Alle startdata
Waar en wanneer wilt u de opleiding volgen?

Beoordelingen

Cursus AngularJS

Wat vond u goed? De opleiding voldeed aan mijn verwachtingen. De docent was goed in staat om de stof over te brengen en ik ontving bruikbare feedback. Wat vond u niet goed? De lunch was erg karig. Onvoldoende brood en er werd ook geen moeite gedaan dit te verbeteren. 'Het was even niet anders' volgens de cursusleider.

C. Wakkers 4.0
Alle beoordelingen

Wat is AngularJS?

AngularJS is een open-source JavaScript framework en ondersteunt data-koppeling in twee richtingen. Angular JS is ontwikkeld zodat er makkelijk gewerkt kan worden aan grote en complexe webapplicaties. Vaak worden er single page applicaties (SPA’s) mee gebouwd. Met het Model-View-Controller (MVC) ontwerppatroon worden de ontwikkeling en testing capaciteiten van applicaties makkelijker gemaakt. De onderdelen worden van elkaar gescheiden en door middel van Dependency Injection worden de services naar de client-side gebracht. Zo wordt de server minder belast. Ook hoeft er minder DOM (Document Object Model) manipulatie plaats te vinden. Het is vrij ingewikkeld om goede browser-based applicaties te maken met HTML, CSS en JavaScript. Maar met de komst van AngularJS is het mogelijk om browser applicaties op een veel betrouwbaardere manier te maken. Door het gebruik van AngularJS kun je veel traditionele problemen met browser applicaties oplossen en zelfs voorkomen. Met HTML en CSS worden statische webpagina’s gemaakt, terwijl met Angular JS ook meer dynamische applicaties gemaakt kunnen worden.
Tijdens de cursus AngularJS ga je in op de mogelijkheden van AngularJS en wordt er gekeken naar bekende design patterns, zoals Model-View-Controller en Dependency Injection. Daarnaast ga je aan de slag met het maken van een eigen applicatie en zul je deze testen.

Cursus AngularJS: Inleiding

Tijdens de cursus

AngularJS is de HTML voor het bouwen van webapplicaties. Tijdens de Cursus AngularJS leer je alle mogelijkheden van AngularJS kennen en bouw je jouw eigen applicatie. Jij ontwikkelt een omgeving die expressief is, goed leesbaar is en die je snel kunt ontwikkelen. Binnen de cursus leer jij de basis kennen, behandelen we control, backend, het creëren van componenten, het embedden van andere applicaties, de dependency injection en het testen van AngularJS.

Praktijkcase

Je gaat tijdens de Cursus AngularJS op praktijkgerichte wijze aan de slag met AngularJS. De ontwikkeling van jouw eigen dynamische applicatie loopt als rode draad door de opleiding. Op basis van alle opgedane kennis ontwikkel jij jouw eigen applicatie met AngularJS die beschikt over een code die klein, expressief en zeer goed leesbaar is.

Competenties en vaardigheden

Om een goede AngularJS developer te worden, werk je tijdens de Cursus AngularJS aan de volgende competenties en vaardigheden: applicatie ontwikkeling, applicatie testing, Dependency Injection, maken van een back-end, componenten creëren.
Tijdens de cursus AngularJS leerje werken met het MVC ontwerppatroon en ga je zelf een applicatie ontwikkelen en deze uitvoerig testen.

Gerelateerd

Cursus AngularJS: Modulen

Tijdens de Cursus AngularJS behandelen we de volgende modulen zodat jij het framework in zijn geheel leert kennen:

 • Toevoegen van Controls
 • Een backend maken
 • Het creëren van componenten
  • Richtlijnen
  • Herbruikbare componenten
  • Lokalisatie
 • Embedden en injecteren
  • Embedden
  • Injecteren
  • Testen

Praktijkcase

Je gaat tijdens de Cursus AngularJS op praktijkgerichte wijze aan de slag met AngularJS. De ontwikkeling van jouw eigen dynamische applicatie loopt als rode draad door de opleiding. Op basis van alle opgedane kennis ontwikkel je jouw eigen applicatie met AngularJS die beschikt over een code die klein, expressief en zeer goed leesbaar is.

Alternatief

Wil je liever werken met een andere JavaScript framework? Dan zou je kunnen kiezen voor een cursus ExtJS / Sencha of een cursus Kendo UI! Tijdens de cursus ExtJS / Sencha en de cursus Kendo UI ga je aan de slag met de desbetreffende framework en ga je een applicatie ontwikkelen. Daarnaast kun je er voor kiezen om een cursus jQuery te volgen! Tijdens de cursus jQuery leer je te programmeren met deze JavaScript bibliotheek.

Cursus AngularJS: Extra info

Docenten

Om de praktijk zo dicht mogelijk te benaderen, werkt Eduvision uitsluitend met docenten die zelf in de praktijk actief zijn. Zij kennen de branche, de klanten en de problemen waar je tegenaan loopt. Daarom zijn zij tijdens deze training je persoonlijke coach. De vakdocent staat volledig tot je beschikking en ondersteunt direct en doelgericht bij je eigen praktijkcase.

Benodigdheden

Om het meeste rendement te halen uit de Cursus AngularJS verzoeken wij je vriendelijk om je eigen laptop mee te nemen. Hierdoor heb je altijd jouw eigen praktijkcase en opleidingsmateriaal bij de hand en kun je thuis direct verder met je eigen case.

AngularJS ontwikkelingen

Het gebruik van de smartphone is tegenwoordig volledig geïntegreerd in onze samenleving. Daarom is het van belang om ook mobiele applicaties te ontwikkelen. Met AngularJS is dit dan ook mogelijk. De nieuwste versie van AngularJS is op de toekomst gericht en probeert een zo goed mogelijke ontwerpomgeving te creëren voor de ontwikkelaars en developers. Om het voor de AngularJS ontwikkelaars makkelijker te maken, wordt er geprobeerd om zo weinig mogelijk drastische veranderingen toe te passen in de updates van Angular JS.

Voorkennis

Omdat AnglurJS voortbouwt op reeds bestaande webtechnieken als HTML, CSS en vooral JavaScript is het van belang om hier enige basis in te hebben.

Cursus AngularJS: Beoordelingen

4.0

Wat vond u goed? De opleiding voldeed aan mijn verwachtingen. De docent was goed in staat om de stof over te brengen en ik ontving bruikbare feedback. Wat vond u niet goed? De lunch was erg karig. Onvoldoende brood en er werd ook geen moeite gedaan dit te verbeteren. 'Het was even niet anders' volgens de cursusleider.

4.0

Wat vond u goed?: Het kennisniveau waarmee ik uit de cursus ben gekomen
Wat vond u niet goed?: - Op de eerste dag ben ik voor niets naar Utrecht gereden voor de cursus. Ik werd pas om 9:15 uur gebeld dat de docent ziek was, terwijl de cursus om 9:30 uur had moeten beginnen. Toen was ik inmiddels al 1,5 uur onder weg en moest ik nog slechts 5 minuten rijden

Klanttevredenheid

Bij Eduvision staat de klanttevredenheid voorop. 98% van onze klanten is tevreden over de gevolgde training. Al meer dan 150.000 cursisten gingen jou voor! Onze klanten spreken niet voor niets hun vertrouwen uit in Eduvision en ruim 95% van alle klanten waardeert de cursus van Eduvision met een 8 of hoger. Wanneer jij de Cursus AngularJS gevolgd hebt, word je uitgenodigd om een enquête in te vullen. Je kan ons een beoordeling geven over de gehele Cursus AngularJS en de behandelde modulen, bijvoorbeeld MVC-patroon, databinding, componenten creatie, testing en applicatie ontwikkeling. Als AngularJS expert kan jij ons een beoordeling geven voor de toekomstige AngularJS developers!

Cursus AngularJS: Startdata

Kies uit 1 locatie(s) in Nederland. Ook beschikbaar in Antwerpen.Startgarantie

Al onze trainingen worden gegarandeerd verzorgd. Mocht het voorkomen dat een training waarvoor je aangemeld bent, niet het minimum aantal deelnemers heeft bereikt, dan bieden wij je voor dezelfde prijs een upgrade aan naar een inhouse training bij jou op locatie.

Trainingsvormen

Klassikaal/open inschrijving

De Cursus AngularJS wordt op vaste startdata en locaties gegeven. Iedereen die graag een AngularJS developer wil worden, kan zich inschrijven voor de desbetreffende training. Inschrijving is mogelijk via de website of telefonisch.

Incompany

Wil je liever werken met een eigen case? Dat is mogelijk bij Eduvision! De trainer komt dan bij jouw bedrijf op bezoek en stemt de inhoud van de reguliere trainingen speciaal op jou en je collega’s af. Je krijgt een praktijkgerichte, persoonlijke en intensieve begeleiding van de trainer. De trainer is gespecialiseerd in Angular JS, Dependency Injection, Model-View-Controller patroon en applicatie ontwikkeling en zal jullie opleiden tot een AngularJS expert. Een incompany training is via de website of telefonisch aan te vragen. Beschik je niet over voldoende ruimte of apparatuur? Dan bieden wij jou een Cursus AngularJS op maat aan bij ons op locatie.

Cursus AngularJS: Tarieven

Tarief

De Cursus AngularJS kost € 999,- (€ 1208,- incl. BTW).

Belastingvoordeel voor werkgevers

Met een opleiding vergroot je je kennis en competenties. En dát stimuleert de overheid. Daarom kom je als werkgever in aanmerking voor belastingvermindering als tegemoetkoming in studiekosten. Op grond van de Subsidieregeling praktijkleren kan je als werkgever vaak een groot deel van de opleidingskosten terugkrijgen. Per jaar kan dit oplopen tot €2700,- per werknemer.

Belastingvoordeel voor particulieren

Ook als je zelf de opleiding betaalt, kun je de kosten vaak aftrekken bij je belastingaangifte. Op die manier verlaag je de kosten van je opleiding aanzienlijk! Voorwaarde is wel dat de studie is gericht op je (toekomstige) werk of beroep. Voor jou als particulier geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op www.belastingdienst.nl

Certificering

Nadat je een cursustraject volledig hebt doorlopen, ontvang je van ons een certificaat. Hiermee kan je aantonen dat je hebt deelgenomen aan de training en deze succesvol hebt afgerond. Je laat zien dat je kennis hebt van applicatie ontwikkeling en testing met AngularJS. Tijdens de Cursus AngularJS ga je zelf aan de slag met het ontwikkelen en testen van een applicatie en leer je werken met AngularJS, het MVC patroon en Dependency Injection. En vanaf nu mag jij jezelf een professioneel AngularJS developer. noemen!

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het certificaat in het Engels te ontvangen, zodat het in het buitenland te gebruiken is.

Arbeidsperspectief

De technologie ontwikkelt zich ontzettend snel. Het is belangrijk om als ontwikkelaar veel te leren over diverse frameworks, omdat bedrijven gebruik kunnen maken van diverse frameworks. Veel applicaties worden gebouwd met de programmeertaal JavaScript en AngularJS. Om zo veel mogelijk webaplicaties te kunnen bouwen, heb je hier dus wel kennis in nodig. Bovendien wordt AngularJS ook internationaal veelvuldig gebruikt en was ontworpen door Google.

Cursus AngularJS: Virtuele training

De Cursus AngularJS online

Wil je de Cursus AngularJS online volgen? Dat kan! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de Cursus AngularJS speciaal op jou en je collega's af. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.

Wacht niet langer en neem contact op voor de online Cursus AngularJS!

AngularJS is de HTML voor het bouwen van webapplicaties en uitstekend geschikt voor dynamische webapplicaties. Tijdens de Cursus AngularJS leer jij werken met dit framework waarmee je jouw op browser gebaseerde applicatie uitbreidt met model-view-controller (MVC) mogelijkheden. Daardoor wordt zowel het testen als het ontwikkelen van jouw dynamische applicatie vele malen eenvoudiger. We behandelen alle facetten van AngularJS en jij bouwt jouw eigen applicatie.

Cursus AngularJS: Inleiding

Tijdens de cursus

AngularJS is de HTML voor het bouwen van webapplicaties. Tijdens de Cursus AngularJS leer je alle mogelijkheden van AngularJS kennen en bouw je jouw eigen applicatie. Jij ontwikkelt een omgeving die expressief is, goed leesbaar is en die je snel kunt ontwikkelen. Binnen de cursus leer jij de basis kennen, behandelen we control, backend, het creëren van componenten, het embedden van andere applicaties, de dependency injection en het testen van AngularJS.

Praktijkcase

Je gaat tijdens de Cursus AngularJS op praktijkgerichte wijze aan de slag met AngularJS. De ontwikkeling van jouw eigen dynamische applicatie loopt als rode draad door de opleiding. Op basis van alle opgedane kennis ontwikkel jij jouw eigen applicatie met AngularJS die beschikt over een code die klein, expressief en zeer goed leesbaar is.

Competenties en vaardigheden

Om een goede AngularJS developer te worden, werk je tijdens de Cursus AngularJS aan de volgende competenties en vaardigheden: applicatie ontwikkeling, applicatie testing, Dependency Injection, maken van een back-end, componenten creëren.
Tijdens de cursus AngularJS leerje werken met het MVC ontwerppatroon en ga je zelf een applicatie ontwikkelen en deze uitvoerig testen.

Gerelateerd

Cursus AngularJS: Modulen

Tijdens de Cursus AngularJS behandelen we de volgende modulen zodat jij het framework in zijn geheel leert kennen:

 • Toevoegen van Controls
 • Een backend maken
 • Het creëren van componenten
  • Richtlijnen
  • Herbruikbare componenten
  • Lokalisatie
 • Embedden en injecteren
  • Embedden
  • Injecteren
  • Testen

Praktijkcase

Je gaat tijdens de Cursus AngularJS op praktijkgerichte wijze aan de slag met AngularJS. De ontwikkeling van jouw eigen dynamische applicatie loopt als rode draad door de opleiding. Op basis van alle opgedane kennis ontwikkel je jouw eigen applicatie met AngularJS die beschikt over een code die klein, expressief en zeer goed leesbaar is.

Alternatief

Wil je liever werken met een andere JavaScript framework? Dan zou je kunnen kiezen voor een cursus ExtJS / Sencha of een cursus Kendo UI! Tijdens de cursus ExtJS / Sencha en de cursus Kendo UI ga je aan de slag met de desbetreffende framework en ga je een applicatie ontwikkelen. Daarnaast kun je er voor kiezen om een cursus jQuery te volgen! Tijdens de cursus jQuery leer je te programmeren met deze JavaScript bibliotheek.

Cursus AngularJS: Beoordelingen

4.0

Wat vond u goed? De opleiding voldeed aan mijn verwachtingen. De docent was goed in staat om de stof over te brengen en ik ontving bruikbare feedback. Wat vond u niet goed? De lunch was erg karig. Onvoldoende brood en er werd ook geen moeite gedaan dit te verbeteren. 'Het was even niet anders' volgens de cursusleider.

4.0

Wat vond u goed?: Het kennisniveau waarmee ik uit de cursus ben gekomen
Wat vond u niet goed?: - Op de eerste dag ben ik voor niets naar Utrecht gereden voor de cursus. Ik werd pas om 9:15 uur gebeld dat de docent ziek was, terwijl de cursus om 9:30 uur had moeten beginnen. Toen was ik inmiddels al 1,5 uur onder weg en moest ik nog slechts 5 minuten rijden

Klanttevredenheid

Bij Eduvision staat de klanttevredenheid voorop. 98% van onze klanten is tevreden over de gevolgde training. Al meer dan 150.000 cursisten gingen jou voor! Onze klanten spreken niet voor niets hun vertrouwen uit in Eduvision en ruim 95% van alle klanten waardeert de cursus van Eduvision met een 8 of hoger. Wanneer jij de Cursus AngularJS gevolgd hebt, word je uitgenodigd om een enquête in te vullen. Je kan ons een beoordeling geven over de gehele Cursus AngularJS en de behandelde modulen, bijvoorbeeld MVC-patroon, databinding, componenten creatie, testing en applicatie ontwikkeling. Als AngularJS expert kan jij ons een beoordeling geven voor de toekomstige AngularJS developers!

Cursus AngularJS: Startdata

Kies uit 1 locatie(s) in Nederland. Ook beschikbaar in Antwerpen.Startgarantie

Al onze trainingen worden gegarandeerd verzorgd. Mocht het voorkomen dat een training waarvoor je aangemeld bent, niet het minimum aantal deelnemers heeft bereikt, dan bieden wij je voor dezelfde prijs een upgrade aan naar een inhouse training bij jou op locatie.

Trainingsvormen

Klassikaal/open inschrijving

De Cursus AngularJS wordt op vaste startdata en locaties gegeven. Iedereen die graag een AngularJS developer wil worden, kan zich inschrijven voor de desbetreffende training. Inschrijving is mogelijk via de website of telefonisch.

Incompany

Wil je liever werken met een eigen case? Dat is mogelijk bij Eduvision! De trainer komt dan bij jouw bedrijf op bezoek en stemt de inhoud van de reguliere trainingen speciaal op jou en je collega’s af. Je krijgt een praktijkgerichte, persoonlijke en intensieve begeleiding van de trainer. De trainer is gespecialiseerd in Angular JS, Dependency Injection, Model-View-Controller patroon en applicatie ontwikkeling en zal jullie opleiden tot een AngularJS expert. Een incompany training is via de website of telefonisch aan te vragen. Beschik je niet over voldoende ruimte of apparatuur? Dan bieden wij jou een Cursus AngularJS op maat aan bij ons op locatie.

Cursus AngularJS: Tarieven

Tarief

De Cursus AngularJS kost € 999,- (€ 1208,- incl. BTW).

Belastingvoordeel voor werkgevers

Met een opleiding vergroot je je kennis en competenties. En dát stimuleert de overheid. Daarom kom je als werkgever in aanmerking voor belastingvermindering als tegemoetkoming in studiekosten. Op grond van de Subsidieregeling praktijkleren kan je als werkgever vaak een groot deel van de opleidingskosten terugkrijgen. Per jaar kan dit oplopen tot €2700,- per werknemer.

Belastingvoordeel voor particulieren

Ook als je zelf de opleiding betaalt, kun je de kosten vaak aftrekken bij je belastingaangifte. Op die manier verlaag je de kosten van je opleiding aanzienlijk! Voorwaarde is wel dat de studie is gericht op je (toekomstige) werk of beroep. Voor jou als particulier geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op www.belastingdienst.nl

Certificering

Nadat je een cursustraject volledig hebt doorlopen, ontvang je van ons een certificaat. Hiermee kan je aantonen dat je hebt deelgenomen aan de training en deze succesvol hebt afgerond. Je laat zien dat je kennis hebt van applicatie ontwikkeling en testing met AngularJS. Tijdens de Cursus AngularJS ga je zelf aan de slag met het ontwikkelen en testen van een applicatie en leer je werken met AngularJS, het MVC patroon en Dependency Injection. En vanaf nu mag jij jezelf een professioneel AngularJS developer. noemen!

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het certificaat in het Engels te ontvangen, zodat het in het buitenland te gebruiken is.

Arbeidsperspectief

De technologie ontwikkelt zich ontzettend snel. Het is belangrijk om als ontwikkelaar veel te leren over diverse frameworks, omdat bedrijven gebruik kunnen maken van diverse frameworks. Veel applicaties worden gebouwd met de programmeertaal JavaScript en AngularJS. Om zo veel mogelijk webaplicaties te kunnen bouwen, heb je hier dus wel kennis in nodig. Bovendien wordt AngularJS ook internationaal veelvuldig gebruikt en was ontworpen door Google.

Cursus AngularJS: Virtuele training

De Cursus AngularJS online

Wil je de Cursus AngularJS online volgen? Dat kan! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de Cursus AngularJS speciaal op jou en je collega's af. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.

Wacht niet langer en neem contact op voor de online Cursus AngularJS!

Speciale deals ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Uw inschrijving is verwerkt.